Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 mar 2012 - Anul XVII, nr. 63 (4968)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Suceava

Accident în lanţ, cu patru maşini implicate şi trei persoane la spital, în faţa Băii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un accident rutier în lanţ s-a petrecut aseară, chiar în faţa fostei Băi comunale din Suceava, două maşini care circulau din sensuri opuse izbindu-se una în alta, iar din acest impact alte două autoturisme fiind avariate.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 20.45. Din primele informaţii ale poliţiei rezultă că un BMW X6, condus de Dorel Mateiciuc, cobora dinspre Mărăşeşti, iar în curba din faţa fostei băi acesta a intrat în coliziune cu un autoturism Ford Fiesta, condus din sens opus de Suzana Furnică, o tânără în vârstă de 22 de ani. Urmare a impactului, atât BMW-ul cât şi Ford-ul Fiesta s-au izbit în alte autoturisme, respectiv un Ford Focus şi un Volkswagen aflate în staţionare. 

Cele două maşini care au intrat în coliziune la primul impact au fost avariate serios.

Şoferiţa de la volanul autoturismului Ford Fiesta şi doi pasageri din BMW, respectiv soţia şi copilul şoferului, au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la Spitalul Judeţean Suceava.

La o primă evaluare medicală, nici una dintre victime nu avea probleme deosebite de sănătate.

Întrebat de reporteri cum s-a produs accidentul, şoferul BMW-ului a susţinut că şoferiţa care urca dinspre Cinematograf a tăiat curba şi a pătruns pe sens opus, ieşindu-i în faţă.

Poliţiştii urmau să stabilească aseară cine se face vinovat de producerea accidentului.

Vom reveni cu amănunte.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident în lanţ, cu patru maşini implicate şi trei persoane la spital, în faţa Băii.
 Vizualizări articol: 1327 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Accident în lanţ, cu patru maşini implicate şi trei persoane la spital, în faţa Băii3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Era de asteptat trimis de
(16 mar 2012, 13:09:57
De masinile alea parcate zi de zi neregulamentar pe marginea drumului nu zice nimeni nimic? Tot timpul sunt acolo masini parcate si asa strada e ingusta mai parcheaza si aia aiurea acolo, e un loc favorabil accidentelor, ar trebuii sa se faca ceva.
1.1  RE: Era de asteptat trimis de
(16 mar 2012, 14:44:07
Foarte corect comentariul tau. Problema e ca peste tot se parcheaza de parca au innebunit oamenii in orasul asta
2.   Pentru STEFANMARE trimis de
(16 mar 2012, 14:50:41
E adevarat, dar o masina parcata pe drum drept nu e problema asa mare, in cel mai rau caz ingreuneaza traficul dar acolo e si curba si e si panta daca ne aducem bine aminte de accidentul de la sfarsitul anilor 90 atunci cand a murit acolo Trandafir, FIR Dumnezeu sa-l ierte in acelasi loc acrosand bordura, acolo e un zona periculoasa favorabila accidentelor.
3.   Nu prea arata corect... trimis de
(16 mar 2012, 15:22:22
In mod normal cind esti in coborare ai tendinta de a taia curba in zona respectiva, asta cel putin din ce mi-a fost dat sa constat de-a lungul anilor. Iar daca Fordul ar fi fost cel care intra pe contrasens ar fi avut avarii frontale cat se poate de evidente, si nu laterale prin acrosare...Asa ca domnul cu X6 poate ar trebui sa se gandeasca mai bine la ce declara...Ma rog, asta e concluzia la care am ajuns aseara aflandu-ma la fata locului...
Cat despre problema parcarilor neregulamentare din zona...greu de spus, dar poate un scuar ar rezolva problema.
4.   Comentariu trimis de
(16 mar 2012, 20:39:40
viteza ucide...ce viteza poti sa ai sa patesti asa ceva?
5.   Scrieti ca sa va aflati in treaba... trimis de
(17 mar 2012, 00:36:25
de ce vorbiti daca nu stiti? nici macar in presa nu s-au dat informatii corecte... cu toate ca cercetarile facute de politie la fata locului au stabilit,pana in prezent, ca vinovata de producerea accidentului a fost persoana ce conducea fordul... nu stiu de unde trageti voi concluzii ca soferul BMW-ului a fost vinovat... el mergea pe banda lui de mers, fordul era pe contrasens... adevarul e ca si majoritatea soferilor parcheaza pe unde apuca si mai ales ca acea zona e destul de predispusa accidentelor..
ARMADILLO0 dar tu daca mergi normal si iti vine o masina din fata pe banda ta ce faci? intri in el sau tragi de volan stanga sau dreapta ca sa eviti?? normal ca ciocnirea a fost mai mult laterala decat frontala...
important e ca sunt toti bine ...

6.   Banii vorbesc ...banii vorbesc :) trimis de
(17 mar 2012, 00:56:07
....bmw-ul cobora de pe marasesti ...a sters fordu focus ce era parcat nereglamentar pe dreapta ....a tras stanga de volan intrand in coliziune cu fordul fiesta care circula regulamentar...asta o stiu din surse sigure....dar daca ai bani poti sa dai ceva la fata sa isi repare fiesta si sa se declare vinovata ...ca sa iti faci bmw-ul pe asigurare....ca doar iesi mai iefinhappy
7.   :)))) trimis de
(17 mar 2012, 05:31:12
are mai multe stricaciuni animalul de bmw decat fordul.....nu stiu a cui e vine , dupa poze e clar un acrosaj lateral, politia dupa urmele de frana ar putea determina ...se mai poate aplica si tehnica euroi ...
7.1  RE: :)))) trimis de
(17 mar 2012, 09:42:40
Daca tehnica cu euroi nu merge..concluzia e clara..cumparati doar Ford Fiesta.
8.   :))) trimis de
(17 mar 2012, 10:54:50
fordul era pe contrasensbig grin iar tehnica euroi deja a fost aplicata in cazul feteitongue de ce la fata locului politia a zis ca e vina ei iar apoi din cele zise in presa rezulta ca cel cu bmw-ul a fost vinovat? a dat bani altcineva pt ea...si culmea tot cineva cu un X6:))
9.   Ptr.Mateiciuc trimis de
(17 mar 2012, 13:26:00
Mateiciuc mai lasa rachiurile nu vezi ce fata de betiv ai...........si nu te mai da mare smecher prin Padrino cand esti beat ca figurile costa.Vinovat de accident este Mateiciuc ptr. ca el a taiat curba cu X6

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei