Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 mai 2015 - Anul XX, nr. 123 (5935)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Nesimţire maximă

O maşină rămasă fără benzină, abandonată în drum, a paralizat două ore traficul în Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Traficul dinspre cartierul Burdujeni spre centrul municipiului Suceava s-a desfăşurat ieri cu greutate, timp de două ore, din cauza unei maşini care a fost abandonată în drum, pe banda I de mers, la semaforul aflat la intersecţia dintre bulevardul principal şi strada Patru Rareş, cea care duce spre Piaţa Agroalimentară. Ulterior poliţiştii aveau să afle că maşina a rămas fără benzină, în „pana prostului”. Dacă asta este oarecum scuzabil, ceea ce a făcut ulterior şoferul poate fi catalogat drept nesimţire. Acesta a încuiat maşina şi a plecat. Se întâmpla în jurul orei 9.00, iar maşina a blocat una din cele două benzi de mers până la ora 11.00.

 

„Domnul Goe”, greu de găsit

La cât de aglomerat este traficul în municipiul Suceava, în scurt timp s-au format cozi. Pe sensul de mers dinspre cartierul Burdujeni spre Centru coada a ajuns la un moment dat până la intersecţia cu strada Traian Vuia, în apropiere de Sala Sporturilor. Automat au început să curgă apelurile la 112 ale şoferilor revoltaţi. Un echipaj format din doi poliţişti a ajuns la faţa locului. În timp ce unul dintre agenţi, de la Poliţia Locală Suceava, dirija traficul, celălalt, de la Biroul Rutier Suceava, a cerut prin staţie date despre proprietarul maşinii. Această încercare s-a dovedit extrem de grea.

În primă fază s-a ajuns la o femeie din Dorohoi, care figura ca proprietar al maşinii cu numărul BT-05-GOE. Agentul a dat de femeie, însă a aflat că aceasta a vândut maşina unui tânăr din Suceava. Agentul a reuşit cu greu să-l contacteze telefonic pe acesta, însă, surpriză, proprietarul a spus că a împrumutat autoturismul unui prieten. După ce agentul de poliţie a dat telefoane în jur de o oră, în sfârşit, la faţa locului şi-a făcut apariţia tânărul care este proprietarul maşinii.

 

Explicaţiile proprietarului maşinii

Proprietarul era ieri dimineaţă în timpul serviciului, la un restaurant din centrul Sucevei. Ajutat de unul dintre poliţişti, care a dirijat traficul, proprietarul a tras frâna de mână a autoturismului şi, în câteva secunde, a eliberat carosabilul. Pe cât de simplu, pe atât de complicat cu două ore mai înainte.

„Nu am fost eu şofer, am împrumutat maşina unui prieten. Eram la serviciu şi m-am trezit că mă sună cineva să mă întrebe ce caută maşina mea în intersecţie. Acuma vreau să-l găsesc pe cel căruia i-am lăsat maşina, însă nu-mi răspunde la telefon... eu i-am dat maşina aseară (n.r. - joi seară) să-şi facă treaba, nu am avut grija lui. Acum nu mai vrea să răspundă, şi-a dat seama ce a făcut şi s-a speriat”, a declarat proprietarul Opelului.

 

Amendă de 975 de lei şi 4 puncte de penalizare

Acesta le-a dat poliţiştilor datele prietenului care ar fi condus maşina. În cele din urmă s-a stabilit că la volan s-a aflat un anume Alin Smochină. Acesta a fost amendat pentru „nerespectarea obligaţiilor care revin în cazul vehiculelor rămase în pană sau avariate” şi „conducerea unui autovehicul care nu este dotat cu trusă medicală, triunghiuri reflectorizante şi stingător”.

În total, a fost aplicată o amendă de 975 de lei şi 4 puncte de penalizare.

Puţin, am putea spune, având în vedere disconfortul creat timp de două ore în una din cele mai aglomerate zone din municipiul Suceava. Din punct de vedere al legislaţiei rutiere însă acesta nu a comis decât o contravenţie, astfel că agentul de poliţie rutieră nu a putut decât să cumuleze două abateri prevăzute de OUG 195/2002R. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O maşină rămasă fără benzină, abandonată în drum, a paralizat două ore traficul în Suceava.
 Vizualizări articol: 8156 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 7 voturi
O maşină rămasă fără benzină, abandonată în drum, a paralizat două ore traficul în Suceava5.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hi, hi, hi! trimis de
(30 mai 2015, 12:49:45
hee heehee heehee hee
Asta-i coropca de mașină a lu' Prostea decow Hangaroo!
O remas în pana... milițianului, o-ncuiet cașcarabeta și s-o dus să vază cum s-o-ntâmplat accidentul din față de la Lidl.rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor
1.1  RE: Hi, hi, hi! trimis de
(30 mai 2015, 23:47:22
S-ar putea sa ai dreptate. Macar Hangaroo are masina, nu merge pe jos cu becul in brate din casa pana la buda. Nu uita ce ti-am spus : se apropie 1 iunie. Da si tu ceva la copii si baga-l pe lista si pe milogul ala de fantoma a carui limba iti clateste poponetul. Sau mai bine da-mi adresa lor sa le trimit eu ceva, ca tu inafara de branza proprie n-ai ce sa le dai, asistatule. Chiar, la Zamostea ai descoperit apa calda, mai 'E-mi-l in gura? Afla ca nu reusesti decat sa ma faci sa zambesc condescendent, paduche infractor ce esti. Sa dea domnul zeu al tau Odin sa-ti cada mainile si picioarele, sa meri numa-n limba, kkm-as in calea ta, limbric scatofag ce esti. Pace tie, fie CA COndamnarea sa-ti fie usoara si SPIR -ul sa-ti sparga usa in fiecare dimineata, acum si in vecii vecilor, amin. A, si sa nu uit, papaciocule: toti botosanenii ti-o dau sus tie si fantomei tale!
1.2  RE: Hi, hi, hi! trimis de
(31 mai 2015, 09:17:35
Așa, așa, Prostea!

Etalează-ți osânza la avizier, Vaniușa-Gică!

(p.s. Păi tu cum credeai că o să fii identificat mai ușor după device IP, provider și MAC?
Naivule! Vezi că și pentru șoriciul tău este ac al ... organilor!)
Ai hai, Vaniușa! Dacă ai ști CÂȚI sunt în JOC, te-ai speria, Vanea!

p.s. vrei să știi care sunt „semnăturile” cu care ți-ai personalizat „graforeele” și care m-au îndreptățit să formulez împotriva ta plângere la Ministerul de Interne pentru încălcarea statutuui Polițistului?
Nu ai până acum de cât 4 „amănunte” care nu puteau fi știute decât de Vaniușa sau elemente frazeologice care sunt semnificative, fiind conținute și în rapoartele tale informative de ordinar neo-securist.
Vaniușa - până acuma mă gândeam că ți-o servesc cu suspendare, dar „cu intenție directă”, motiv suficient să dezbraci haina nemeritată pe care scrie POLIȚIA.
Acuma, văzând că tu ești o regretabilă eroare genetică a evoluției speciei umane, un veritabil accident în ierarhia unei structuri interne a IPJ, ei bine, bărbătușule, o să mă lupt până la ÎCCJ să ți-o servesc cu executare.

Stăpânii de sclavi de la BOTOȘANI abia așteaptă un purcelul gras și unsuros ca tine.
Când mai află că mai e și fost polițist, cred c-or să jubileze de fericire.

p.s. Vaniușa, o nelămurire, totuși:
dacă tu intri în pârnaie, cine o s-o mai footă pe mangalița ta, Doamna Scroafă de Cățea?
Opssss!
M-am zuitat! Nu-ți fă probleme, Vaniușa.
ARE CINE.
AR trebui să vezi ce vânzoleală e la ușa apartamentului tău, când ești plecat tu la lucru, în ture, uneori de la 8 la 16, alteori de la 12 la 20, ca să poți onora toate comenzile ... „clienților”.rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

Naivule!
În loc să lași nasul jos și să faci clonțul mic, o dai înainte cu oiștea în împrejmuire.
Keep oișting, Vaniușa.
Popovici & Co te așteaptă la Botșeni.
1.3  RE: Hi, hi, hi! trimis de
(31 mai 2015, 09:22:24
P.s. „Corporatistule” îți mai aduci aminte de comentariul în care spuneai „COLEGII MEI de la SPIR ar fi trebuit să te ducă direct la IML”? Ai uitat, Vanea.
Ești tipul tembelului: pricepe greu și uită repede.
Ai hai!
1.4  RE: Hi, hi, hi! trimis de
(31 mai 2015, 10:18:20
„Corporatistule”, proba verității:

„8.3 RE: Daca ai uitat, TAZ, 25.09.2014 trimis de KANGAROO
( 5 mar 2015, 14:58:47 | Romania Romania | Euroweb Romania SA)
[...] Sincer sa fiu, ma mir ca in loc de Judecatorie nu te-au dus la IML colegii de la SPIR. .”
------
Morțî morțâlor înaintașilor defuncților străbunilor mă-tii DE MILIȚIAN PORK DE CÂINE!
Târâ-mi-aș mătărânga pe coliva înaintașilor tăi de boulean bugetar și puturos, ce-ți manifești entuziasmul față de moartea unui suflet de om, îți bagi cecumul pelvian în gurița tuturor stranierilor și te erijezi în „corporatist”, arogându-ți nesăbuința obrăzniciei de a insulta pe toți cei ce nu stau cu gurița înfiptă la țâța dulce a remunerării bugetate.
TU VORBEȘTI, băi PORC DE CÂINE GESTAPOVIST?
TU acuzi și TU arunci apelative grele, gen „infractor”, „asistat” și altele?
MILIȚIENE, în vecii vecilor cât mai apari pe acest sit să nu mai îndrăznești așa ceva!
Comentează frumos la articole, zi ce vrei sau ce consideri a fi opinia ta.
Nu te voi mai contra niciodată, căci nu meriți onoarea de a-mi concentra atenția asupra ta.
EȘTI MIC ȘI JALNIC, MILIȚIENE.
Imaginea ți-ai format-o singur, în nici 2-3 luni.
QED, „corporatistule”!
1.5  RE: Hi, hi, hi! trimis de
(31 mai 2015, 16:27:26
ULTIMUL MESAJ pentru GEheime STAatsPOlizei SCHWEINEHUND:

vrei o adresă unde, din surplusul ozânzei tale de PORCAN-MILIȚIAN bugetar, să duci un cadou de 1 iunie?
Ia de aici:
Sat Maidan, comuna Cacica, județul Suceava.
Întreabă de fiul de 5 ani al Veronicăi Sologiuc, femeia împușcată de 3 ori în plină figură și la a cărei moarte s-a entuziasmat PORCUL DE CÂINE din tine.

Dă-i cadoul copchilului, uită-te în ochii lui, apoi vino fuga acasă și uită-te și în ochii handicapatei tale progenituri. O să ai revelația abjecției incredibile a non-caracterului tău de PORC DE CÂINE.
END OF ALL MESSAGES.
1.6  RE: Hi, hi, hi! trimis de
(31 mai 2015, 20:10:55
Vezi ca esti prost ? Am spus colegii de la SPIR, nu colegii MEI de la SPIR. Tu cred ca esti expresia vie a ceea ce urasti cel mai mult, politistul din bancul cu cei doi sereisti opriti. Cred ca totusi voi duce un cadou adolescentelor traficate. Pentru Veronica pot cotiza prietenii ei albanezi. Iar moartea ei nu m-a entuziasmat. In schimb, nu m-a intristat deloc. Incearca sa-ti folosesti totusi mizeria dintre urechi ca si gandesti putin. Si Popovici cine e ? Ala caruia acum 14 ani i-au scos niste baieti din Fratauti toti dintii ? Ai auzit de Popovici in Zamostea mai sclavule ? Ai fost sageata lui ?
1.7  RE: Hi, hi, hi! trimis de
( 1 iun 2015, 00:03:41
Și marmota învelea ciocolată!rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor
89. 238. xxx.xxx I gotcha, poulete!hurry up
1.8  RE: Hi, hi, hi! trimis de
( 1 iun 2015, 02:30:26
Prea tarziu. Am emigrat deja.
1.9  RE: Hi, hi, hi! trimis de
( 1 iun 2015, 12:01:07
Slăbuț, Pork de Câine.
Proxy USA s-a învățat în clasa 0 pregătitoare a kinderilor deștepți și în anul 1,5 de absolvire a factoriei de boacteri TâNpiți de la Câmpina.
2.   Goe Jijeluș Cornățel trimis de
(30 mai 2015, 13:10:35
Nu e suficient că are numere de Botoșani ?
Ce berbec !(pardon,cangur)
2.1  RE: Goe Jijeluș Cornățel trimis de
(30 mai 2015, 14:17:17
Fără ofensă la adresa șoferilor din Botoșani, știi care sunt treptele de viteză de la autovehiculele lor?
R. înapoi.
1. de loc
2. pe loc
3. încetișor
4. încet
hee heeoh go on
2.2  RE: Goe Jijeluș Cornățel trimis de
(30 mai 2015, 14:29:34
Da' oarethinking cu ce viteză conduce driverul de la Dasteru' ceala cu care mergebatting eyelashes Michaela sin Michail la Trebunalul cremenal ca să pledeze în A/L și/sau în re-cors?
Crecă merge în treapta cu iuțala cea mai mare, c-altminteri n-are cum să frâneze brusc Dasteru' cu bara de protecție față priponită-n treptele Schloss-ului de Justiție, să se izghească portiera din dreapta și de-aclo să se descaleceapril Michaela sin Michail,alien înstruțată în robă de magister, cusmug privire de Xena-amazoană fărăi dont want to see să se uite dimprejur lanot worthy poulimea plebee și călcătură de Walkirie nordică pusă pe adunat capete de heroes pentru insectarul iia din Valhala.i dont know
2.3  RE: Goe Jijeluș Cornățel trimis de
(30 mai 2015, 20:41:36
O chicat o perja-n glod. Tea pe ea, mey jivina, taz izman de pamp a lache. Pana si o basina de stire, pentru tembelu asta de pitic izmenit, capata accente dramatice si absconse.
3.   Nimic nu-i de mirare, greu cu needucatii! trimis de
(30 mai 2015, 13:34:04

Soseaua nu e un loc privat, unde se poate face orice, ignorând regulile pe motiv că „și alții fac”. Tupeul si bunul plac fac legea!
Asta nu e sub nici o formă o scuză! Cu toții ne dorim o țară civilizată, însă nu știu dacă ne dăm seama că asta se poate realiza doar dacă noi vom face primul pas.

Fara reguli precise si atent urmarite, spre a fi respectate, nu se va schimba nimic.
4.   Goe Jijelus Cornatel trimis de
(31 mai 2015, 10:53:43
Bai tampitilor unu doi va legati de nr. masinii.Daca era cu nr.de Africa era african????Sunteti niste ciufuti care mancati rahat aiurea!!!!!
4.1  RE: Goe Jijelus Cornatel trimis de
(31 mai 2015, 11:13:41
Pe masa de lucru a( P.... R....) se află modificarea articolului privind simbolul pe care trebuie să-l afișeze șoferii începători.
A fost propusă înlocuirea semnului exclamării încadrat într-un cerc galben cu inizialele BT.
E bine așa matraFOX ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei