Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 iun 2015 - Anul XX, nr. 125 (5937)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Condiţionare

O nouă rundă de amenzi date firmei Pfeiffer pentru mizeria lăsată pe străzi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Firma de construcţii care se ocupă de lucrările de extindere şi reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare din municipiul Suceava are de achitat o nouă rundă de amenzi către Primăria Suceava.

Aceste două amenzi, de câte 2.500 de lei fiecare, le-au fost date pentru mizeria lăsată în urmă pe Aleea Saturn, din cartierul George Enescu, precum şi pe străzile Măgurei şi Staţiunii, unde Pfeiffer trebuia să aducă carosabilul la starea iniţială.

„Pentru prima dată aceste amenzi au fost date cu martori, locuitori ai acestor cartiere, care au semnat pe anexele chitanţelor de amendă şi sunt dispuşi oricând să meargă în instanţă să depună mărturie, în caz că firma le va contesta”, a precizat viceprimarul Lucian Harşovschi, care a aplicat aceste amenzi usturătoare.

O altă amendă, probabil tot de 2.500 de lei, sau mai mare, îi aşteaptă pe cei de la Pfeiffer dacă până vineri nu refac strada Izvoarele Cetăţii, unde asfaltul turnat peste porţiunile pe care au lucrat ei s-a lăsat.

La comandamentul de ieri dimineaţă, de gestionare a acestor lucrări, Harşovschi le-a dat termen constructorilor, care au de refăcut până vineri strada pe care în luna aprilie un sucevean a blocat-o cu maşina, în semn de protest faţă de reparaţiile de mântuială făcute în acea zonă. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru blocarea circulaţiei pe drumurile publice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O nouă rundă de amenzi date firmei Pfeiffer pentru mizeria lăsată pe străzi.
 Vizualizări articol: 1638 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O nouă rundă de amenzi date firmei Pfeiffer pentru mizeria lăsată pe străzi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   HARSOVSCHI = UN MARE HOT!! trimis de
( 3 iun 2015, 11:24:54
Citam din "ciclu HARSOVSCHI HOTUL" ,si ne imaginam cat de mari au fost amenzile date companiei Pfeiffer. 2500 lei????????d.nul Harsovschi vrea sa iasa in fata cu aceasta mare realizare dar nu constiizeaza care sunt adevaratele amenzi pe care trebuia sa le aplice saptamanal. Simplu ca buna ziua ,o amenda pt un mic scandal(leg.61/91) politia locala iti poate aplica 1000lei adica de doua ori si jumatate cat a luat firma Pfeiffer. Oare de ce sunte-ti asa de permisibili domnule vice? oare nu ati luat si d-voastra comision la aceste lucrari de sunteti asa de bland? CU SIGURANTA ATI LUAT! Pe noi ne amendatati zilnic pt ca am parcat in apropierea unei farmaci de unde am cumparat tratament unor persoane bolnave si politia locala carora le-ti dat atributiuni de nu pot tine pixul in mana ne scriu procese aproximativ egale cu cele date fimei PFEIFFER! RUSINE domnule Harsovschi!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crap sălbatic de Dunăre gătit după gustul pescarilor O femeie sensibilă, delicată și, totodată, cu mâini puternice. Mâini care știu să frământe aluatul. Fată de la țară, cum se zice - fiind născută în același sat cu bunică-mea dinspre tată, în Rucărul mușcelean - este... Citeşte