Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 feb 2011 - Anul XVI, nr. 27 (4625)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

UPDATE: 17:05 - 77 de poliţişti de frontieră şi vameşi de la Siret, reţinuţi de procurorii DNA

Acţiune fără precedent, în această dimineaţă, în Vama Siret, unde 77 de poliţişti de frontieră şi vameşi au fost ridicaţi pentru audieri, în urma unei descinderii coordonate de Ofiţeri ai Direcţiei Generale Anticorupţie şi procurori anticorupţie de la DNA. Este vorba de un dosar în care se fac cercetări pentru trafic de ţigări şi luare de mită, dosar la care se lucrează de şase luni de zile. În paralel, începând cu ora 7.00, s-au efectuat percheziţii atât la sediul vămii, cât şi la domiciliile poliţiştilor şi vameşilor reţinuţi. Traficul rutier din Vama Siret a fost blocat până în jurul orei 9.00, când circulaţia a fost reluată în ambele sensuri, actualmente traficul rutier desfăşurându-se normal.

Acţiunea, coordonată de procurorii de la Bucureşti, a presupus mobilizarea de forţe impresionate în zona Vămii, mai mult de zece dube cu mascaţi de la Jandarmerie şi Poliţie descinzând în punctul de trecere a frontierei, la ora începerii acţiunii.
 
Din cauza blocării vămii, cozi de kilometri s-au format pe kilometri întregi.
 
 

Ilegalităţile din Vama Siret „erau cunoscute şi tolerate de autoritǎţi”

Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Vameşilor “Pro Lex” a remis azi dimineaţă un comunicat referitor la percheziţiile şi descinderile din Vama Siret şi susţin ca faptele ilegale din punctul de trecere a frontierei „erau cunoscute şi tolerate de autorităţi”.

„În anul 2010, liderul nostru de sindicat Ioan Tudor a fost schimbat din funcţia de şef al Biroului Vamal Siret, în ziua în care a avut douǎ capturi de ţigǎri, iar dupǎ alte trei zile, a fost mutat la peste 60 km de locul de muncǎ, fiind numitǎ o altǎ persoanǎ în funcţia pe care acesta o deţinea. Întrucât, mǎsura a fost nelegalǎ, instanţa de judecatǎ i-a dat câştig de cauzǎ membrului nostru, drept pentru care, în acest moment, la Biroul Vamal Siret sunt doi şefi de vamǎ, unul cu puteri depline şi unul “observator”. Pro Lex a criticat practica autoritǎţii vamale de a muta (detaşa) vameşi de la alte structuri vamale pentru a forma o echipǎ omogenǎ agreatǎ de anumiţi şefi de vamǎ. Dacǎ în urmǎ cu câţiva ani, vameşii care constatau mǎrfuri de contrabandǎ sau fapte de evaziune fiscalǎ erau recompensaţi, în ultimii ani, cei care îşi fac datoria sunt îndepǎrtaţi din acele locuri de muncǎ sau chiar destituiţi”, se arată în comunicatul Pro Lex, semnat de preşedintele sindicatului Vasile Lincu

Episodul la care fac referire cei de la Pro Lex a fost prezentat în Monitorul de Suceava, într-un amplu material- „Vama Siret, cuibul de viespi cu acoperire regională”.

Din 2003 şi până în prezent au fost daţi pe mâna judecătorilor nu mai puţin de 15 lucrători vamali, situaţie prezentată tot în Monitorul de Suceava, în urmă cu câteva luni –„Vama Siret, cloaca care oferă carne de tun pentru procurorii anticorupţie”.

 

Comisarul-şef Aurel Anea, fostul şef al Vămii Siret, reţinut pentru audieri

Unul dintre poliţiştii de frontieră reţinuţi în urma descinderilor de astăzi de dimineaţă de la Vama Siret este comisarul şef Aurel Anea, cel care a fost şef al Vămii Siret până la mijlocul lui decembrie 2010. Atunci, în locul său a fost delegat pentru 60 de zile comisarul-şef Mădălin Ionescu, de la Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, măsura fiind luată, aşa cum s-a anunţat la acea vreme, „pentru eficientizarea activităţilor desfăşurate în Punctul de Trecere a Frontierei Siret”.

Aurel Anea urma să activeze în cadrul biroului Supravegherea şi Controlul Trecerii Frontierei din Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava, însă încă se mai afla la Vama Siret, înlocuitorul său fiind în concediu de câteva săptămâni. 

 

Acţiunea de la Vama Siret "n-a fost un exemplu, nu e o campanie"

Secretarul de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI), Marian Tutilescu, a declarat, joi, că acţiunea de la Vama Siret "n-a fost un exemplu, nu e o campanie" pentru a le demonstra partenerilor europeni că justiţia română funcţionează, ci este parte din Strategia anticorupţie a MAI.

Marian Tutilescu a precizat că în operaţiunea de la Siret au fost implicate structurile de arme şi cele informative ale Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI), fiind vorba despre aplicarea Strategiei naţionale anticorupţie la nivelul ministerului.

Tutilescu a menţionat că este conştient, de asemenea, că unii parteneri europeni ai României şi-au exprimat neîncrederea în capacitatea autorităţilor de a securiza frontierele, însă a asigurat că acţiunea de joi "n-a fost un exemplu, nu e o campanie", ci este o operaţiune care va avea continuitate. Potrivit secretarului de stat, într-adevăr, acţiunea de la Siret poate să capete şi astfel de interpretări şi este bine ca partenerii României să ştie că "sistemul funcţionează".

"Să fim serioşi totuşi, contrabanda cu ţigări nu îi afectează atât de mult pe partenerii noştri, mai mult îi afectează migraţia clandestină", a subliniat Tutilescu, amintind că o bună activitate de combatere a contrabandei cu ţigări este în interesul României şi al bugetului de stat.

Întrebat la ce interpretări se aşteaptă în Europa referitor la acţiunea de la Siret, Tutilescu a răspus că se aşteaptă şi la interpretări corecte, în majoritate, însă nu exclude "interpretările de genul «Iată, în România există corupţie!»".

Marian Tutilescu şi directorul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională, Mihai Friptu, au participat, joi, la prezentarea Centrului Naţional SIS (Sistemul Informatic Schengen), subordonat Departamentului Schengen condus de secretarul de stat.

 

 

UPDATE: Incep audierile in cazul Siret

Primele dube cu poliţişti de frontieră şi vameşi acuzaţi în ancheta de la Siret, privind contrabanda cu ţigări şi luare de mită, au ajuns la Bucureşti, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Primele două dube, ale DGA, au ajuns la sediul DNA în jurul orei 16.00.

Acuzaţii au fost coborâţi din dube şi introduşi în sediul instituţiei, unde vor fi audiaţi.

Următoarele dube vor ajunge în cursul după-amiezii de joi, toţi suspecţii urmând să fie aduşi în faţa procurorilor pentru a da declaraţii în legătură cu acuzaţiile de contrabandă cu ţigări şi luare de mită.

La Bucureşti vor fi aduşi atât poliţişti de frontieră şi vameşi, cât şi alte persoane acuzate de contrabandă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului UPDATE: 17:05 - 77 de poliţişti de frontieră şi vameşi de la Siret, reţinuţi de procurorii DNA.
 Vizualizări articol: 14384 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.93/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 41 voturi
UPDATE: 17:05 - 77 de poliţişti de frontieră şi vameşi de la Siret, reţinuţi de procurorii DNA3.9541

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
( 3 feb 2011, 11:13:23
Casa de producţie DNA face valuri
Câteva zeci de reţineri , iată !
Publicul e iubitor de scandaluri
Dar ... câţi vor fi trimişi în judecată ?

Parlamentarii dirijori în ţigaretă
Vor avea de suferit ? facem pariu
Că totul , TOTUL e o scenetă
Sună cunoscut ? ! (şi româneşte ) ... ştiu

Nivelul de trai descreşte’n spirală
Oamenii sunt nemulţumiţi , vor a se plânge
Se ,, lipeşte ’’ perfect pe isteria naţională
Vameşi îmbuibaţi cercetaţi ... SĂ CURGĂ SÂNGE !
1.1  RE: * trimis de
( 3 feb 2011, 12:54:36
Mai omule, lasa-ne sa traim si noi linistiti, te rog frumos nu mai posta versuri, iarta-ne ca nu ti-am facut nimic.
1.2  RE: * trimis de
( 3 feb 2011, 13:48:52
Alexx, taci. Doar fiindca nu esti capabil sa apreciezi un anumit efort, nu inseamna ca ceilalti sunt la fel. In plus, e dreptul lui la opinie. Asa ca "lasa-ne tu sa traim si noi linistiti"
1.3  RE: * trimis de
( 3 feb 2011, 14:04:43
...ai dreptate ALEXX...ABCDAR sa le scrie frumusel pe caiete si promit ca atunci cand are cat un volum o sa i le publicamhappy Oricum poeziile sunt de rahat si nu le vad sensul pe site-ul monitorulsv. Daca ABCDAR are ceva de spus, sa scrie frumos ca oamenii normali fara sa se mai faca de ras !
1.4  RE: * trimis de
( 3 feb 2011, 16:21:56
ASTAZI AM NUMARAT 15 VW T5 DE LA SRI/DGA, 58 DE MERCEDESURI VITO SI VIANO DE LA JANDARMERIE SI POLITIE, 24 LOGANURI DE LA DGA, PLECAND DIN JUDETUL NOSTRU DRAG...ma intreb....oare cata motorina s-a folosit pentru drumul siret-bucuresti, cata mancare, cate diurne...si bineinteles daca a mai ramas vreun jandarm/politist care sa apere Bucurestiul in caz de nevoie...
sa zicem cam asa...consum de masina 70 litri dus - intors x cc100masini = 7000 litri motorina sau 7 tone x 5lei litru = cam 350 milioane
1.5  RE: * trimis de
( 3 feb 2011, 16:25:25
bineinteles, ma gandesc si la cei care au fost scapati pana acu de TRIBUNALUL SI CURTEA DIN JUDETUL NOSTRU UNIC...facand o legatura intre cele doua ganduri, zic...oare pentru ce se cheltuie banii nostri publici daca judecatorii sunt de neatins???
1.6  RE: * trimis de
( 3 feb 2011, 16:47:58
Pt. SIRJERKALOT : care ceilalti ?
Nu am nimic cu cel ce-si spune ABCDAR, nu l-am jignit si nici nu i-am comentat versurile, dar poeziile respective nu-si au locul aici. Sa posteze normal ca toti ceilalti.
Daca ABCDAR se simte jignit de comentariile mele, atunci sa ma scuze, nu asta a fost intentia mea. Sa ma scuze si sa nu mai posteze versuri.
2.   Hopa trimis de
( 3 feb 2011, 12:05:56
Sa te tii bine, acum cat sunt astia 77 in arest, o sa intre in tara cu trailere pline cu tigari. Ca aia care au ramas acolo, ce or sa faca? Bucuria lor ca au ramas singuri pe turahappy...era si un banc pe chestia asta
2.1  RE: Hopa trimis de
( 3 feb 2011, 13:49:41
Apai tre' sa ai mult sange sa mai lasi acum sa treaca masini cu tigari. Eu zic ca 2-3 saptamani vama este inchisa traficantilor de tigari. Daca chiar au tupeul sa mai ia spaga in perioada urmatoare inseamna ca Romania nu mai are nici o sansa.
3.   Mafia trimis de
( 3 feb 2011, 12:30:08
asta e egal cu zero.mergeti la adevaratii traficanti,mergeti sa vedeti ce e in piata,mergeti la cei care distribuie tigarile vamesilor si a sergentilor angajati.astia mici in grad fac un trafic infernal,uitati-va ce case si masini au.mergeti la unul ca unul ca PUSCASU SORIN,unul ca si altii 100.la astia mergeti sa vedeti trafic.nu mai spun de ce vile sau ridicat in padureni,negostina,ce mafie si ce trafic e acolo noaptea.voi nu stiti unde sa cautati,a-ti vazut ce vile se ridica una dupa alta pe deal la negostina?vilele politistilor majoritatea sunt.DIN SALARIU?rade lumea de actiunile voastre dupa ce treceti iar incepe traficul.astia sfideaza si cel mai elementar bun simt,se afiseaza cu tot felul de picanterii exotice in materie de masini si bunuri.faceti curatenie intra-devar daca vreti.NUMAI DACA VRETI.
4.   Mafia trimis de
( 3 feb 2011, 13:04:25
Mafia asta din Siret numai cade,asta-i asa pentru circ!!Romanii vor circ si paine!!Asta-i razbunare fostului sef de vama Cazacincu si a sefului de tura Ocu!!Cand toate mergeau bine si taiau si spanzurau in Siret cu relatiile lor la Dicot au fost dati deoparte si acum trebuiau sa se multumeasca sa lucreze din umbra si sa ia ce ramane de la altii,nu mai pot face legea in Siret si nu prea le-a cazut bine la lingurica!!!!!!!Asa cum pe astia doi dupa toata contrabanda de atatia ani iau luat pt trei parfumuri asa numai de ochii lumii si cu astialalti se va intampla la fel!!!!!!!!!Va mirati de unde au masini si vile? Fratilor astia fac 10-15 mii de E pe noapte intr-o luna schimba masina de 2 ori si pentru ca dau si ei mai departe nu vor pati nimic!!!!
5.   Arestari ? trimis de
( 3 feb 2011, 13:15:08
Cateva zile se va mai auzi de aceste arestari, dupa care o sa moara totul.Ca asa-i la noi..se face mult tam-tam dupa care gata !
6.   MOE pdl ! trimis de
( 3 feb 2011, 13:27:09
UPDATE! Urmeaza lungu si gasca lui!
7.   Foarte bine trimis de
( 3 feb 2011, 13:46:47
Poate asa le mai baga astora frica in san ca exagereaza cu opulenta. Am un vecin care in primii 2 ani de cand a fost facut vames si-a facut vila. Apartamentul cu 3 camere din Suceava si masina i le-a donat lu sora-sa. Ce bani pot sa faca oamenii astia ne depaseste pe noi muritorii de rand.
8.   Comentariu trimis de
( 3 feb 2011, 14:15:18
....dar flutur nu stie nimic?sefi la vama si politie au fost pusi de el....cine sunt persoanele de la varf unde ajungeau banii?....se stiu, dar sunt protejati de justitie...peste o saptamana se asterne linistea ...
9.   77 de politisti trimis de
( 3 feb 2011, 14:48:50
stiti ce se intimpla !?! cred ca iau ridicat pe cei care nu au contribuit la nivel inalt 'cei care isi fac meseria,cei ce incurcau asa zisul sistem necorupt,,cei ce nu sunt cu ei,cu cei corupti sunt inlaturati din sistem si zic asata pentru ca ,,pisica cu 10vieti-alias FEDIUC'' iarsi a scapat basma curata

