Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 mar 2012 - Anul XVII, nr. 63 (4968)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Magazinul Top Shop vine la tine în Suceava, cu reduceri şi multe cadouri surpriză

Compania Studio Moderna va deschide sâmbătă, 17 martie, primul magazin în Suceava, clienţii având acum posibilitatea de a testa şi achiziţiona produsele văzute zilnic pe toate posturile de televiziune. Magazinul va fi amplasat în centrul comercial Iulius Mall, Str. Calea Unirii nr. 22, având program prelungit de funcţionare, de luni până duminică în intervalul orar 10:00 – 22:00.
În magazinele Top Shop şi Dormeo sunt comercializate mai mult de 500 de produse casnice din gama Dormeo, Delimano, Kosmodisk, Walkmaxx, cosmetice Ivyss, dar şi best sellere Top Shop precum bine cunoscutele tigăi Dry Cooker şi Hot Pan.
Slovenii de la Studio Moderna îşi recompensează clienţii fideli cu ocazia lansării noului magazin în Suceava. Astfel, în prima săptămână de la deschidere se oferă reduceri de 10% la toate produsele achiziţionate, iar cine îşi face cumpărăturile în luna martie primeşte şi un cadou surpriză.
Magazinele Top Shop şi Dormeo oferă clienţilor săi inclusiv posibilitatea de a face cumpărăturile în rate fără dobândă, pentru achiziţionarea oricăror produse cu o valoare mai mare de 149 lei.
Studio Moderna deţine până în prezent 14 magazine Top Shop şi Dormeo în marile oraşe din ţară: Bucureşti, Constanţa, Timişoara, Iaşi, Cluj, Suceava, Sibiu, Craiova, urmând ca până la sfârşitul anului să deschidă încă 3 puncte de desfacere în România.
Analizând oportunităţile şi potenţialul pieţei, reprezentanţii Studio Moderna au decis să realizeze invesţii considerabile în Suceava, oferind astfel clienţilor săi posibilitatea de a fi mai aproape de produsele dorite, prin organizarea unor sesiuni culinare, concursuri cu multe premii surpriză şi multe oferte de sezon. Toate acestea vor fi prezentate clienţilor inclusiv în mediul on-line, pe paginile de facebook ale grupului.
Grupul Studio Moderna îşi desfăşoară operaţiunile în 22 ţări europene, având până în prezent circa 200 magazine în lanţul propriu de distribuţie şi peste 5.000 de angajaţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Magazinul Top Shop vine la tine în Suceava, cu reduceri şi multe cadouri surpriză.
 Vizualizări articol: 2185 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Magazinul Top Shop vine la tine în Suceava, cu reduceri şi multe cadouri surpriză3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Off...... trimis de
(16 mar 2012, 15:26:24
Iar reclama mascata? Cam cat costa un asa "articol" ca poate apar mai multi doritori si devine mult mai profitabil...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei