Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 iun 2015 - Anul XX, nr. 125 (5937)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Daruri

Peste 300 de copii au primit baloane şi prăjituri din partea tinerilor PSD din municipiul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 300 de copii din municipiul reşedinţă de judeţ au primit de ziua lor câte un balon de culoare roşie şi o prăjitură din partea tinerilor din organizaţia municipală Suceava a PSD. Asta în cadrul unei acţiuni care s-a desfăşurat de Ziua Internaţională a Copilului pe esplanada din fața Casei de Cultură a Sindicatelor, în Parcul Central, în Parcul Uniuni Europene și în Parcul Trandafirilor.

Președintele Organizației Municipale TSD Suceava, Ioan Gabriel Buciac, a declarat că prin acțiunea lor, tinerii social-democraţi „au dorit să fie alături de cei mici, să le aducă un zâmbet pe fețe și să le amintească tuturor că gestul fiecăruia contează, mai ales în aceste zile speciale”. “Tinerii din PSD au dovedit încă o dată că sunt alături de oameni! La mulți ani tuturor copiilor, în primul rând celor din municipiul Suceava, tuturor din județ, țară și întreaga lume. Ne bucurăm foarte mult că există o zi doar a lor, a copiilor, pentru că 1 Iunie ne face să ne reamintim de acele clipe frumoase ale inocenței, apoi pentru că prin acțiunile fiecăruia putem contribui la crearea unei amintiri pentru ceilalți copii. Acțiunea de 1 Iunie a fost una foarte reușită, copiii au fost foarte bucuroși să ne vadă cum venim cu sute de baloane, unii au apreciat cu candoare <tonele de baloane>. Prichindeii au fost cu atât mai bucuroși când pe lângă baloane au primit și câte o prăjitură. Sunt sigur că își vor aduce aminte de aceste clipe peste ani, de Ziua Copilului!”, a declarat Buciac.

El a adăugat că pe viitor tineri din PSD Suceava vor repeta astfel de acţiuni „atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari și că de fiecare dată suntem alături de oameni, prin fapte care ajută și care fac viața mai frumoasă”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 300 de copii au primit baloane şi prăjituri din partea tinerilor PSD din municipiul Suceava.
 Vizualizări articol: 1362 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Peste 300 de copii au primit baloane şi prăjituri din partea tinerilor PSD din municipiul Suceava1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crap sălbatic de Dunăre gătit după gustul pescarilor O femeie sensibilă, delicată și, totodată, cu mâini puternice. Mâini care știu să frământe aluatul. Fată de la țară, cum se zice - fiind născută în același sat cu bunică-mea dinspre tată, în Rucărul mușcelean - este... Citeşte