Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 mai 2015 - Anul XX, nr. 123 (5935)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Suceava

Traficul rutier pe strada Universităţii este închis total până duminică dimineaţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Una dintre cele mai circulate străzi din Suceava, Universităţii, va fi astăzi blocată total traficului auto, din cauza lucrărilor de turnare a stratului final de asfalt.

Închiderea străzii a fost anunţată începând cu ora şase dimineaţa, reluarea traficului fiind posibilă doar de duminică dimineaţă, după cum s-a stabilit ieri, în cadrul unei şedinţe la care au fost convocaţi constructorii, Poliţia Locală, Poliţia Rutieră şi inspectorii din primărie, care vor supraveghea îndeaproape lucrările.

„Am solicitat centrelor comerciale din zonă – Zimbru şi Kaufland, să îşi facă aprovizionarea necesară vineri, pentru că sâmbătă nu vor mai avea cum. Am găsit înţelegere la toţi cei cu care s-a discutat. Oprirea traficului este necesară pentru a fi făcute lucrări de calitate. Dacă se intră cu maşinile pe asfaltul proaspăt turnat ne batem joc de banii noştri şi de finanţările europene obţinute. Nu cred că se doreşte aşa ceva, chiar de se creează un disconfort în acea zonă”, a spus primarul Sucevei, Ion Lungu.

La şedinţa convocată ieri pe această temă, viceprimarul Lucian Harşovschi le-a solicitat constructorilor să ia toate măsurile necesare pentru ca şoferii să ştie din timp să strada este blocată, prin amplasarea de semne indicatoare, conform prevederilor rutiere în vigoare.

Săptămâna viitoare vor începe lucrările de asfaltare şi pe bulevardul George Enescu, unde s-au făcut până acum lucrări de frezare, premergătoare celor de turnare a primului strat de asfalt.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traficul rutier pe strada Universităţii este închis total până duminică dimineaţă.
 Vizualizări articol: 1808 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Traficul rutier pe strada Universităţii este închis total până duminică dimineaţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lungule trimis de
(30 mai 2015, 12:11:30
Ai invatat tehnologia asfaltari peste noapte,sau cind asfalta Vasile 1 si 2 era PDL si spaga a contat mai mult, sau BATE DNA LA USA, unde sunt reparatiile de pe artera principala - cind se vor face - in doua luni iese lucrarea din garantie si pe urma noi prostimea trebuie sa suportam costurile de reparatii si cirpeala

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei