Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 mar 2012 - Anul XVII, nr. 63 (4968)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scandal în noapte

Şi-a băgat în spital concubina, de supărare că a rămas însărcinată din nou

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un individ din comuna Slatina este cercetat de poliţie, după ce şi-a agresat concubina, pe motiv că aceasta a rămas din nou însărcinată.

Victima, Elena P., în vârstă de 41 de ani, gravidă în luna a VII-a, a ajuns la spital, rămânând internată sub supraveghere medicală.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 2:00, Ionel N., în vârstă de 50 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a venit înarmat cu un topor în curtea vecinei sale, Octavia C., în vârstă de 88 de ani.

În casa octogenarei se afla şi concubina scandalagiului, Elena P., cea pe care o căuta de fapt bărbatul.

A distrus un geam şi uşa de la intrare în locuinţă, a intrat în casă şi a început să-şi ameninţe concubina şi pe fiica acesteia, în vârstă de 18 ani, care se afla şi ea în locuinţă.

Când Elena P. a încercat să-l liniştească, Ionel N., susţin poliţiştii, a luat-o la pumni, lovind-o peste faţă şi abdomen. Victima a fost luată de o ambulanţă şi transportată la spital, la Fălticeni, fiind diagnosticată cu „contuzii toraco-abdominale prin agresiune, escoriații la nivelul gâtului și la nivelul buzei inferioare”.

Potrivit poliţiştilor, agresorul era supărat pe faptul că Elena P., cu care mai avea şi alţi copii, care au fost daţi în grija statului, a rămas din nou însărcinată.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu, distrugere, lovire şi alte violenţe şi ameninţare”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şi-a băgat în spital concubina, de supărare că a rămas însărcinată din nou.
 Vizualizări articol: 708 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Şi-a băgat în spital concubina, de supărare că a rămas însărcinată din nou5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nah.. trimis de
(16 mar 2012, 12:13:44
De ce nu s a castrat el?
2.   Se vor impaca........ trimis de
(16 mar 2012, 13:04:22
concubinul ros de gelozie ,impins de bachus a vrut sa distruga cuibusorul de nebunii aflat la octogenara.
3.   Nu e de ras stimabililor... trimis de
(16 mar 2012, 17:31:37
Sunt de acord sa avem umor dan nu intotdeauna acest lucru se potriveste...
Sa se puna cineva in situatia acestei fiinet amarate batjocorita si agresata, indiferent de calitatile sau defectele ei... Bizonul cu care are un act de casatorie (daca il are ???) se bazeaza pe indiferenta celor din jur dar si de lejeritatea legislatiei noastre, isi permite asemenea violente pentru ca stie ca nu pateste nimic. Violenta domestica e un aspect frecvent dar mai adaugati agresiunea infantila, agresiunea sexuala a copiilor in familie, faptul ca tata si mama cu 4-5 copii marunti traiesc si se inmultesc in perimetrul unei singure camere, faptul ca analfabetismul e extins iar copii flamanzi sunt pusi sa munceasca de la 8 ani sa produca bani de bautura , judecati la rece si apoi vedeti daca mai aveti simtul umorului !!!
Cred ca se impune o asprire a legilor de protectie a familiei , iar pedepsele sa fie prin munca in folosul societatii in unitati institutionalizate . De ce n-ar avea penitenciarele niste sectii de productie pentru asemenea indivizi , sa-i tina acolo cu mancare si program de munca pentru reeducare iar venitul obtinut sa ajunga la aceste fiinte amarate de a caror stare este vinovat ??? Asa... face bizonul o prostie , il strange la mititica, catva timp, sta si baseste acolo dupa gratii , statul cheltuind cu el mai mult cat cheltuie pentru pregatirea unui student, vine acasa si recidiveaza. Apropos de castrare ... cred ca este si asta o solutie... daca polonezii au faut o lege pentru asta de nu am face si noi ca si noi suntem europeni. Cautati sa va interesati ce pedeapta ar fi primit acest individ in America si mai vorbim despre glume.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei