Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 mar 2012 - Anul XVII, nr. 63 (4968)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Hai cu tragerea!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Frumoase sau măcar încinse meciurile din Liga Campionilor. Italienii au ratat cu ambele echipe şi de unde păreau că îi vor privi de sus pe insulari, iată că au doar o echipă în sferturi, ca şi englezii. Inter ar fi putut avea mai mult noroc (după ce că a luat iarăşi gol în minutele de prelungire, a mai fost şi viciat de fault!), dar ar fi însemnat să se mintă singură. Schimbul de generaţie trebuie să înceapă imediat, din chiar etapa următoare. Inclusiv lui Chivu i se va mulţumi frumos la vară. Şi poate e mai bine şi pentru el, căci la un contract pe doi ani probabil i s-ar fi oferit un salariu derizoriu, în timp ce la vară ar putea fi destul de atractiv ca jucător liber şi deci cu un plus la salariu.

Scorul cu care a eliminat-o Bayern pe Basel mi s-a părut un uşor dezmăţ. A ajuns Bayern să fie echipă de moral! Are nevoie de primul gol ca maşina cu bateria slabă de prima cheie. Altfel dă rateu după rateu şi ajunge să facă 0-0 cu Freiburg, ultima clasată din Bundesliga. Sau 0-1 la Basel, exemplul şi mai la îndemână. După ce au deschis scorul cu multă şansă, mecanismul s-a urnit şi, dincolo de acest 7-0, ajunsesem să mă uit chiorâş la acest Gomez, care numai genă latină nu aduce în jocul nemţilor. Ar fi fost prea mult un al doilea jucător cu 5 goluri pe meci într-o săptămână!

Cuiul etapei a fost, indiscutabil, Chelsea-Napoli. Ce nu reuşise Arsenal, să plătească datoria italiană de patru goluri, a reuşit Chelsea cu două, ba chiar în prelungiri le-a dat şi dobânda. Napoli a nimerit prost, chiar când londonezii au scăpat de neînţelesul Villas-Boas şi parcă erau o altă echipă. Plus Cavani, de neprivit… Mă întreb cum se poate justifica o asemenea prestaţie. În astfel de partide, care valorează cât un sezon, au nevoie coechipierii de un far. De-acum, Napoli trebuie să se întoarcă la lupta meschină din Serie A ca să ajungă de unde a ieşit acum. Scurt, o fază cu Cavani. Scapă pe dreapta, într-o poziţie mai bună decât a lui Ola John pe Arena Naţională, cu Cech şi mai avansat ca Tătăruşanu, în afara careului mic, dar eliberează un şut dezolant, abia ţopăit pe lângă colţul lung.

Despre Real, doar că e în grafic, ca şi Ronaldo. Vineri, la tragerea la sorţi, se va vedea dacă vor continua să fie în grafic. Asta înseamnă confruntare cu Barcelona în manşă unică, adică finală. Abia aştept să fie aşa! Până atunci, în sferturi, bătaia peştelui e pentru ciprioţii de la Apoel. Probabil că aceştia şi-ar dori ca adversari pe Benfica sau Marseille, pe considerentul că au eliminat deja pe Porto şi Lyon, mai bine clasate în campionatele respective. Dar la miza asta nimeni nu îşi va permite să rateze şansa de a pica în sferturi cu APOEL.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hai cu tragerea!.
 Vizualizări articol: 668 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Hai cu tragerea!5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Buna ziua trimis de
(17 apr 2012, 10:35:15
ma scuzati ca va deranjez am vrut sa trimit mesaj la monitorul, care a uitat sa mai schimbe clasamentul de la fotbal, asta care este acuma e clasamentul de anul trecut

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei