Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 iun 2015 - Anul XX, nr. 125 (5937)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dublă tentativă de omor

Trimis în judecată pentru că a înjunghiat-o pe patroana unui bar şi pe un client

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 29 de ani, din comuna Buneşti, a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pentru o dublă agresiune pe care a comis-o într-un bar din localitatea de domiciliu, victime fiind patroana localului şi un client. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au anunţat trimiterea în judecată a inculpatului Florin Vasile Pintescu, pentru infracţiunea de tentativă de omor.

Agresiunea s-a petrecut pe 14 mai 2015, în jurul orei 14:00, într-un local din satul Petia, comuna Buneşti. Totul a plecat de la consumul de alcool.

Din anchetă rezultă că un anume Constantin G., în vârstă de 35 de ani, a sărit să-i despartă pe doi consăteni care se băteau în bar, iar la un moment dat a fost lovit cu un cuţit de inculpat. În încăierare, a fost tăiată cu același cuțit și patroana barului, o femeie în vârstă de 59 de ani.

Cele două părţi vătămate au fost transportate de urgenţă la Spitalul Municipal Fălticeni, unde au beneficiat de asistenţă medicală. Cei doi au fost diagnosticaţi cu leziuni care au necesitat 20-22 de zile de îngrijiri medicale, în cazul bărbatului, respectiv 14-16 zile de îngrijiri, în cazul femeii. Deşi leziunile nu au pus direct în primejdie viaţa celor doi, procurorii au luat în calcul modul în care a acţionat agresorul.

“Deşi leziunile suferite de cele două victime nu au fost de natură a le pune în primejdie vieţile, acest lucru s-a întâmplat independent de voinţa inculpatului. Astfel, obiectul vulnerant folosit - obiect tăietor-înţepător apt de a produce moartea, leziunile create precum şi zonele vitale vizate atestă fără echivoc intenţia clară de a suprima vieţile celor două victime”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trimis în judecată pentru că a înjunghiat-o pe patroana unui bar şi pe un client.
 Vizualizări articol: 1614 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Trimis în judecată pentru că a înjunghiat-o pe patroana unui bar şi pe un client5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crap sălbatic de Dunăre gătit după gustul pescarilor O femeie sensibilă, delicată și, totodată, cu mâini puternice. Mâini care știu să frământe aluatul. Fată de la țară, cum se zice - fiind născută în același sat cu bunică-mea dinspre tată, în Rucărul mușcelean - este... Citeşte