Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 dec 2012 - Anul XVII, nr. 290 (5195)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Cine-i arogant, de aroganţă va muri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Traian Băsescu a îngropat PDL Suceava. Degeaba a încercat PDL să scoată patriotismul local din alegător, lansând proiectul „Suceava, capitală de regiune”, că oamenii nu au fost impresionaţi. Degeaba a încercat PDL să arate lucrurile bune pe care le-a făcut pe vremea când a avut guvernarea locală şi cea naţională, şi că în şase luni de guvernare Ponta lucrurile s-au înrăutăţit, că oamenii n-au mai avut urechi de auzit şi mâini de pus ştampila în căsuţa ARD. Şi dacă democrat-liberalii suceveni ar fi umplut cu aur găleţile portocalii pe care le-au împărţit la alegerile din 2008, tot degeaba ar fi făcut-o. Lumea a fost prea pornită împotriva unui partid care s-a remarcat ca principal susţinător al lui Traian Băsescu. PDL Suceava a pierdut categoric alegerile în ziua în care Traian Băsescu a apărut rânjind la televizor şi a spus că trebuie tăiate salariile şi că e nevoie de impozitarea pensiilor. PDL a pierdut alegerile în zilele în care Elena Udrea îşi plimba poşetele scumpe şi-şi dădea ochişorii peste cap în faţa camerelor de luat vederi. PDL a pierdut alegerile atunci când Traian Băsescu l-a atacat mârlăneşte pe Raed Arafat şi atunci când se dădea deştept la tv. Singurul deştept. PDL a pierdut alegerile în momentul în care Traian Băsescu a asmuţit cancelariile occidentale împotriva României şi i-a trimis pe procurori să-i sperie pe votanţi pentru ca el să rămână la Palatul Cotroceni. PDL Suceava a pierdut alegerile în zilele în care liderul PDL Suceava, Gheorghe Flutur, vorbea în calitatea de prim-vicepreşedinte ori de secretar general la nivel naţional al partidului al cărui preşedinte de facto a fost întotdeauna Traian Băsescu. PDL a fost îngropat de aroganţa lui Traian Băsescu, dar şi de cea a principalilor lideri ai partidului, care au crezut că regimul Băsescu va fi nemuritor. La Suceava, USL nu a câştigat detaşat alegerile, ci PDL le-a pierdut de o manieră categorică. După aflarea rezultatelor, făcând referire la Traian Băsescu, care a dat de înţeles că va pune prim-ministru pe cine va dori el, premierul USL Victor Ponta a declarat: „În perioada următoare, cine va ridica sabia, de sabie va muri”. Social-democraţii suceveni ar trebui să înveţe din prăbuşirea PDL, şi anume că cine va ridica aroganţa la rangul de politică de stat şi de judeţ, de aroganţă va muri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cine-i arogant, de aroganţă va muri.
 Vizualizări articol: 2609 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.69/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 13 voturi
Cine-i arogant, de aroganţă va muri3.7513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(11 dec 2012, 11:14:27
ce-i candidatul ARD ? alter-egoul lui Băsescu
beat manga cum laude , bou şi porc
combustia-i interioară a firii va face ca Antonescu
să spună-n primăvară : la Cotroceni mă-ntorc

Băse a împins abuzul dezgustului până la greaţă
a făcut să pară ţara asta de 3 parale chioare
bagă-n blender Parlamentu' ( să fie politica certăreaţă )
pân' va reuşi (inevitabil ) să se calce singur în picioare

2.   Danei ... trimis de
(14 dec 2012, 10:37:43
ai dreptate...DL asta,Avram si Sorin...redactor, scriitore, ce o fi , e din ce in ce mai penibil... ce naiba a facut Basescu tarii ca eu n am priceput? Concret, desteptule... ca de versuri sleampate ne am saturat...o fi mai destept poate Galan de la USL cu sc oala profesionala....am votat ARD, SUNT SUPARATA SI EU PE BASESCU , PE PDL , CA AU UITAT DE POPOR...DAR vad ca USL UL tau , a doua zi de alegeri a anuntat scumpiri, taxe ,inghetari.... cine sufera ? prost nu i Basescu , ci poporul roman care a votat in 90 cu USL UL...Acum platim...
3.   Comentariu trimis de
(14 dec 2012, 10:41:17
Un evreu imi spunea odata ca intre un civilizat si un salbatic, alegi civilizatia si educatia.... cum poti alege incultura , marsavia , afaceristi care au plecat in 90 de la acelasi start si acum au milioane de euro? ii mai alegi o data?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei