Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 dec 2012 - Anul XVII, nr. 292 (5197)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Iarnă grea

Cursuri suspendate în cinci comune, din cauza zăpezilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Viscolul şi ninsorile din ultimele 24 de ore au închis 19 şcoli şi grădiniţe, din cinci localităţi din judeţul Suceava. Este vorba despre unităţile de învăţământ din comunele Forăşti, Hânteşti, Dumbrăveni, Siminicea şi Muşeniţa. Câteva mii de elevi şi preşcolari nu vor merge astăzi la ore, după ce conducerile şcolilor au luat decizia de a suspenda cursurile din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, mai exact din cauza viscolului, dar şi a ninsorii.

La Forăşti au fost închise şase şcoli şi şapte unităţi de învăţământ preşcolar, iar 518 elevi şi copii de grădiniţă vor sta astăzi acasă. La Hânţeşti au fost suspendate astăzi cursurile în trei şcoli şi trei grădiniţe, iar 595 de elevi şi preşcolari au liber de la ore. Situaţia este valabilă pentru ziua de astăzi, eventualele modificări urmând a fi anunţate la Inspectoratul Şcolar Suceava de conducerile unităţilor de învăţământ din judeţ.

Inspectoratul Şcolar a solicitat conducerilor de şcoli să trateze cu obiectivitate situaţiile în care elevii nu pot ajunge la ore din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile sau a căilor de acces înzăpezite. De asemenea, directorii vor semnala autorităţilor locale situaţiile în care elevii nu pot ajunge la şcoală ca urmare a înzăpezirii drumurilor.

Probleme privind posibilitatea elevilor de a ajunge la şcoală au apărut chiar de la sfârşitul săptămânii trecute, mai exact de duminică, atunci când Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis să suspende cursurile de luni în toate cele 823 de unităţi de învăţământ din judeţ, din cauza ninsorilor abundente. Marţi, majoritatea şcolilor au revenit la programul normal, cu excepţia câtorva unităţi din zonele izolate ale judeţului, iar ieri, orele au fost reluate în tot judeţul.

Situaţia se schimbă însă de la o zi la alta, programul de derulare a orelor din şcoli fiind influenţat de condiţiile meteorologice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cursuri suspendate în cinci comune, din cauza zăpezilor.
 Vizualizări articol: 1266 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cursuri suspendate în cinci comune, din cauza zăpezilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei