Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 dec 2012 - Anul XVII, nr. 292 (5197)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Implicare

Acţiune de deszăpezire în forţă, iniţiată de Primăria Suceava şi sprijinită de voluntari

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zeci de utilaje puse la dispoziţie de firme private au intervenit aseară şi în cursul nopţii prin cartierele Sucevei, pentru a elibera străzile şi trotuarele de mormanele de zăpadă ce împiedicau circulaţia. Acţiunea de deszăpezire iniţiată de Primăria Suceava s-a bucurat de sprijinul unor companii sucevene şi al unor grupuri de voluntari care au intervenit pe mai multe străzi din municipiu, atât în Centru, cât şi în cartierele Obcini, George Enescu şi Burdujeni.

Pentru a putea acţiona cât mai rapid şi eficient, echipele de intervenţie, din care au făcut parte, pe lângă oamenii primăriei, zeci de angajaţi ai unor firme private, care au pus la dispoziţie 20 de camioane şi zece vole, au acţionat pe porţiuni, pe care s-a închis circulaţia.

„Este un efort al comunităţii, al celor care din solidaritate s-au alăturat nouă în efortul de a îndepărta din această zăpadă care s-a depus în câteva zile cât se depunea alte dăţi într-o iarnă întreagă.  Pe cât posibil acţionăm şi pe trotuare, pentru că şi pe acestea se circulă foarte greu”, a spus viceprimarul Ovidiu Doroftei, care s-a ocupat de organizarea acţiunii de deszăpezire.

Pentru o eficienţă mai mare a acţiuni, cu sprijinul Poliţiei Locale au fost îndepărtate o parte din maşinile parcate pe lateralele străzilor, dar chiar şi aşa au rămas numeroase obstacole.

„Nu reuşim să eliberăm total nici vara, iarna e şi mai greu”, a adaugat Doroftei, care a coordonat în teren acţiunea de azi-noapte.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acţiune de deszăpezire în forţă, iniţiată de Primăria Suceava şi sprijinită de voluntari.
 Vizualizări articol: 2204 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.57/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.6 din 7 voturi
Acţiune de deszăpezire în forţă, iniţiată de Primăria Suceava şi sprijinită de voluntari3.657

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   MERGI PE TEREN SI DOCUMENTEAZATE trimis de
(13 dec 2012, 23:35:55
Ai fost pe teren sa vezi tu cu ochii tai ca s-a desfasurat aceasta activitate s-au ai scris articolul din birou. Ceva asemanator ai scris si pe 24 februarie 2012, cu mentiunea ca macar atunci chiar s-a facut ceva in acest sens, dar acum nimic, cu toate ca timpul chiar le perimite lucratorilor. Documenteaza-te pe teren, nu le mai sufla in anus trantorilor din primarie care vor doar taxe si impozite. RUSINE SI TIE SI LOR
2.   COMPLETARE trimis de
(13 dec 2012, 23:42:18
CAND SPUN TRANTORI, MA REFER LA CAPII PRIMARIEI, CHIAR SI LA UNII ANGAJATI CARE FREACA RIDICHEA SI TE TRIMIT DE LA UN GHISEU LA ALTUL CAND AI DE ACHITAT VREOTAXA. NICI CU CEI DE LA BIROURILE CELELALTE NU IMI ESTE RUSINE.
3.   ... trimis de
(14 dec 2012, 00:25:54
Mai treceti si prin parcari, de exemplu la Scoala Generala 3 (scoala unde toti stabii din urbe isi aduc copiii dimineata cu masinile) se face un ambuteiaj asa ca la noi in romanica, da' nimeni nu vede.
Poate un edil sau un sef de institutie care-si duce juniorul dimineata la Scoala 3 si blocheaza circulatia cat timp isi descarca urmasul, vede si da un telefon (asa se practica la noi, totul pe baza de telefon) ca sa apara utilajele in parcarea din zona.
4.   Rusine trimis de
(14 dec 2012, 09:04:40
Ati avut nevoie de voturile noastre, unde sunt acei pe care cu drag i-am votat d-l Baisanu nu vede cum se innoata prin zapada pe oricare trotuar din Suceava?Mai ca-mi pare rau dupa d-l Flutur s-ar putea sa fim dezamagiti de cei carora le-am dat votul pe 9 dec.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei