Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 feb 2011 - Anul XVI, nr. 27 (4625)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

 

Perioada 3 – 9 februarie

 

"Jurnal de nuntă", expoziţie de fotografie artistică de nuntă

Galleria Suceava vă invită în luna februarie să vizitaţi expoziţia de fotografie artistică de nuntă, "Jurnal de nuntă", expoziţie semnată de artistul fotograf Ovidiu Leşan.

Expoziţia cuprinde o selecţie de fotografii din portofoliul fotografului, surprinse de-a lungul timpului, atât instantanee fotojurnalistice de nuntă, cât şi fotografii din şedinţele foto de după aceasta (Trash the Dress).

 

Expoziţia de fotografie a Fotoclubului “Luceafărul” din Chişinău – Republica Moldova

Clubul Artelor Vizuale din Shopping City Suceava găzduieşte până la sfârşitul săptămânii Expoziţia de fotografie a membrilor Fotoclubului “Luceafărul” din Chişinău. Expoziţia cuprinde 38 de fotografii alb-negru şi color, cu diverse teme.

 

Expoziţia „Colecţii şi colecţionari”

La Muzeul de Istorie din municipiul Suceava s-a deschis prima expoziţie din seria „Colecţii şi colecţionari”, expoziţie care prezintă piese din colecţiile personale ale lui Sergiu Constantin Ganea şi Tudor Filip Ganea.

Expoziţia etalează piese de arheologie (obiecte de podoabă, monede, ceramică), instrumente muzicale (câteva viori realizate la Praga în sec. al XVIII-lea după modelul Stradivarius), argintărie utilitară şi ceasuri de mari dimensiuni (de şemineu, de perete), aparate foto din sec. XIX - XX, piese de medalistică.

 

Expoziţia “ANUALA 2010”

În perioada 19 ianuarie - 15 februarie, "City Gallery" găzduieşte Expoziţia “Anuala 2010" - o retrospectivă a anului 2010 care cuprinde lucrări de pictură, grafică, tapiserie şi sculptură ale artiştilor plastici profesionişti din cadrul Filialei U.A.P. Suceava.

 

Joi, 3 februarie

Distracţie la Club Hollywood

Club Hollywood te invită să ai parte de cel mai distractiv weekend!

Joi şi vineri, Hollywood te aşteaptă să petreci din nou în stil românesc, cu nenumărate premii pentru cei mai petrecăreţi, cu cea mai bună muzică şi alături de cei mai buni DJ.

 

Ice Dream

Ice Dream, arena de gheaţă de la Iulius Mall, este cea mai atractivă destinaţie de distracţie în aer liber din Suceava şi oferă zilnic, între orele 14:00 şi 22:00, preţuri speciale pentru o repriză de distracţie: 6 lei/copil/elev/student şi 10 lei/adult.

 

Conversaţii acustice, Pub Boem La Fierărie

Începând cu ora 21:00, Pub Boem La Fierărie Suceava te invită la Conversaţii acustice cu Cristi Rangu, Relu Calcea, Lucian Andraşcu şi Ciprian Bârsă.

 

Push the button

Începând cu ora 22:00, Club Babylon Suceava te invită la Push the button.

 

Romanian Retro Party

Începând cu ora 22:30, Restaurant Padrino Suceava te invită la Romanian Retro Party. Nu uita ca e joi, şi la Padrino e seara studenţească, cu reducere de 15% după ora 24:00. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Vineri, 4 februarie

Biblioteca Bucovinei

Clubul de Lectură “Prinţul Fermecat” şi Cenaclul Scriitorilor - Copii

Consiliul Judeţean Suceava, Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera”, Uniunea Scriitorilor din România - Filiala Iaşi, Librăriile Alexandria şi www.agonia.ro organizează vineri, 4 februarie a.c., la ora 18:00, în Sala de Arte “Elena Greculesi” a bibliotecii publice sucevene, cea de-a XV - a sesiune a Clubului de Lectură pentru Copii “Prinţul Fermecat” şi o nouă întrunire a Cenaclului Scriitorilor - Copii.

Momente speciale: “COPIL - Texte serios de copilăroase şi copilăros de serioase”, “EU - Atelier de Lectură şi Scriere Creativă”, “Copilăria la PUTERE - Critică şi trăznăi”.

Coordonator: scriitoarea Angela Furtună.

 

Serbările Zăpezii, la Gura Humorului

Pe Pârtia Şoimul din parcul Ariniş din Gura Humorului vor începe „Serbările Zăpezii – Olimpiada Humorului”, turiştii fiind invitaţi să ia parte, vineri, sâmbătă şi duminică, la concursuri sportive inedite, spectacole pentru toate gusturile, toate acestea completate cu foarte multe surprize.

 

Cetina, la Taboo Cafe Suceava

Începând cu ora 18:00, Taboo Cafe Suceava te invită să te distrezi în compania formaţiei Cetina (Suceava).

 

Lady’s Night

Începând cu ora 22:30, Restaurant Padrino Suceava te invită la Lady’s Night. Padrino face cinste cu câte un cocktail din partea casei pentru primele 50 de doamne/domnişoare începând cu ora 22.30. Petrecem pe cea mai bună muzică de pub din oraş, alături de DJ Verony. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Lansare de carte, Shopping City Suceava

Începând cu ora 18:00, Shopping City Suceava te invită la lansarea a două cărţi, în prezenţa autoarelor.

Volumul Andiamo, semnat Alice Năstase Buciuta şi Simona Catrina şi apărut la Editura Cărţile Tango, 2011, este o culegere de poveşti de dragoste şi de călătorie. Poveştile sunt captivante şi emoţionante, narate fie în notă umoristică, fie romantică.

 

Sâmbătă, 5 februarie

Serbările Zăpezii, la Vatra Dornei

Ora 20:00 – Mari, Nord-Est, Hara (Live Band), Heaven, Connect-r, iar duminica, ora 15.00 – Fanfara, 15.30 - Ansamblul Folcloric Zahareşti, 16.00 -Ansamblul Naţional Secuiesc Harghita - Miercurea Ciuc, 16.15 - Viorica Macovei, 16.45 - Ansamblul Naţional Secuiesc Harghita - Miercurea Ciuc, 17.00 - Ansamblul "Dorna Dorului", 17.30 - Daniela Condurache.

 

De vorba cu psihologul Ilinca Rusu, la Iulius Mall

La ceainăria Librăriei Cărtureşti, din incinta Iulius Mall Suceava, continuă dialogurile săptămânale cu psihologul Ilinca Rusu.

Tema care va fi abordată sâmbătă, 5 februarie a.c., la ora 17:00, este „Dificultatea de a trăi. Relaţia mamă-fiică”.

 

Târgul Colecţionarilor

Târgul Colecţionarilor – Întâlnirea de la Iulius Mall Suceava, deja cu tradiţie, a colecţionarilor şi buchiniştilor cu publicul bucovinean are loc sâmbătă şi duminică, 5 şi 6 februarie 2011. Societatea Numismatică şi Filatelică Română, secţia Suceava, aduce la parterul Iulius Mall obiecte atinse de patina timpului. Curioşii pot afla de la expozanţi şi poveştile captivante ale fiecărei podoabe, mărci poştale, piese de decor sau de mobilier.

 

Atelier de creaţie pentru copii

Iulius Mall te aşteaptă cu idei, culori şi artă! De la ora 12:00, prichindeii vin la KidsLand să creeze, să se distreze şi să îşi facă noi prieteni.

 

Teatru pentru copii, la Galleria Suceava
De la ora 11:30, Compania de Teatru pentru Copii şi Tineret "New Talents" vă prezentă în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa "Stan Rozovan". Accesul este gratuit!

Teatru

Începând cu ora 11:30, Galleria Suceava te invită la spectacolul de teatru Stan Rozovan.

 

Dub Zone, Discotheque Vox

Începând cu ora 22:00, Discotheque Vox Suceava te invită la Dub Zone.

 

Club Life by DJ Cioco

Sâmbătă şi duminică, începând cu ora 22:00, Club Babylon Suceava te invită la Club Life by DJ Cioco.

 

Petrecere de neuitat “Pijama party!”

Club Hollywood a pregătit o petrecere de neuitat “Pijama party!”. Uită de complexe şi fii nebun măcar pentru o noapte, alături de organizatori! Luaţi-vă gaşca şi mergeţi la Hollywood să petreceţi în stil mare! Rezervări: 0755 571 749

 

 

Duminică, 6 februarie

Teatru de Păpuşi “Puppet”

Teatrul de Păpuşi “Puppet” invită, la Iulius Mall, prichindeii din Suceava şi din împrejurimi, de la ora 12:00, în lumea poveştilor populare şi basmelor.

 

Mini playback show

Începând cu ora 16:00, toţi copii talentaţi sunt invitaţi la Galleria Suceava să-şi exprime capabilităţile artistice în cadrul programului Mini Playback Show. Toţi vor fi premiaţi pentru curaj, iar cei mai buni în interpretare, dans, playback se vor califica pentru semifinalele din luna iunie.
 

Marţi, 8 februarie

Marţea Veselă, Restaurant Padrino

Începând cu ora 18:00, Restaurant Padrino Suceava te invită la Marţea Veselă. Atmosfera destinsă de saxo&piano live, dj, flair show, cocteiluri începând cu ora 19:00. Petrecere Marca Padrino. Rezervări 0742365859, www.RestaurantPadrino.ro

 

Miercuri, 9 februarie

Serile de poveşti la Cărtureşti

În fiecare miercuri, de la ora 17:30, ceainăria Cărtureştiului din Iulius Mall invită prichindeii, dar şi părinţii şi bunicii acestora să asculte fascinantele poveşti ale copilăriei.

Psihologul Ilinca Rusu lecturează într-un minunat decor animat de jucării şi cărţi. “Vom aluneca încet-încet în lumea minunată a poveştilor, iar dacă se întâmplă să avem somnoroşi, le facem un cuib moale din perne”, promite Cărtureştiul.

 

Teatru: Crimă la Howard Johnson

Începând cu ora 19:00, Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava te invită la spectacolul de teatru „Crimă la Howard Johnson”, cu Bendeac, Pârvu şi Cavallioti. Biletele se găsesc la Casa de Cultură Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1108 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Unde fugim de-acasă...5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei