Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 apr 2017 - Anul XXII, nr. 87 (6503)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

„Business Plan”

Elevii din regiunea Nord-Est şi-au prezentat planurile de afaceri la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava şi Camera de Comerţ şi Industrie Suceava au organizat luni, 10 aprilie, competiţia „Business Plan” – etapa regională Nord-Est.

În cadrul competiţiei au participat cinci firme de exerciţiu înfiinţate de elevi din clasele a XI-a şi a XII-a din liceele tehnologice, profil servicii din regiunea nord-est. Planurile de afaceri cu care tinerii s-au prezentat sunt: Classy Chois, de la Colegiul Economic „Ion Ghica” Bacău, profesor însoţitor Sorina Nazaret; QForm, de la Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoşani, profesor însoţitor Corina Valinciuc; Magic Music, de la Colegiul Tehnic „Ion Creangă” Neamţ, profesor însoţitor Iulia Tănasă; Eco-Mure, de la Colegiul „Vasile Lovinescu” Fălticeni, prof. Florenţa  Bocanci; E_Ssence, de la Colegiul Economic „Anghel Rugină” Vaslui, prof. Daniela Pracsiu.

Fiecare firmă de exerciţiu a amenajat un stand de promovare a ideii de afaceri, susţinute de numeroase materiale publicitare realizate de elevi.

Micii întreprinzători au prezentat planurile de afaceri ale firmelor de exerciţiu, punând accent pe ideea de afaceri, marketingul financiar şi perspective de dezvoltare a firmei.

Firma de exerciţiu care s-a clasat pe primul loc, FE QForm SA, a fost reprezentată de elevii Andreea Achiţei, Florin-Gabriel Foca şi Bianca Polec, de la Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoşani, şi va reprezenta zona nord-est la faza naţională a competiţiei „Business Plan”.

Comisia de evaluare formată din inspectori şcolari, profesori de specialitate şi un economist reprezentant al Camerei de Comerţ şi Industrie au apreciat ideile de afaceri prezentate în concurs pentru caracterul inovativ şi perspectiva de viitor al mediului de afaceri.

„Felicităm toate echipajele participante la competiţia Business Plan – faza regională Nord-Est pentru participare şi urăm succes FE QForm SA la faza naţională”, au transmis reprezentanţii Colegiului Economic din Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevii din regiunea Nord-Est şi-au prezentat planurile de afaceri la Suceava.
 Vizualizări articol: 1553 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elevii din regiunea Nord-Est şi-au prezentat planurile de afaceri la Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei