Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 iun 2015 - Anul XX, nr. 125 (5937)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment aniversar organizat de Grădiniţa “Sf. Ioan cel Nou de la Suceava”

Miercuri, 3 Iunie 2015 (15:42:03)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
La Sala Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuților a avut loc marţi, 2 iunie, acţiunea "Lumină pentru suflet, educație pentru viață", care a marcat 10 ani de când s-a înfiinţat Grădiniţa cu Program Prelungit “Sf. Ioan cel Nou de la Suceava”. La eveniment au participat invitați care au sprijinit în aceşti ani Grădiniţa “Sf. Ioan cel Nou de la Suceava”, cadre didactice care şi-au desfăşurat activitatea la grădiniţă, colaboratori şi voluntari care au dorit să fie alături de organizatori, copii înscrişi la grădiniţă, dar şi copiii care au absolvit cursurile grădiniței. Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor a fost reprezentată de arhimandritul Vartolomeu Chira, îndrumătorul spiritual al copiilor de la Grădiniţa „Sf. Ioan cel Nou”, care a vorbit despre importanţa educaţiei religioase a copiilor în spiritul dragostei şi al credinţei, al iertării şi al milosteniei, despre bucuria revederii copiilor care au păşit întâia oară pe treptele unui învăţământ religios alături de personalul grădiniţei şi despre importanţa activităţilor care se desfăşoară în această unitate şcolară. Prezent la eveniment, primarul Sucevei, Ion Lungu, a oferit grădiniţei o diplomă de merit pentru calitatea educaţiei desfăşurate aici. Printre invitaţii de onoare prezenţi la evenimentul de marţi s-au numărat prof. Carmen Chiseliciuc, inspector pentru învăţământul particular şi alternative educaţionale din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, prof. dr. Otilia Clipa, decan al Facultăţii de Ştiinţe ale Educaţiei, din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava, care a vorbit despre importanţa parteneriatului care este încheiat între grădiniţă şi Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei, precum şi despre promovarea cadrelor didactice debutante, medicul chirurg Valeriu Gavrilovici, preşedintele Asociaţiei „Părinţi pentru Ora de Religie” - Filiala Suceava, care, la rândul său, a subliniat importanţa promovării religiei ortodoxe încă din grădiniţă, precum şi despre importanţa existenţei unei grădiniţe ortodoxe în aceste vremuri, precum şi profesori metodişti, delegaţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Eveniment aniversar organizat de Grădiniţa “Sf. Ioan cel Nou de la Suceava”.
 Vizualizări articol: 1673 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Eveniment aniversar organizat de Grădiniţa “Sf. Ioan cel Nou de la Suceava”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crap sălbatic de Dunăre gătit după gustul pescarilor O femeie sensibilă, delicată și, totodată, cu mâini puternice. Mâini care știu să frământe aluatul. Fată de la țară, cum se zice - fiind născută în același sat cu bunică-mea dinspre tată, în Rucărul mușcelean - este... Citeşte