Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 iun 2015 - Anul XX, nr. 125 (5937)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

O zi specială

Peste 500 de copii au participat la proiectul „Astăzi e ziua mea!” de la Băneşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Localitatea Băneşti a fremătat luni, 1 Iunie, de strigătele de veselie sau de supărare ale celor peste 500 de copii care au participat la proiectul intitulat simbolic „Astăzi e ziua mea!”, manifestare ajunsă la a noua ediţie. Cu acest prilej s-au organizat mai multe acţiuni sportive şi culturale.

Cupa Recolta la fotbal, care s-a adresat elevilor din învățământul gimnazial, a adunat la start opt echipe de fotbal din județele Botoșani și Suceava, respectiv Ungureni (Botoşani), Verești, Liteni, Școala Gimnazială Nr. 1 Suceava, Școala Gimnazială Nr. 3 Suceava, Ipotești, Bănești și Udești.

Competiţia a fost câştigată de Şcoala Gimnazială Nr. 1 Suceava, premiile fiind oferite de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Suceava, dar și de societatea de pază și protecție NG Grupul de Securitate Suceava.

În acest an s-a derulat în premieră şi Cupa Recolta la fotbal feminin, participante fiind şcolile gimnaziale din Bănești, Fântânele, Verești și Ipotești.

Nici rugby-ul nu a lipsit din program, la Băneşti disputându-se şi un meci demonstrativ între echipele de juniori U16 ale CSM Suceava, antrenate de Vasile Conachi și Codruţ Prorociuc, Marcel Crețuleac și Petrică Enache.

Partea artistică a cuprins concursul de interpretare vocală „La fântâna dorului”. La acest concurs de canto popular pentru preșcolari și elevi din învățământul primar și canto popular pentru elevi din învățământul gimnazial s-au înscris peste 15 concurenți din Suceava și Botoșani.

Juriul, format din Ghiorghiță Rotaru, interpret de muzică populară, Florin Costan, interpret de muzică populară, Alin Mihai, Cezar Mititiuc și Ciprian Gagiu, profesori la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, a avut o misiune dificilă, toți concurenții fiind deosebit de talentați.

Trofeul festivalului „La fântâna dorului” a fost adjudecat de Simona Matache, elevă la Liceul Tehnologic „Iorgu Vârnav Liteanu” Liteni.

La secțiunea preșcolari și elevi din învățământul primar premiul I a fost câştigat de Livia Brădăţanu, în timp ce la secţiunea învăţământ liceal locul I i-a revenit Iulianei Chirică.

„Acest proiect educațional aduce, de fiecare dată, tuturor celor care se adună în parcul Școlii Gimnaziale <Mihai Eminescu>, motive de satisfacție și bucurie, prin ineditul și varietatea activităților desfășurate. Mulțumim pe această cale celor care s-au implicat în organizarea și susținerea proiectului educațional <Astăzi e ziua mea!>, respectiv Primăria comunei Fântânele, Centrul Cultural Bucovina, Tipografia Lidana, prin doamna Liliana Agheorghicesei, precum și NG Grupul de Securitate Suceava, prin domnul Leonard Breabăn”, a declarat Silviu Gabriel Mihai, directorul Şcolii Gimnaziale „Mihai Eminescu” Băneşti. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 500 de copii au participat la proiectul „Astăzi e ziua mea!” de la Băneşti.
 Vizualizări articol: 1717 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 500 de copii au participat la proiectul „Astăzi e ziua mea!” de la Băneşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crap sălbatic de Dunăre gătit după gustul pescarilor O femeie sensibilă, delicată și, totodată, cu mâini puternice. Mâini care știu să frământe aluatul. Fată de la țară, cum se zice - fiind născută în același sat cu bunică-mea dinspre tată, în Rucărul mușcelean - este... Citeşte