Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 mar 2012 - Anul XVII, nr. 63 (4968)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

DSP

Spitalele din judeţ au libere circa 300 de locuri de muncă, dar nu pot face angajări

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Spitalele din judeţ au libere circa 300 de locuri de muncă, dar nu pot face angajări, se arată într-un raport întocmit de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava şi dat publicităţii luni de purtătorul de cuvânt al instituţiei, Adrian Popescu.

În situaţia realizată la solicitarea Ministerului Sănătăţii, în vederea deblocării unor posturi, se precizează că unităţile spitaliceşti au nevoie, în total, de 26,5 norme de medici, 152 de asistente şi moaşe, 96 de personal auxiliar (infirmiere, îngrijitoare, brancardieri), şapte de personal cu studii superioare (biologi, chimişti, fizicieni), cinci de farmacişti şi o normă de fiziokinetoterapeut.

Raportul menţionează că Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava are vacante 13 posturi de medici, 46 de asistente şi 24 pentru personal auxiliar, în timp ce Spitalul Municipal Fălticeni are libere două posturi de medici, 20 de asistente şi moaşe şi 15 pentru personal auxiliar. La Rădăuţi, deficitul de personal este următorul: trei medici, 48 de asistente şi 22 de personal auxiliar.

Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc are vacant un post de medic şi câte şase de asistente şi infirmiere, în timp ce la Spitalul Vatra Dornei necesarul este de doi medici, zece asistente şi opt de personal auxiliar. Spitalul Gura Humorului are nevoie de 2,5 norme de medici, şase de asistente şi trei de personal auxiliar. La Spitalul Cronici Siret deficitul este de trei medici, 11 asistente şi 12 personal auxiliar, iar la Spitalul de Psihiatrie Cronici Siret necesarul este de două asistente şi doi personal auxiliar. Spitalul de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc a anunţat trei posturi vacante de asistente şi trei de personal auxiliar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spitalele din judeţ au libere circa 300 de locuri de muncă, dar nu pot face angajări.
 Vizualizări articol: 1414 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Spitalele din judeţ au libere circa 300 de locuri de muncă, dar nu pot face angajări4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei