Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 mar 2012 - Anul XVII, nr. 63 (4968)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Achiziţii

Spitalul Judeţean va avea un computer tomograf nou

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava va fi dotat cu un computer tomograf nou. Anunţul a fost făcut de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, care a precizat că Ministerul Sănătăţii a aprobat alocarea de fonduri pentru achiziţionarea acestui aparat. „Demersurile făcute zilele trecute la Ministerul Sănătăţii au fost aprobate, astfel încât Spitalul Judeţean Suceava va avea un nou computer tomograf”, a spus Flutur.

El a adăugat că Ministerul Sănătăţii a cuprins în lista de achiziţii noul aparat pentru spitalul sucevean. Şeful administraţiei judeţene a arătat că achiziţionarea computerului tomograf se va face în următoarele două luni.

„Va fi un computer tomograf modern, necesar populaţiei de aici. Acum există un tomograf care are o capacitate mai mică, are şi o mică defecţiune având în vedere că lampa computerului s-a defectat, motiv pentru care vrem să facem aceste achiziţii”, a declarat Gheorghe Flutur.

Preşedintele CJ Suceava a mai spus că Ministerul Sănătăţii a aprobat şi alocarea sumei de trei milioane de lei (30 de miliarde de lei vechi) pentru anveloparea termică a clădirii Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou”. Gheorghe Flutur a mai precizat că proiectul vizează anveloparea a 10.000 de metri pătraţi din clădirea Spitalului Judeţean.

„Anveloparea termică a spitalului este o prioritate pe care am avut-o şi care ne-a mai rămas după ce am modernizat aproape toate secţiile din spital”, a subliniat Flutur. Pe de altă parte, el a declarat că la alte două spitale din judeţ, cel din Vatra Dornei şi cel  din Gura Humorului, vor fi începute lucrările pentru construcţia unui lift exterior, sumele alocate fiind de 900.000 de lei, respectiv 600.000 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spitalul Judeţean va avea un computer tomograf nou.
 Vizualizări articol: 1635 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Spitalul Judeţean va avea un computer tomograf nou5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   MAI ARE UNUL LA PARTER DAR TE RUPE LA PRET trimis de
(16 mar 2012, 12:52:37
SPERAM SI NE BUCURAM PTR NOUA ACHIZITIE SI MAI ALES AR FI MINUNAT SA NU PLATIM ATATEA MILIOANE PE UN TEST TOMOGRAF....SA FIE CU MIERE.....
2.   !! trimis de
(16 mar 2012, 13:19:08
Era de asteptat ca si spitalul nostru sa beneficieze de astfel de noutati, modernizarea e vitala.
3.   Minciuna prin omisiune! trimis de
(16 mar 2012, 13:19:09
Momentan NU AVEM un computer tomograf cu o mica defectiune, dle Flutur! Momentan, adica de vreo 2 saptamani, pacientii sunt dusi zi/noapte in pijamale, prin frig, prin noapte, prin ploaie la o clinica privata pt. a face un computer tomograf. Doamne fereste sa patesti ceva in perioada asta ca multe zile nu ai!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei