Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 dec 2012 - Anul XVII, nr. 292 (5197)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Spirit civic

Lungu face apel la suceveni să se implice în acţiunile de deszăpezire

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În lupta contra zăpezilor, un ajutor important poate veni chiar din partea cetăţenilor, consideră primarul Sucevei, Ion Lungu. Acesta a spus că, din păcate, spiritul civic este tot mai puţin prezent pe străzile municipiului şi că unii stau cu maşinile îngropate în zăpadă şi cu mormane de doi metri de omăt la scară, dar aşteaptă primăria să vină să deszăpezească.

„Am prins un viscol la Viena acum doi ani de zile şi în mijlocul oraşului am văzut foarte mulţi oameni cu lopeţi în mână. La Suceava, din păcate, nu prea am văzut, a dispărut acest spirit civic”, a spus Lungu, care a explicat că primăria nu poate deszăpezi tot oraşul deodată, mai ales când ninsorile nici nu s-au oprit.

„Noi rămânem pe poziţii, adică asigurăm circulaţia la bulevardele principale, iar în măsura în care va înceta ninsoarea, intrăm şi în cartiere să facem cât mai multe, în primul rând unde sunt şcoli, grădiniţe, instituţii publice, la trecerile de pietoni şi în staţiile de aşteptare”, a spus Lungu, în urma unui comandament de iarnă ţinut ieri dimineaţă.

El a precizat că „încă nu se pune problema să cărăm zăpada din municipiu din cauza costurilor imense, dar în măsura în care mai ninge mult, vom reanaliza problema”.

De asemenea, a ţinut să le reamintească sucevenilor că pentru a putea beneficia de servicii de salubrizare trebuie să-şi mai achite şi taxele şi impozitele locale.

„Fac apel la cetăţeni să plătească taxa de salubritate – sucevenii au restanţe de 20 de miliarde de lei vechi, în condiţiile în care avem una din cele mai mici taxe din ţară – 48 de lei pe an”, a adăugat şeful municipalităţii sucevene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu face apel la suceveni să se implice în acţiunile de deszăpezire.
 Vizualizări articol: 1084 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Lungu face apel la suceveni să se implice în acţiunile de deszăpezire1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Apel? trimis de
(13 dec 2012, 15:46:48
El indrazneste sa ne faca noua apel cand pe noi ne musca la fiecare colt de strada cate un caine,Sau in cel mai frumos caz ne rup hainele de pe noi?
Sa nu mai faca niciun apel pentru ca el nu face mai nimic pentru acest oras, sau face, asta inseamnand ca schimba pavelele o data pe an, iar in Obcini le foloseste pe alea care au fost puse anu trecut in centru.
RUSINE.
2.   O sa fiti ascultati.... trimis de
(13 dec 2012, 21:22:04
Faceti apelul asta mai tare...nu de alta ,dar nu se prea aude, mai ales dupa ce au sa creasca taxele si impozitele....
Mai bine sa scoata Nechifor utilajele de la drumuri si poduri, ca parca a numit un nou director si l-a pus pe roate.....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei