Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 iun 2015 - Anul XX, nr. 125 (5937)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Modernizări

Asfaltarea bulevardului George Enescu începe săptămâna viitoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Odată cu turnarea stratului final de asfalt pe strada Universităţii, constructorii care răspund de modernizarea a 10 străzi din municipiul Suceava îşi vor îndrepta atenţia către bulevardul George Enescu, pe care trebuie să îl finalizeze luna aceasta.

Deocamdată, pe strada respectivă se fac lucrări de frezare a asfaltului, urmând ca de săptămâna viitoare, probabil de miercuri, să se treacă la turnarea primului strat de asfalt.

„Nu vom închide cu totul bulevardul, ci doar pe un sens, astfel încât să se poată circula pe câte o bandă”, a spus primarul Ion Lungu, care le-a solicitat constructorilor să se organizeze foarte bine, încât să nu existe probleme care să întârzie lucrările de modernizare a acestei importante artere de circulaţie a Sucevei.

Pe de altă parte, constructorii care s-au ocupat de modernizarea străzii Universităţii au fost lăudaţi, dar şi criticaţi pentru lucrarea făcută.

Dacă primarul Ion Lungu i-a lăudat pentru că s-au organizat bine şi s-au încadrat în termenul limită stabilit, lucrarea fiind aparent una de calitate, până la proba contrarie, viceprimarul Lucian Harşovschi a avut şi câteva reproşuri.

„La gurile de canal nu aţi turnat peste tot aşa cum trebuie. O parte au ieşit bine, altele nu. Cele de pe porţiunea turnată sâmbătă seara nu au ieşit bine, trebuiau ridicate la cotă. La o parte din canale există diferenţe de cel puţin 2-3 centimetri până la stratul de uzură. Dar restul sunt turnate impecabil”, a spus Harşovschi, care le-a cerut specialiştilor să verifice problema sesizată de unii suceveni prin intermediul site-urilor de socializare, urmând ca specialiştii să se pronunţe dacă este necesară sau nu refacerea asfaltului în jurul capacelor de canal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Asfaltarea bulevardului George Enescu începe săptămâna viitoare.
 Vizualizări articol: 1787 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Asfaltarea bulevardului George Enescu începe săptămâna viitoare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Alo dor atit ati auzit trimis de
( 3 iun 2015, 13:46:39
de vazut nu se vede ,ca doar spaga e spaga . DNA ia vedeti caietul de lucrari pt dtr 22 decembrie ,unde lucreaza firma lu cumatru (evazionistul) Vasile - Florconstruct,borduri puse sub nivel, stratu de baza nerefacut ,doar 2,5 cm de strat de uzura -sau asa e comanda PRIMTARANULUI , ASA CUM refac str o sa tina ........ precum au asfaltat si artera principala de la cap la coada. PT cei ce au asfaltat artera principala de ce nu se ia in calcul ,,cerut specialiştilor să verifice problema sesizată de unii suceveni prin intermediul site-urilor de socializare, urmând ca specialiştii să se pronunţe dacă este necesară sau nu refacerea asfaltului ''.HOTILOR
2.   Sa se toarne asfalt de calitate- sa tina 30 ani! trimis de
( 3 iun 2015, 13:55:04
Sa se toarne asfalt de calitate dur-Delta Dur.
Reteta acestui produs este asimilata dupa normele germane in domeniu, materiile prime utilizate fiind de cea mai buna calitate.
Este certificat in tarile civilizate!

Odata cu modificarile stradale de pe bdl G Enescu, s-au scos o parte din dalele de pe trotuare!
Acuma raminem asa!?

Ar fi de dorit o mobilizare a muncitorilor pentru a finaliza lucrările la trotuarele descompletate pe G Enescu, pentru ca noi, pietonii, să putem circula fără probleme pe acolo.

2.1  RE: Sa se toarne asfalt de calitate- sa tina 30 ani! trimis de
( 3 iun 2015, 14:15:30
Dur delta dur ......, vrei sa dea faliment cumatru Florea cu multifirma lui ,sau sa nu aiba dl lungu dreptul de 20%

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crap sălbatic de Dunăre gătit după gustul pescarilor O femeie sensibilă, delicată și, totodată, cu mâini puternice. Mâini care știu să frământe aluatul. Fată de la țară, cum se zice - fiind născută în același sat cu bunică-mea dinspre tată, în Rucărul mușcelean - este... Citeşte