joi, 13 dec 2012 - Anul XVII, nr. 292 (5197)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,97 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5781 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă, perioada 13 – 19 decembrie

Lecţii gratuite de dans, la Iulius Mall

Prichindeii pot lua lecţii gratuite de dans la Iulius Mall, pregătindu-se astfel pentru serbările de Crăciun. În zilele de luni, miercuri şi vineri, cei mici sunt aşteptaţi să îşi demonstreze abilităţile de mari dansatori, de la ora 18.00, în sala Boomdance, de la etajul mall-ului. Distracţia este garantată, năzdrăvanii lăsându-se purtaţi pe paşi de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot. 

 

Spectacole de Crăciun, la Iulius Mall

Sâmbătă şi duminică, începând cu ora 16.00, la Iulius Mall, în zona foodcourt, talentaţii prichindei de la Palatul Copiilor vor susţine spectacole de Crăciun. Cântece de sezon şi dansuri ritmate vor crea o atmosferă de sărbătoare pentru cei aflaţi la cumpărături.

 

Cadouri speciale la Târgul Handmade

Cei care nu au ales încă darurile pentru cei dragi, îl pot ajuta pe Moş Crăciun să găsească cadouri speciale la Târgul Handmade. Pe 15 şi 16 decembrie, sucevenii pot vizita, la parterul Iulius Mall, standurile cu podoabe, ornamente şi accesorii unicat. Fie că vor fi dăruite sau vor completa colecţiile personale, bijuteriile handmade vor aduce un plus de autenticitate celor care le poartă.

 

Expoziţie la Iulius Mall

Până pe 31 decembrie, sucevenii vor putea admira, la etajul Iulius Mall, cele 30 de picturi în ulei din cadrul expoziţiei „Ştefan Danilevici, pictorul crizantemelor”, prezentată de Alianţa „Pro Bucovina” şi Societatea Artiştilor şi Amicilor Artelor Plastice .

 

Concurs pentru a câştiga un coş cu bunătăţi pentru Crăciun

Până pe 21 decembrie, fanii de pe pagina de Facebook a Iulius Mall Suceava pot participa la un concurs cu premii delicioase. Prin intermediul aplicaţiei „Prinde premiile”, prietenii de pe reţeaua de socializare a mall-ului trebuie să-l ajute de Moş Crăciun să aduce cât mai multe daruri în sania magică. În fiecare vineri, cinci norocoşi vor câştiga câte un coş plin cu bunătăţi pentru masa de Crăciun.

 

Premii magice

În luna cadourilor, clienţii Iulius Mall sunt răsplătiţi cu premii magice. Zilnic, primii 200 de clienţi care fac cumpărături peste 100 de lei vor primi cadouri instant: cozonaci aromaţi, bomboane de pom, figurine de ciocolată şi băuturi răcoritoare. Până pe 24 decembrie, în fiecare seară, la ora 19.00, unul dintre cumpărători va fi premiat cu un robot de bucătărie Philips. În ajunul Crăciunului, la ora 12.00, Iulius Mall va face fericit unul dintre clienţi, care va pleca de la cumpărături la volanul marelui premiu, un Volkswagen Polo.

 

Învață să dansezi, la Galleria Suceava

Galleria Mall Suceava invită toți copiii, în fiecare weekend al lunii decembrie, la "Open Weekend", unde pot beneficia de cursuri de dans gratuite, oferite de școala de dans Fly Dance Club (Suceava).

 

Cursuri de Zumba

Pe parcursul lunii decembrie, Galleria Suceava vă invită să luați parte la cursurile de Zumba predate de cei de la clubul Zumba Loca Suceava. Cursurile vor avea loc în fiecare marți, joi și vineri, de la ora 20.00. Zumba este singurul program revoluționar de fitness în care slăbești, te distrezi și te simți bine alături de alți pasionați de wellbeing, atât femei, cât și bărbați. Relații la telefon 0745 996 356.

 

Caravana lui Moș Crăciun

În perioada 10-21 decembrie, zilnic, începând cu ora 18.00, Galleria Suceava vă invită să luați parte din Caravana lui Moș Crăciun. Moșul vă va aștepta la etajul 1 al complexului comercial, unde va face fotografii cu copiii, va oferi dulciuri și va cânta alături de ei.

 

Tombola “De sărbători, Moşul îţi utilează bucătăria”

În perioada 4-24 decembrie, toţi clienţii care fac cumpărături de minim 50 de lei din magazinele din Shopping City Suceava şi completează talonul de participare pot câştiga electrocasnice pentru utilarea bucătăriei : un frigider, o maşină de spălat, o maşină de spălat vase, un cuptor incorporabil, o plită incorporabilă, o hotă. La sfârşitul fiecărei zile, la ora 17:00, se va efectua extragerea zilnică prin care un client norocos va câştiga un produs electrocasnic mic  (mixer, maşină de pâine, expresor de cafea sau maşină de tuns). Vor fi acordate 20 de premii zilnice pe durata campaniei.

 

 “Donează o jucărie de pluş, pentru un zâmbet în plus”

Shopping City Suceava şi Salvaţi Copiii, Filiala Suceava organizează în perioada 1-20 decembrie campania "Donează un o jucărie de pluş, pentru un zâmbet în plus", cu scopul de a strânge jucării pentru copiii de grădiniţă provenind din familii cu posibilităţi materiale reduse din mediul rural din judeţul Suceava. Şi anul acesta, Shopping City şi-a propus să-l ajute pe Moş Crăciun şi va dona peste 200 de reni şi ursuleţi de pluş pentru a aduce un zâmbet pe chipul copiilor mai puţin norocoşi. Dacă ai jucării pe care nu le mai foloseşti şi vrei să le dăruieşti, vino în Shopping City şi donează-le pentru Bradul de Jucării.

 

Întâlnire cu Moş Crăciun, la Shopping City

Moşul le dă întâlnire tuturor copiilor cuminţi la Căsuţa Moşului din Shopping City Suceava. În perioada 7-23 decembrie, Shopping City invită toți copiii să viziteze căsuţa lui Moş Crăciun şi să participe la atelierele de creaţie. Copiii vor putea pregăti scrisoarea pentru Moşul şi vor putea să-şi facă fotografii memorabile alături de familie într-un decor de poveste. Program cu Moşul: L-V 17:00-19:00, S-D 11:00-15:00.

 

Expoziţia „Balcic - mirificul nesfârşit”

Uniunea Artiştilor Plastici, filiala Suceava, Shopping City, Consiliul Judeţean şi Asociaţia Artă şi Umanitate vă invită să vizitaţi expoziţia "Balcic - mirificul nesfârşit", din la City Gallery Suceava (Shopping City).

 

Joi, 13 decembrie

 

Concert de Crăciun, la Biserica „Naşterea Maicii Domnului”

Parohia Naşterea Maicii Domnului, Fundaţia „In Memoriam” şi Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava organizează, de la ora 18:00, un Concert de Crăciun, la Biserica „Naşterea Maicii Domnului” - Sala „Dr. Dragoş Corlăţeanu”. În program, colinde şi cântece de Crăciun din repertoriul românesc şi internaţional. Intrarea este liberă.

 

Trupa 9, la Talcioc Cultural

Trupa 9 cântă, de la ora 21:00, la Talcioc Cultural. „Pentru Loja Burgheză avem următorul cadou: pentru grupuri de cinci persoane, primiți un bilet din partea Moșului prin spiridușii lui, Trupa 9 și Talcioc Cultural; pentru grupuri de zece persoane primiți două bilete din partea Moșului prin spiridușii lui, Trupa 9 și Talcioc Cultural. Prin urmare, folosiți numărul de rezervări 0755 222 880 să petrecem frumos înainte de Crăciun”, anunţă organizatorii.

 

Nurse Party, la Hollywood Sushi Bar

„Te invităm la Nurse Party. Superhot animatoare! Asistentele noastre te vor trata cel mai bine cu unicul medicament: shot-uri free. Cea mai tare distracţie va avea loc la Hollywood Sushi Bar! Muzică, distracţie, premii, concursuri şi multe shot-uri free”, anunţă organizatorii. Rezervări 0755 571 749

 

Mexican Fiesta, la Padrino

Mexican Fiesta - petrecem în stil mexican, la Padrino. „La un metru de tequila comandat primeşti cinci shoturi din partea casei, iar la două shoturi comandate, al treilea ţi-l dăm noi. Pentru că este seară studenţească, oferim o reducere de 15%, după ora 24.00”, anunţă organizatorii. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Vineri, 14 decembrie

 

Cupa Galleria la Biliard

De la ora 18.00, Cupa Galleria la Biliard - eveniment dedicat presei sucevene. Ca în anii trecuți, concursul se va desfășura pe categorii diferite, fete și băieți. Premii: la băieți: Locul 1 - 500 de lei, Locul 2 - 300 de lei, Locul 3 - 200 de lei; la fete: Locul 1 - 300 de lei, Locul 2 - 200 de lei, Locul 3 - 100 de lei. Toți concurenții vor primi diplome de participare, cadouri de Crăciun și un premiu de consolare în valoare de 50 de lei. Valoarea premiilor constă în vouchere de cumpărături.

 

Film la Talcioc Cultural

De la ora 17.30, sunteţi invitaţi la un film de excepţie, „Unde mergem acum?”, proiectat la Talciocul Cultural. Intrarea este gratuită.

 

Oferte la  Hollywood

„După cum te-am obişnuit la Friday 1.3., shot-urile de tequila şi vodcă au uimitorul preţ de doar 3 lei. Te aşteptăm alături de gaşca ta petrecăreaţă să profiţi la maxim de superofertele Hollywood. Cu câţiva lei, îţi cumperi câte shot-uri vrei”, anunţă organizatorii. Rezervări 0755 571 749.

 

„Dăruieşte un zâmbet”

De la ora 15.00, clienţii Iulius Mall sunt invitaţi la spectacolul de colinde „Dăruieşte un zâmbet”. Evenimentul face parte dintr-o campanie caritabilă a Clubului Rotary, pe care Iulius Mall o susţine.

 

Atelier de decorațiuni de brad, la Galleria

Galleria Suceava vă invită să deprindeți tainele confecționării decorațiunilor specifice acestei perioade la un Atelier de decorațiuni de brad de Crăciun.
Programul evenimentului este următorul: între orele 17.00-18.00 – Atelier decorațiuni de brad din ceramică; între orele 18.00-18.30 – Întâlnire cu reprezentanții ISU Suceava cu tematica “Pericolele prezentate de artificii, petarde și alte produse explozibile în perioada sărbătorilor de iarnă”; între orele 18.30-20.00 – Întâlnire cu Moș Crăciun, care va împărți copiilor ciorăpei de Crăciun umpluți cu bomboane și ciocolată.

 

Sărbătoreşte la Padrino

„E ziua ta săptămâna asta? Ia-ţi prietenii şi sărbătoreşte-o vineri (în afara serilor cu evenimente speciale) la Padrino şi noi îţi facem cadou 50%, pentru toate produsele din bar, la nota de plată, după ora 22.00”, anunţă organizatorii. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Sâmbătă, 15 decembrie

 

Petrecere la Hollywood

„Sunteţi invitaţi la noul nostru eveniment. În premieră, Xonia cântă live şi dansează alături de superbele ei dansatoare. Oricine este binevenit şi aşteptat cu mare drag! Cadoul nostru pentru voi de Crăciun este intrarea liberă”, anunţă organizatorii evenimentului.Rezervări 0755 571 749

 

Teatru pentru copii, la Galleria

De la ora 11.30, Ansamblul Artistic Profesionist "Ciprian Porumbescu" va prezenta în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa "Păcălici". Accesul este gratuit!

 

Saturday Is Office`S Club

„E vremea distracţiei. Să petrecem alături de DJ Dolka”, anunţă reprezentanţii Office`S Club. Rezervări 0735 168 111. www.facebook.com/officesclub.

 

Distracţie în stil Padrino

„Te invităm să te distrezi în stil Padrino, pe cea mai bună muzică de pub şi cea mai cool atmosferă din oraş”, anunţă organizatorii. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro


Duminică, 16 decembrie

 

„O punte de speranţă”, la Iulius Mall

De la ora 18.00, clienţii Iulius Mall vor fi publicul spectacolului „O punte de speranţă”. Momentul este organizat de studenţii din cadrul „Ordinului Voluntarilor”, al Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava. Sub deviza „e mai important să dăruieşti decât să primeşti”, tinerii suceveni vor să ajute o familie nevoiaşă.

 

Teatrul de Păpuşi „Puppet”

Teatrul de Păpuşi „Puppet” oferă un spectacol inedit copiilor. Începând cu ora 12.00, în zona foodcourt din Iulius Mall, prichindeii vor admira un recital susţinut de păpuşi. Alături de îndrăgitele figurine vor colinda şi copii din Suceava, Iaşi, Neamţ şi Botoşani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă, perioada 13 – 19 decembrie.
 Vizualizări articol: 894 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Unde fugim de-acasă, perioada 13 – 19 decembrie5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei