Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 apr 2017 - Anul XXII, nr. 87 (6503)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Umanitar

„Târgul de vise al iepuraşului”, ediţia a IV-a, a făcut fericiţi 30 de copii cu dizabilităţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Târgul de vise al iepuraşului”, ediţia a IV-a, o campanie de susţinere şi ajutorare a copiilor şi tinerilor cu dizabilităţi din Câmpulung Moldovenesc înscrişi în Asociaţia „Freamăt de Speranţă”, care s-a desfăşurat vineri, 14 aprilie, la Aquarius Center din Câmpulung Moldovenesc, a făcut fericiţi 30 de copii cu nevoie speciale. Acţiunea a fost iniţiată de Sebastian Crăciun, în vârstă de 14 ani, care suferă de tetrapareză spastică, elev în clasa a VII-a la Colegiul Naţional „Dragoş Vodă” Câmpulung Moldovenesc, căruia i se mai spune şi „Micul poet”.

Preşedinta Asociaţiei „Freamăt de Speranţă”, Anca Crăciun, mulţumeşte gazdelor evenimentului, Aquarius Center, „doamnei Mirela şi domnului Nicu Troaşe, pentru bunătatea cu care ne primesc în casa lor an de an. Mulţumim doamnei Vera Alboi, pentru delicioasele prăjituri de post şi doamnei Nicoleta Andronic, de la Bijuteria Nicole Gold, pentru sponsorizarea cu saleuri, sucuri şi apă, şi domnului Iulian de la Yulmiss Foto, pentru că este alături de noi de fiecare dată, ajutându-ne să promovăm activitatea prin fotografii minunate”.

 

Solidaritate

Iniţiatorul evenimentului, Sebastian Crăciun, este sprijinit îndeaproape, an de an, de mama lui, Anca Crăciun, şi de o mână de prieteni, printre care Oltica Mândrilă, maseur-terapeut al Asociaţiei „Freamăt de Speranţă”, şi avocata Nicoleta Liţu, care a înfiinţat un ONG care asigură de peste un an şi jumătate tratamentul recuperator pentru 30 de copii şi tineri cu dizabilităţi, oferindu-le acestora, gratuit, şedinţele de kinetoterapie, masaj, logopedie, psihologie şi terapie ocupaţională.

„Târgul de vise al iepuraşului”, ediţia a IV-a, este original şi inovator prin simplitatea lui. „Dacă în ani trecuţi această acţiune cuprindea toţi copiii cu dizabilităţi din Câmpulung Moldovenesc, în acest an mobilizarea a fost mai restrânsă, deoarece Asociaţia <Freamăt de Speranţă> a făcut evenimentul doar pentru cei 30 de copii şi tineri înscrişi în programul de recuperare al asociaţiei, răsplătind copilaşii cu mai multe cadouri”, ne-a spus Anca Crăciun. Ea a mai completat că anul acesta a avut alături şi 12 mămici din Constanţa, care s-au mobilizat în urma campaniei făcute pe reţelele de socializare şi care au dăruit 12 cadouri copiilor cu dizabilităţi din Câmpulung Moldovenesc.

De apreciat este şi efortul Elisabetei Apetri, din Botoşani, care a venit special la eveniment pentru a cunoaşte copiii din Asociaţia „Freamăt de Speranţă” şi pentru a fi solidară cu părinţii acestora. „Fericirea de pe chipurile copiilor spune totul. Noi, toţi cei prezenţi la eveniment, ne-am încărcat cu multă energie pozitivă şi, cu siguranţă, sufletul nostru este mai despovărat acum, când am văzut că nu suntem singuri la necaz sau că necazurile celor din jurul nostru sunt poate mai mari decât ale noastre. Vă mulţumim tuturor şi vă aşteptăm la ediţia a V-a, anul viitor, pentru a fi din nou o familie, aşa cum ne place să spunem, familia <Freamăt de Speranţă>”, a completat Anca Crăciun. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Târgul de vise al iepuraşului”, ediţia a IV-a, a făcut fericiţi 30 de copii cu dizabilităţi.
 Vizualizări articol: 1914 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
„Târgul de vise al iepuraşului”, ediţia a IV-a, a făcut fericiţi 30 de copii cu dizabilităţi5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei