Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 mai 2015 - Anul XX, nr. 123 (5935)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Recunoaştere

Elevii fălticeneni care s-au întors cu medalii de la competiţiile şcolare sau sportive vor fi premiaţi de municipalitate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Promovarea şi susţinerea performanţei în educaţie constituie un obiectiv important pentru administraţia publică fălticeneană, astfel că joi, 28 mai, deliberativul local a aprobat Regulamentul de premiere a elevilor din învăţământul preuniversitar fălticenean care au obţinut premii şi menţiuni la olimpiade internaţionale, olimpiade naţionale, Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar şi campionate naţionale sportive şcolare, precum şi a profesorilor care i-au pregătit pentru obţinerea acestor performanţe.Suma alocată este de 50.000 de lei şi, conform primarului Cătălin Coman, dacă va fi nevoie această sumă va putea fi suplimentată prin sponsorizări.

Prin premierea elevilor şi cadrelor didactice se răsplăteşte efortul depus de aceştia în obţinerea de rezultate excepţionale la competiţiile la care au participat.

Lista elevilor şi a profesorilor care vor fi premiaţi va fi întocmită pe baza datelor furnizate de Inspectoratul Şcolar al Judeţului Suceava şi de unităţile de învăţământ preuniversitar din Fălticeni.

“În actualul context socioeconomic trebuie să ne recunoaştem valorile, să le recompensăm şi să le motivăm. Aceşti elevi deosebiţi sunt adevăraţi ambasadori ai municipiului Fălticeni, prin rezultatele pe care le-au obţinut la olimpiadele şi concursurile şcolare. În acelaşi timp trebuie să recunoaştem şi să apreciem munca profesorilor care pregătesc aceşti elevi şi să motivăm interesul lor pentru atingerea unor performanţe notabile. Având în vedere faptul că una din priorităţile administraţiei publice locale este performanţa educaţională, pentru motivarea elevilor care obţin rezultate deosebite la olimpiadele şi concursurile şcolare, avem alocată în bugetul local suma de 50.000 de lei, iar în baza sponsorizărilor, dacă va fi nevoie, o vom suplimenta”, a declarat primarul Gheorghe Cătălin Coman.

Premierea elevilor şi a profesorilor se va face în cadrul Zilelor Municipiului Fălticeni, în funcţie de performanţa obţinută şi în limita bugetului aprobat,  premiile fiind acordate în bani.

Anul trecut peste 100 de elevi olimpici şi aproape 200 de sportivi, cei mai mulţi membri ai echipelor de volei, dar şi atleţi şi canotori, au fost premiaţi de municipalitatea fălticeneană.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevii fălticeneni care s-au întors cu medalii de la competiţiile şcolare sau sportive vor fi premiaţi de municipalitate.
 Vizualizări articol: 1643 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Elevii fălticeneni care s-au întors cu medalii de la competiţiile şcolare sau sportive vor fi premiaţi de municipalitate5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei