Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 mar 2012 - Anul XVII, nr. 63 (4968)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Mîrza îl împinge pe Băişanu să candideze la Primăria municipiului Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul Uniunii Social Liberale (USL) la funcţia de primar al municipiului Suceava ar trebui să fie Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL, Ştefan Alexandru Băişanu. Cel puţin aşa susţine vicepreşedintele PSD Suceava, senatorul Gavril Mîrza. Mîrza a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că, în opinia lui, odată ce liderul judeţean al PSD, deputatul Cătălin Nechifor, şi-a asumat candidatura la şefia Consiliului Judeţean, liderul judeţean al PNL Alexandru Băişanu trebuie să candideze la Primăria Sucevei.

„La Primăria municipiului Suceava speranţa mea şi încrederea mea este că se va merge cu liderul Organizaţiei Judeţene a PNL, Alexandru Băişanu. Noi ne-am asumat candidatura la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.  După opinia mea, dacă noi am mers cu liderul judeţean la CJ, cred că şi la PNL se va merge cu liderul organizaţiei judeţene la Primăria Suceava”, a declarat Mîrza.

 

Divergenţe între PSD şi PNL la desemnarea candidaţilor în 15 localităţi

Mîrza a spus că USL şi-a desemnat candidaţii la funcţiile de primar şi viceprimar în mai toate localităţile, precizând că există un număr de 15 localităţi, printre care Rădăuţi şi Fălticeni, unde sunt încă divergenţe între PSD şi PNL. Senatorul social-democrat a spus că în aceste localităţi candidaţii vor fi desemnaţi în urma unor sondaje de opinie. Dorinţa USL-ului, a spus Mîrza, este aceea ca operaţiunea de desemnare a candidaţilor  să fie gata până la finele acestei luni.

„Mai sunt nişte chestiuni de clarificat. Unii trebuie să cedeze, unii trebuie să mai ceară. Este vorba şi de listele de consilieri, pentru că unii doresc a fi egali, când actuala reprezentare  e inegală. Ceea ce se întâmplă până la urmă e normal. Este o negociere în care unul cere şi altul cedează”, a explicat Mîrza.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza îl împinge pe Băişanu să candideze la Primăria municipiului Suceava.
 Vizualizări articol: 734 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Mîrza îl împinge pe Băişanu să candideze la Primăria municipiului Suceava3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   !! trimis de
(16 mar 2012, 11:16:25
MArza? un mosulet care ar trebui sa isi vada de treaba, sa se plimbe prin parcuri, nu mai are nici o treaba cu canditatii. A fost si n-a facut nimic. RUSINE !
2.   .... trimis de
(16 mar 2012, 11:21:57
Unde sa-l impinga pe Baisanu? In groapa cu looseri? sau in groapa cu mocirla ?
3.   ... trimis de
(16 mar 2012, 11:24:18
Asa o fost impins si Mirza? De-o ajuns sa stea numai la naftalina ?
4.   Pnl=psd=0 trimis de
(16 mar 2012, 11:44:49
la Radauti ca.ca.le.te vrea primar dar in sondaj 7%,tatar vrea si el are bani de la comunale in sondaj 12%.u.sl la Radauti =25%
5.   :)) trimis de
(16 mar 2012, 11:50:19
Daca ia 20 % baisanu e bine..
Saracu, stie ca nu are nicio sansa si de asta ezita sa candideze...
6.   NIMIC NU SE SCHIMBA...ALTII NU SUNT? trimis de
(16 mar 2012, 12:45:36
LUMEA ESTE ATAT DE NAIVA INCAT SA NU OBSERVE CA TOT VECHII BARONI SUNT LA PUTERE?????????/CHIAR NU MAI EXISTA NIMENI CARE SA OCUPE FUNCTIA DE PRIMAR? ASTIA SE RODEAZA PERIODIC,IAR PILE VECHI,IAR MAFIE,ETC...NU MAI VOTATI BAIIIIIIIIIIIIIII OAMENI BUNI PE ACESTI COMUNISTI...
7.   Popândăul fălcos cu cap de pork trimis de
(16 mar 2012, 13:30:52
NU-IAȘA CĂ TREBUIE SĂ SE ALEAGĂ ȘI mârza ÎNTR-UN COLEDZI?

„Cu ocazia aledzerii, neicusorule, cu ocazia aledzerii; stii, m-a combătut opoziţia si colo, si dincolo, si dincolo... si rămăsesem eu... care familia mea de la patuzsopt în Cameră.,.. rămăsesem mă-nţeledzi fără coledzi... si asa am venit pentru aledzere.”

„Cum îţi spui, să nu m-aleg, puicusorule, nu merdzea... Eu, familia mea, de la patuzsopt... luptă, luptă si dă-i, si dă-i si luptă... si eu mă-nţeledzi tocmai acuma să remâi pe dinafară... fără coledzi!... Şi cât p-aţi, neicusorule, să nu m-aleg...”
8.   SUGESTIE trimis de
(16 mar 2012, 15:39:01
SA-L IMPINGA SI BAISANU PE MARZA,CATRE DNA.[INUTILITATI IN MEDIU]
ASA E SUCEAVA,PLINA DE RISCURI SI VULNERABILITATI.A SE INTREBA PE BURLUI!
9.   Crocodil trimis de
(16 mar 2012, 15:50:59
Marza...mergi ma baiatule si te culca. Nu imi e simpatic Flutur dar totusi de ce nu te-a cazat la Botosani citiva ani? Nu iti ajunge cit ai supt? Sa iti aduc aminte de Titi Petre? Terenul de la Metro? Exploatari forestiere?Utilitati si mediu? etc...
10.   Unde se duc norii când se duc? trimis de
(16 mar 2012, 15:55:48
Dar tinerii Sucevei, mințile luminate UNDE SUNT?
Tot cu fosile precambriene, ordoviciene și siluriene defilăm?
Vreți să primiți voturi?
Pentru ce, mă, pentru ce?
11.   Faceti un exercitiu de imaginatie... trimis de
(16 mar 2012, 17:08:44
.. cum arata ceea ce ziaristul vrea sa sugereze : Marza , asudat si cu camasa scoasa din pantalonii crapati in fund de atata bunastare alunecand pe mozaicul din fata primariei, impingandu-l pe Baisanu proptit cu mainile si picioarele in termopasnele primariei lui Lungu. Pe deasupra si niscaiva fosaieli si zgomote urat mirositoare de atata lupta politica pentru propasirea si binele cetatii , ce sperie cununiile civile in stil "spydy gonzales" ale emigrantilor bucovineni.
Mai sa fie ... ciudata situatie.. sa nu vrea sa se apropie de ciolan .... se vede de departe ca politicienii adopta tactica hienei si anume apuca sau se baga numai cand sunt siguri de reusita , in rest sunt mereu la panda...
Cat despre cosmelia USL scartaie din toate cumetriile si incheieturile si o sa tina probabil pana la alegeri tras-smuls atat cat PDL-ul sa nu le strice rozeta. Nu ca as fi fan al hotilor portocalii dar m-am cam saturat sa vad aceleasi cadavre politice umflate de soarele indulgentei romanesti iar aici marza este o mascota . Dupa cum isi dau la picioare ,USL-ul o sa piarda mult datorita frictiunilor interne si orgoliilor iar pdl-ul o sa valorifice aceste neintelegeri prostind lumea.
Parerea mea !!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei