Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 oct 2017 - Anul XXII, nr. 224 (6640)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Nu Bufon, ci bufon!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Am intrat în săptămâna pe care ne-am fi dorit-o decisivă, dar care n-a rămas să fie decât cea a linsului rănilor după traumatizantul experiment Daum, a cărui ştiinţă a fotbalului avea mai degrabă valori negative, dar al cărui tupeu parcă l-a întrecut până şi pe cel al ăleilalte panarame, Piţi, lasă-ne. Ultimele două meciuri au parte de prezenţa la butoane a noului selecţioner, Guriţă, omul de la care n-avem ce aştepta acum, ci doar în viitorul care nu pare deloc roz, din moment ce lotul convocat de el cuprinde cam aceleaşi nume cu cele din lotul lui Daum, iar surpriza absolută o constituie convocarea lui Pisică, omul care de 5 ani parazitează la Roma, activităţile lui de bază fiind dusul apei pe gazon în pauza de hidratare sau de accidentare şi (înţeleg asta de la foştii colegi de naţională şi de la Totti) asigurarea unei bune dispoziţii generale. E, cum s-ar zice, bufon, adică inversul a ceea ce înseamnă în fotbal Bufon. Bun şi asta, că ne-am săturat de mutre şi fiţe, şi talente, şi aere de mari artişti la loserii pământului, cum se arată cam toţi cei convocaţi la Naţională de multă vreme încoace. Nu vă uitaţi după Alibec, că nu-l găsiţi în lot. Păi nu de asta l-am gonit pe Daum!? Ba da, dar una e să nu fie convocat din prostie sau ambiţie, şi alta e să nu fie convocat pe motiv de pubalgie! Şi uite-aşa, avem aceeaşi echipă, pe care însă sperăm ca Guriţă s-o monteze într-un mare fel, astfel încât să rupem întâi Kazahstanul, iar apoi şi pe danezi, calificând Muntenegrul frate şi prieten! La asta se adăugă factorul surpriză, ăsta fiind Ioniţă de la Astra, pe care sper să-l văd şi în teren, nu doar pe tabelul convocaţilor. Din rândul cărora, inexplicabil, lipseşte Săpunaru, despre care antrenorul lui de la club, Şumudică, zice că a făcut depresie din cauza neconvocării. Dar noi, ăştia care ani şi ani de zile făceam depresii în lanţ întrebându-ne de ce mă-sa tot refuză Săpunaru să joace pentru România, ce să facem? Să ne mirăm de ce a fost convocat, pentru acelaşi post, recidivistul Dragoş Grigore? Pentru mine e clar: dacă are Pisică, bufonul, o zi mai tristă, băieţii nu trebuie totuşi să aibă de cine râde?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nu Bufon, ci bufon!.
 Vizualizări articol: 1331 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Nu Bufon, ci bufon!5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei