Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 mai 2015 - Anul XX, nr. 123 (5935)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

31 mai – 1 iunie

Campionatul distracţiei, de Ziua Copilului, la Shopping City Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Copiii, părinţii şi bunicii sunt aşteptaţi la Shopping City Suceava, în perioada 31 mai – 1 iunie, pentru a sărbători împreună copilăria, cu momente pline de distracţie şi premii surpriză pentru cei mici.

Campionatul distracţiei începe de duminică, 31 mai, ora 11:00, în zona de food din incinta centrului comercial, unde şcolile din municipiul Suceava vor prezenta câte un program artistic, constând în momente de dans, muzică, teatru sau recitare, în cadrul concursului de talente între şcoli intitulat generic ”Kinderela”. Cele mai bune momente vor fi premiate de Shopping City Suceava astfel: locul 1 – un cec cadou în valoare de 1.000 de lei, locul 2 – un cec cadou în valoare de 800 de lei şi locul 3 – un cec cadou în valoare de 500 de lei.

Distracţia continuă pe 1 iunie, de la ora 11.00, în zona de food din incinta Shopping City Suceava, cu programe artistice prezentate de elevii de la Şcoala Populară de Arte, precum şi cu teatrul de păpuşi susţinut de trupa de la Centrul Cultural Bucovina.

Pe parcursul celor două zile, copiii vor avea parte şi de întâlniri cu personaje de poveste, jocuri cu baloane, sesiuni de facepainting şi vor putea participa la atelierele educative şi de creaţie Kids City – art craft, realizate în parteneriat cu Alexandria Librării. De altfel, în parcarea Shopping City Suceava, cei mici vor realiza desene pe asfalt şi vor participa la diferite concursuri şi jocuri cu premii surpriză. În plus, Decathlon îi invită pe copii să participe la competiţii sportive şi să se distreze în incinta magazinului, pe parcursul celor două zile.

Fundaţia ANA organizează o tombolă cu premii la fiecare oră. Biletele de tombolă sunt distribuite de voluntarii Fundaţiei ANA, iar copiii trebuie să fie prezenţi la evenimente pentru a câştiga premiile oferite prin tragere la sorţi. Sute de premii vor fi acordate din partea Shopping City Suceava şi a partenerilor evenimentului: locul de joacă Cutezătorii, Alexandria Librării, Carrefour, Media Galaxy, Noriel, Coccodrillo, Evel Mod şi Animax din incinta centrului comercial, precum şi compania Harivex.

Timp de două zile, Shopping City Suceva se transformă într-un cadru de poveste, unde toţi copiii sunt aşteptaţi cu surprize şi momente de neuitat. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campionatul distracţiei, de Ziua Copilului, la Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 1853 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Campionatul distracţiei, de Ziua Copilului, la Shopping City Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei