Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 iun 2015 - Anul XX, nr. 125 (5937)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Necesitate

Lungu cere o sincronizare a lucrărilor de reabilitare a podului şi a pasajului CFR de la Iţcani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La comandamentul de marţi dimineaţă, de gestionare a lucrărilor făcute cu fonduri europene în municipiul Suceava, primarul Ion Lungu le-a solicitat celor de la Victor Construct, care se ocupă de proiectul de modernizare a 10 străzi, precum şi a podului şi pasajului CFR de la Iţcani, un alt grafic de lucrări.

Edilul sucevean le-a atras atenţia asupra faptului că au dat grafic de lucrări doar pentru podul de peste apa Sucevei, din zona Iţcani, care va fi închis toată luna iulie, fără a pomeni nimic de pasajul rutier situat în apropiere de acesta.

„Aţi dat graficul de lucrări pentru pod, dar ce facem cu pasajul rutier, nu ar fi bine să îl închidem tot o lună de zile, în aceeaşi perioadă? Ar fi bine să le atacăm amândouă odată, măcar cu lucrări pregătitoare, dacă nu se poate altfel. Să găsim o soluţie, pentru că altfel mai blocăm acel traseu o lună de zile. Dacă tot e gâtuit traficul spre Iţcani să facem lucrări şi acolo”, a spus Lungu.

Conform intenţiei constructorului, exprimată ieri, după închiderea podului în luna iulie, pasarela CFR de la Iţcani ar urma să fie de asemeni închisă pentru o lună de zile, în august sau septembrie, ceea ce ar echivala cu paralizarea traficului rutier pe acea porţiune de municipiu pentru o lungă perioadă de timp.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu cere o sincronizare a lucrărilor de reabilitare a podului şi a pasajului CFR de la Iţcani.
 Vizualizări articol: 1866 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Lungu cere o sincronizare a lucrărilor de reabilitare a podului şi a pasajului CFR de la Iţcani5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Itcani trimis de
( 3 iun 2015, 14:30:39
taramul nimanui,no man's land...nu cred nici in ruptul capului ca se vor apuca de lucrari la podul de peste apa Sucevei,cu atat mai putin la pasarela...inteligentule de primar,deviaza traficul greu pe varianta de centura pana la Scheia,ca sa nu ai probleme pe Gheorghe Doja,fa un pasaj pietonal in zona numita "bariera" si lasa traficul autobuzului nr.5 pana in zona podului ca sa nu aglomerezi Burdujeniul cu transportul in comun pe Itcani...in 1980-1982 cand a fost reabilitat podul se facuse un pod in aval,provizoriu dar nu te sfatuiesc pentru ca inginerii aia au murit si astia care-i ai acum sunt muha iele...pe urma,incearca de asfalteaza frumos si la anul miorlaie-te ca vrei voturi,da?
2.   Aduceti chinezi, ca fac podul intr-o saptamana! trimis de
( 3 iun 2015, 14:32:51
Sa se reconstituie integral podurile, câte patru benzi de circulaţie auto, câte două piste pentru biciclete şi trotuare asa cum este la Cluj si in alte locuri prin tara.

2.1  RE: Aduceti chinezi, ca fac podul intr-o saptamana! trimis de
( 3 iun 2015, 21:37:05
Nu stiu pe ce lume traiesti,la noi in Suceava se lucreaza doar la ingustarea strazilor,vezi strada Mihai Eminescu,de la Baie la sensul giratoriu,cati ani ani de vizezi asa frumos,15?...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crap sălbatic de Dunăre gătit după gustul pescarilor O femeie sensibilă, delicată și, totodată, cu mâini puternice. Mâini care știu să frământe aluatul. Fată de la țară, cum se zice - fiind născută în același sat cu bunică-mea dinspre tată, în Rucărul mușcelean - este... Citeşte