Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 mar 2012 - Anul XVII, nr. 63 (4968)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Băişanu a prezentat noile „achiziţii” ale PNL Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a prezentat în cursul zilei de ieri ultimele trei „achiziţii” ale liberalilor din judeţul Suceava. La conferinţa de presă susţinută ieri, alături de Alexandru Băişanu au fost prezenţi deputatul Mircea Irimescu, fostul consilier judeţean PD-L, medicul psihiatru Alexandru Paziuc, şi viceprimarul PD-L din comuna Şcheia, Ioan Scotniţchi. Băişanu le-a mulţumit celor trei pentru decizia de a se înscrie în PNL, afirmând că „este un gest către democraţie şi pentru respectarea legii şi a demnităţii umane”.

Băişanu a declarat: „Este o garnitură de trei oameni care, după părerea mea, reprezintă atât calităţi intelectuale, culturale, ştiinţifice, cât şi demnitate, onoare şi cinste, oameni nepătaţi, care pot, fiecare în domeniul în care activează, să exprime un punct de vedere pertinent care să poată influenţa în bine evoluţia societăţii româneşti şi mai exact evoluţia comunităţii din judeţul Suceava”.

Fost deputat independent şi mai nou înscris în PNL, Mircea Irimescu a precizat că prin înscrierea în rândul liberalilor nu a făcut altceva decât să continue o activitate începută anterior. Irimescu a spus că pe perioada mandatului său a mai activat în cadrul grupului de deputaţi PNL din Camera Deputaţilor. „Doresc prin această participare să arăt o continuitate în activitatea mea. Se apropie o campanie electorală şi doresc să particip şi eu alături de PNL această campanie, fără a fi candidat. Iar în măsura în care partidul va cere lucruri care îmi sunt compatibile le voi face fără nici un fel de reţinere”, a spus Mircea Irimescu. El a mai arătat că, din punctul său de vedere, greva parlamentară în care se află parlamentarii opoziţiei ar trebui să înceteze cât mai repede, „pentru că nu foloseşte nimănui”.

 

Paziuc: „Mecanismele dictatoriale încep să-şi facă prezenţa tot mai mult în viaţa noastră”

La rândul său, noul liberal Alexandru Paziuc a ţinut să mulţumească Organizaţiei PNL Câmpulung Moldovenesc pentru că i-a acceptat cererea de înscriere în acest partid. Paziuc a precizat că după ce a demisionat din funcţia de consilier judeţean s-a retras din viaţa publică, însă în cele din urmă a constatat că o astfel de decizie nu este o soluţie potrivită. „Am constatat că non-valoarea este amestecată cu valoarea, iar mecanismele dictatoriale încep să-şi facă prezenţa tot mai mult în viaţa noastră. Şi m-am hotărât că retragerea nu este o soluţie. Din acest motiv m-am decis să intru în PNL”, a declarat Paziuc.

El a precizat că profesia de medic este una liberală şi s-a decis să lase în spate „D-ul” din PD-L, care pentru el înseamnă „demagogie, dezbinare şi dictatură”. El a acuzat faptul că în cadrul PD-L Câmpulung Moldovenesc nu era chemat la şedinţele de partid, „iar deciziile se luau de sus în jos şi se executau fără a fi discutate”.

Nu în ultimul rând, viceprimarul comunei Şcheia, Ioan Scotniţchi, a confirmat faptul că va fi candidatul USL pentru primăria acestei comune, din partea PNL. El a acuzat „bătaia de joc” a PD-L faţă de proprietarii de terenuri din Şcheia care au fost expropriaţi pentru construcţia şoselei de centură a Sucevei.

 

Onofrei: Liberalii l-au adus pe doctorul Paziuc pentru a le rezolva problemele

Făcând referire la achiziţiile anunţate de Alexandru Băişanu, prim-vicepreşedintele PD-L Suceava, senatorul Orest Onofrei, a spus că aducerea lui Alexandru Paziuc în PNL a fost făcută pentru a rezolva problemele pe care le au liberalii.

Onofrei a declarat: „Conferinţa de presă a PNL se înscrie în aceeaşi notă pe care noi am mai spus-o de mai multe ori, în aceea de a-şi face vânt cu coada. Atunci când ai probleme foarte mari este şi foarte greu să le maschezi. Iar ceea ce spun ei atunci când sunt întrebaţi de candidatul pentru Primăria Suceava confirmă că problemele sunt complicate. Cred că ăsta este principalul motiv pentru care l-au luat pe doctorul Paziuc în PNL. Pentru că în meseria pe care o are, doctorul Paziuc le este foarte util să le rezolve conflictele şi frământările psihice pe care văd că le manifestă deja în spaţiul public”.

La rândul său, şeful campaniei electorale a PD-L Suceava, deputatul PD-L Ioan Bălan, a precizat că eventualele candidaturi ale unor reprezentanţi PD-L din administraţia locală nu îi deranjează pe viitorii candidaţi democrat-liberali la funcţiile de primar. „Judeţul Suceava are 114 primării. Noi avem pregătiţi candidaţi pentru fiecare dintre ele, şi aşa cum am mai spus, PD-L Suceava este tot mai atractiv, lucru demonstrat prin numărul mare de primari în funcţie de la PSD şi PNL care solicită să candideze pentru PD-L. Iar în cazul comunei Şcheia, pe 10 iunie se va dovedi că adevărata echipă este cea din jurul primarului în funcţie”, a declarat Ioan Bălan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu a prezentat noile „achiziţii” ale PNL Suceava.
 Vizualizări articol: 2491 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.5 din 8 voturi
Băişanu a prezentat noile „achiziţii” ale PNL Suceava1.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   .. trimis de
(16 mar 2012, 11:17:18
Noile achizitii ale lui Baisanu cum au venit asa vor pleca. Sunt sigur de asta, nu au nici o sansa.
2.   Observatii. trimis de
(16 mar 2012, 11:23:34
Desi urasc actiunile PDL, sunt nevoit sa recunosc de data asta ca Onofrec are dreptate. Chiar ii trebuie lui Baisanu un tratament. Dupa ce l-a luat pe carcalete, acuma ia si scursurile care fug dupa ciolan. Acesti abonati la tradare pentru un capat de os, urla acuma impotriva modului dictatorial din PDL? Nesimtiti.
Sa-l barfimnitel pe Irimesu. Pe site-ul camerei deputatilor, figureaza ca fiind ales pe listele PNL. E membru PNL pana in feb 2009 cand VINDE si devine cica independent, a se citi BASIST. Are 9 propuneri legislative, din care doar UNA se finalizeaza.
In preac.urvia caracteristica, declaraq pe 19 aprilie ca e TARANIST. "Eu sunt membru PNŢCD, iar ei fac politică de formaţiune politică şi nu de grup independent", a spus deputatul sucevean-conform mediafax.
Acuma, cum pentru PNL Suceava orice e bun, in incercarea de a depasi 1%, accepta inscrierea acestui individ doar doar o aduce si el vreo 10-20 voturi sa intre Baisanu in parlament impreuna cu Zmeu, doar ca sa joace o tabla, evident. Foarte tare.
3.   ..... trimis de
(16 mar 2012, 11:26:01
PNL sufera de ”nevoia de oameni”, de oameni care sa candideze pentru ei. Din actunile lor se observa ca sunt disperati ca nu au pe cine sa puna sa candideze.
Pentru PNL orice rebut este bun.
4.   ... trimis de
(16 mar 2012, 11:27:41
Resturile pastreaza resturile. Cam asa face PNL. Aduna toate resturile....
5.   Scotniţchi trimis de
(16 mar 2012, 11:33:04
Un CV impresionant al unei c.urve politice clasice.
2004-2008 viceprimar PSD
2008,ianinte de alegeri, trece la PDL si e din nou vice.
2012, trece la PNL iar acesti dobi.toci notorii il accepta in loc sa dea cu cererea lui direct in presa. Da, dar vrea primar.
Se pare ca e si tare in muschi. Cica l-a batut pe unul Poroch in 2008. Foartetare acest individ. Stapaneste metodele DEMOCRATICE la perfectie. Un titlu tare pe youtube, unde puteti vedea un film cu acest vice e " bataie la tzarani"
6.   Paziuc...??? trimis de
(16 mar 2012, 11:42:07
dar cine este dr.paziuc , poate ne spune si noua cineva... Este Ginecolog..din cate am inteles din descriere si C/V... Minunat ...La p..a cu el!!!!ha
7.   Nu-i doftor pïzdar! trimis de
(16 mar 2012, 11:53:21
E psihiatru. Dar e unul dintr-aceia dedicați profesiei - e mai scrântit decât toți pacienții lui luați la un loc.
8.   C.U.R.V.E politice trimis de
(16 mar 2012, 13:33:53
Pana acum eram convinsa ca PNL-ul ne poate scoate din rahat. Da cu astfel de c.urve politice, mai bine il votez pe idiotul de Dan Diaconescu decat toate scursorile din vechile partide. Si probabil asa gandesc mai multi, si vom ajunge condusi de prostimea lui DD. Dar decat sa-mi fure acesti banditi votul, mai bine cu prostimea.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei