Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 mar 2012 - Anul XVII, nr. 63 (4968)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În Israel se va deschide un magazin „Produs în Bucovina”

Vineri, 16 Martie 2012 (15:23:18)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că în Israel se va deschide un magazin „Produs în Bucovina”. Flutur a declarat că o delegaţie din Israel a fost prezentă în cursul zilei de vineri în Suceava pentru a discuta detaliile cu privire la deschiderea în Tel Aviv a unui magazin cu produse tradiţionale din Bucovina.

„Din discuţiile avute până în prezent, reprezentanţii firmelor din Israel vor să importe produse tradiţionale din Bucovina în magazine româneşti şi să folosească brandul <Produs în Bucovina>”, a declarat Gheorghe Flutur. El a apreciat că produsele tradiţionale din Bucovina au căutare în Israel, în condiţiile în care în această ţară locuiesc evrei plecaţi din zonele Rădăuţi, Fălticeni sau Dorohoi. Gheorghe Flutur a mai spus că un magazin „Produs în Bucovina” ar putea fi deschis şi în oraşul Haifa din Israel.

Pe de altă parte, şeful Asociaţiei „Produs în Bucovina”, Alexandru Scheul, a spus că produsele tradiţionale din judeţul Suceava sunt exportate în Anglia, Italia, Spania, Cipru şi Belgia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În Israel se va deschide un magazin „Produs în Bucovina”.
 Vizualizări articol: 1428 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
În Israel se va deschide un magazin „Produs în Bucovina”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(16 mar 2012, 19:53:28
era de aşteptat ca cei câţiva producători din bucovina să facă ceva pentru a supraveţui.cui să vândă produselor lor în ţară după ce buzunarele săracilor români au fost ciuruie în ultimii 3-4 ani de jegoşii portocalii.felicitării domnului respectiv că-i ajută în acest demers deşi nu cred că are mari mustrări de conştiinţă că şi el a contribuit din plin la starea în care a ajuns ţara.problema mai gravă pe care o are de rezolvat însă alături de tovarăşii cu care a haiducit în aceşti ani luând de la săraci şi dând la bogaţi este cum va potoli poporul care fierbe în suc propriu şi în scurt timp va da în clocot.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei