Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 apr 2017 - Anul XXII, nr. 87 (6503)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

La Shopping City Suceava

Au fost premiați câștigătorii de la tombola „De Paşte îţi umplem casa de cadOUri”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În pragul sărbătorilor pascale, sucevenii au fost aşteptaţi la Shopping City Suceava cu cadOUuri valoroase constând în produse de mobilier pentru casă şi grădină marca Mobexpert, dar şi cu multe activităţi distractive dedicate celor mici.

Shopping City Suceava a răsplătit fidelitatea clienților care şi-au făcut cumpărăturile de Paşte din magazinele din incinta centrului comercial cu premii în valoare de 9.000 lei. Pentru a intra în cursa pentru codOUrile oferite de Iepuraş, clienţii care au achiziţionat produse de minimum 100 lei pe un singur bon de casă au trebuit să completeze talonul de tombolă şi să-l introducă în urna special amenajată.

Marile premii ale campaniei „De Paște îți umplem casa de cadOUri” au fost câștigate prin tragere la sorți de 4 clienți norocoși:

1.Mihaela  Cătălina Ciornei, de 46 de ani, din Suceava, a câștigat o canapea de living marca Mobexpert și a participat la tombolă cu un bon de cumpărături în valoare de 156,79 lei din Carrefour.

2. Geanina Chiriliuc, 30 de ani, din Suceava, a câștigat un set de terasă marca Mobexpert, compus din 2 fotolii, canapea şi o măsuţă de cafea, și a participat la tombolă cu un bon de cumpărături în valoare de 275 lei din magazinul Marionnaud.

3. Beniamin Trofin, de 30 de ani, din Suceava, a câștigat un set de bucătărie cu masă extensibilă şi patru scaune din piele eco,marca Mobexpert, și a participat la tombolă cu un bon de cumpărături în valoare de 172,64 lei din Carrefour.

4. Fănel Pavăl, de 58 ani, din Dumbrăveni, judeţul Suceava, a câștigat un leagăn confortabil pentru exteriormarca Mobexpert și a participat la tombolă cu un bon de cumpărături în valoare de 342,63 lei din Carrefour.

Cele patru mari premii le-au adus bucurie câștigătorilor, Shopping City Suceava înnoindu-le casa şi grădina cu ocazia sărbătorilor pascale.

Prin premiile oferite, Shopping City Suceava și-a propus să încurajeze sucevenii să se bucure de masa festivă de Paşte împreună cu toată familia, dar şi să preţuiască momentele speciale petrecute în compania celor dragi în zilele libere din preajma sărbătorilor, să adune amintiri plăcute la masă și să se relaxeze pe noua canapea din living. Pentru cei care stau la casă, setul de terasă și leagănul de exterior vor transforma grădina în locul perfect pentru a petrece timpul liber în familie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au fost premiați câștigătorii de la tombola „De Paşte îţi umplem casa de cadOUri”.
 Vizualizări articol: 4130 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Au fost premiați câștigătorii de la tombola „De Paşte îţi umplem casa de cadOUri”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei