Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 mai 2015 - Anul XX, nr. 123 (5935)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alegeri

Eugen Girigan, ales preşedinte al Patronatului Drumarilor din România

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Administratorul special al societăţii comerciale Drumuri şi Poduri Suceava, Eugen Girigan, a fost desemnat preşedinte al Patronatului Drumarilor din România, în urma alegerilor care au avut loc vineri, 29 mai, la Conacul Domnesc din Suceava. Girigan a fost practic fixat pe fotoliul pe care-l deţinea deja cu titlu interimar. Conferinţa reprezentanţilor Patronatului Drumarilor din România, organism care reuneşte 25 de societăţi şi regii autonome din toată ţara aflate în subordinea unor Consilii Locale sau Judeţene, a ales şi doi vicepreşedinţi, şi anume Gheorghe Platon (Cluj) şi Costel Horghidan (Ploieşti). Din Consiliul Director mai fac parte şapte membri, printre care se regăseşte şi Dumitru Popescu, directorul societăţii SUCT Suceava. În cadrul evenimentului s-au decernat diplome şi medalii aniversare la împlinirea a 20 de ani de existență a Patronatului Drumarilor din România.

Patronatul Drumarilor din România a fost înființat în anul 1995 de reprezentanţii a 27 de regii de drumuri din ţară. În această structură au existat la un moment dat 52 de membri, însă în prezent au mai rămas 25 de societăți comerciale cu capital de stat și privat și regii autonome care au ca obiect principal sau secundar de activitate consultanță, proiectare, întreținere, reparații, modernizări și lucrări noi de drumuri și poduri, cu un număr de 4.600 de salariați. Patronatul Drumarilor din România este afiliat la Confederația Națională a Patronatului Român.

"Încă de la începutul existenţei, organizaţia noastră s-a preocupat de bunul mers al activităţilor unităţilor componente, intervenind pe linie profesională la ministere şi Consilii Judeţene pentru a se crea cadrul legal de desfăşurare a activităţii de drumuri şi poduri judeţene şi de asigurare de fonduri, interesul major fiind asigurarea viabilităţii drumurilor şi a podurilor de pe raza tuturor Consiliilor Judeţene din ţară", a spus Eugen Girigan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Eugen Girigan, ales preşedinte al Patronatului Drumarilor din România.
 Vizualizări articol: 3420 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Eugen Girigan, ales preşedinte al Patronatului Drumarilor din România5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Foarte tare trimis de
(31 mai 2015, 08:32:11
E bine că avem asociații, dar de drumuri ați auzit, de drumuri asfaltate ați auzit domnilor asociați pe banii contribuabililor, pe bani publici.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei