Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 iun 2015 - Anul XX, nr. 125 (5937)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prognoză

Aeroportul Suceava a comandat un studiu pentru a afla care sunt destinaţiile dorite de viitorii călători

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava a comandat un studiu şi o prognoză de trafic care vor fi realizate de o firmă specializată pentru a afla, printre altele, care sunt destinaţiile dorite de viitorii pasageri. Studiul este realizat de compania Manucode Consulting and Research, reprezentantul acesteia, Marius Draşovean, declarând că până în momentul de faţă au fost trimise 28.000 de invitaţii către persoane fizice şi juridice în vederea completării unui chestionar online. Marius Draşovean a explicat că studiul şi prognoza de trafic pentru Aeroportul „Ştefan cel Mare” se vor realiza în toate judeţele Regiunii de Nord-Est, în Maramureş, Bistriţa-Năsăud şi Harghita, precum şi în rândul românilor din Diaspora. El a adăugat că până în momentul de faţă au fost completate 1.400 de chestionare, un interes deosebit observându-se din partea românilor plecaţi în afara graniţelor. „Interesul a fost mare în rândul românilor din străinătate, din Spania, Italia, Franţa, Marea Britanie, Ucraina sau Republica Moldova. Din chestionarele pe care le avem până acum se poate spune că este foarte interesant modul în care cei din Diaspora s-au implicat în acest sondaj”, a spus reprezentantul companiei Manucode Consulting and Research.

În chestionarul care va sta la baza studiului şi prognozei de trafic se solicită atât informaţii cu privire la aeroporturile folosite de pasageri până în momentul de faţă, dar sunt şi întrebări prin care participanţilor li se solicită să spună care sunt destinaţiile pentru care ar vrea să fie introduse curse charter sau regulate sau spre ce oraşe ar trebui să se introducă zboruri permanente de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava.

Până la finalizarea acestui studiu, pe site-ul oficial al aeroportului din Suceava este publicat un sondaj propriu în care cei interesaţi îşi pot alege destinaţiile pe care şi le doresc, până în momentul de faţă pe primele locuri aflându-se Paris, Roma, Londra, Madrid şi Torino.

Directorul Aeroportului „Ştefan cel Mare”, Ioan Măriuţa, ne-a declarat că după finalizare, studiul şi prognoza de trafic vor fi folosite la negocierile cu operatorii aerieni care ar putea să opereze de la Suceava. „Acest material va sta la baza discuţiilor şi negocierilor cu operatorii aerieni. În baza rezultatelor pe care le vom obţine vom discuta cu operatorii care ar putea să ofere zboruri de la Suceava către destinaţiile care reies din studiu”, a spus Ioan Măriuţa. Reamintim că în momentul de faţă Aeroportul „Ştefan cel Mare” se află în modernizare, redeschiderea oficială a acestuia fiind programată pentru data de 1 august 2015. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aeroportul Suceava a comandat un studiu pentru a afla care sunt destinaţiile dorite de viitorii călători.
 Vizualizări articol: 5112 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Aeroportul Suceava a comandat un studiu pentru a afla care sunt destinaţiile dorite de viitorii călători1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Suceava–Viena a fost o destinatie atractiva! trimis de
( 3 iun 2015, 13:38:18
Suceava – Viena a fost o destinatie cautata prin atractivitate pe care o dadea Compania Blue-Air... cit au dat dovada de seriozitate.

O varianta atractiva comercial ar pute fi in situatia in care cursa Iasi-Viena ar face escala la Suceava.

Puneti aceasta cursa o data pe sapatamina si sa vedeti cum toti cei care ,,ocolesc” prin Iasi sau Bucuresti, pentru a ajunge la Viena, vor opta pentru aceasta cursa.
2.   Rezolvati sau zburati (fara operatori aerieni) trimis de
( 3 iun 2015, 15:29:51
eu, unul sa fiu atent ce zic, ca s-a cuibarit aici unul cu nume de scriitor. el, saracu' avrut doar sa arate ca e de la garsonierele de la gara plecat, dar nu era nevoie sa pangareasca numele unui scriitor ca Jean Bart. se vedea dupa cum se prezinta aici, cu reflexe cocalare si aere ghiolbane.
in fine, neglijind acest noname, pe care il asteptam insa peste o luna-doua sa isi faca concediul "la romania" putem spune ca vom avea de primit o lectie de manageriat. sau nu.
pentru ca variabilele implicate sint mai multe, sondajul si rezultatul sau cu privire la cite curse si unde fiind doar o mica parte. mai sint si altele, aici cocalarii sa dea manelele mai tare si sa traga pe dreapta, explicatiile pentru ei devin ermetice.
cj sustine aeroportul cu grija parinteasca si ca orice parinte de la un moment dat, cj se asteapta ca pruncul sau sa creasca si sa descurce singur. e vorba de bani: sa nu mai plateasca salariile si altele de aeroport, urmind ca acesta sa se descurce singur din propria activitate. asta se cheama rentabilitate. din taxe de miscare si stationare, din servicii per pasager, din handling pentru cititorii avansati sau dezghetari de iarna, alimentari cu apa, carburant, catering sau vidanjare, balizaj (am citit si eu ca nu le stiu pe toate) aeroportul trebuie scoata bani. dirijarea e separata si se plateste la romatsa.
ei bine, daca toate astea enumerate nu au un balans bun, atunci operatorii zic pas si aeroportul face uf. daca serviciile sint prea ieftine, cj va avea in continuare povara in spate, daca serviciile sint prea scumpe, nu vine nimeni, indiferent cit de jos si brusc isi apropie acel noname JB (mai bine semnai asa, macar te consideram o marca de whiskey, ca atit stii si tu) funduletul de pamint.
aici se va vedea masura de manager a lui mariuta.
nu te speria baiatule, chiar daca tu nu ai scoala, ia-o babeste, ca e simplu. ia fa o analogie cu ce stii mai bine: cu cit iei vodca?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crap sălbatic de Dunăre gătit după gustul pescarilor O femeie sensibilă, delicată și, totodată, cu mâini puternice. Mâini care știu să frământe aluatul. Fată de la țară, cum se zice - fiind născută în același sat cu bunică-mea dinspre tată, în Rucărul mușcelean - este... Citeşte