10.   Vama siret...si ce-i ce nu ajung acolo...! trimis de
( 3 feb 2011, 14:56:55
11.   Pt cei care vb in necunostinta de cauza trimis de
( 3 feb 2011, 14:57:15
chiar credeti ca nu or sa mai treaca cu tigari?
tot ipocritu de vames se leaga tot de ala care trece cu 2 3 cartuse ,iar cei barosani trec cu sprinterul ticsit de tigari fara macar sa mai opreasca in vama, ei dau TRADITIA inainte si li se acorda permis de trecere. maxim 10 zile va fi taraboi pe tema asta, apoi totul se va relua ,doar ca POATE VOR FI ALTI ACTORI mai dornici ca astia arestati, SA-SI FACA PLINUL.
12.   PT SPIONUL trimis de
( 3 feb 2011, 14:58:47
AI MARE DREPTATE............
13.   Vama Siret...si ce-i ce nu ajung acolo...! trimis de
( 3 feb 2011, 15:01:25
Se vede treaba ca aolo ...au lucrat numai " profesionisti"..dobitoci de nu au...aer., daca nu si-au data seama ca de 6 luni...sunt monitorizati..zi si noapte, iar ce-i care au detinut funcii de prim si adjuncti erau ofiteri...chiar cu grad superior sub acoperire, in cadrul serviciilor secrete . Asa ca...nu va mirati de unde un tablagiu( subofiter politie frontiera)...arunca cu mii si mii de euro, alimenteaza cu tigari...si bauturi spirtoase...populatia din jur, dar si SC...comerciale de strada(cartier)...adica bodegi!Astept...comentarii!
14.   Anticoruptie! trimis de
( 3 feb 2011, 15:16:41
E foarte grav daca cele relatate sunt adevarate si se confirma! Si aici ancheta ar trebui sa merga pina la virf si sa fie analizata din toate punctele de vedere!.
Sper ca nu e doar o bomba pt presa ( foarte curios cum de era presa prezenta exact la prima ora acolo , ba din contra si cite o camera de filmat la fiecare descindere, iar Suceava e plina de care de televiziune inca de 7 dimineata) sa nu fie un boom de a iesi in fata si a arata U.E. ca se lupta impotriva coruptiei si meritam sa intram Schenghe, sau poate astia is aiai "betivani si nenorociti" .....ori is astia 77 primi destituiti din cei 18000 de politisti pe care vrea MAi sa-i dea afara...fac si ei economie!
15.   :) trimis de
( 3 feb 2011, 15:56:09
E chiar amuzant ceea ce unii cred ca se intampla. E doar una din operatiunile de manipulare a opiniei publice. Se stie prea bine ce metodologie de lucru aplicau vamesii. I-am dat unei nesimtite 50 de ron..pt ca aveam odata o canistra de benzina si 6 cartuse de tigari..pt consum propriu. Si mi-a mai cerut vaca bani, "doar atat de putin apreciati bunatatea mea?" Sper ca ea sa fie printre cei impotriva carora procurorii au dovezi concrete. Oricum e limpede faptul ca din cei 77, MAXIM 7 vor avea cu adevarat belele. Ca drept dovada ca operatiunea de astazi e un mare boom in ochii presei, am vazut un VW transporter...apartinang MAI, in care 2 angajati isi duceau somnul de frumusete in Radauti. Aia da perchezitie...Pacat ca nu i-am filmat cu telefonul mobil...
15.1  RE: :) trimis de
( 3 feb 2011, 16:10:03
Daca ai dat de ce nu mergi ca martor?! De ce nu te-ai desistat la DNA?! Pina la urma de ce ai dat? De ce trebuia sa treci cu 6 cartuse de tigari cin ai voie dor cu 20 de TIGARETE?!
Raspuns: Ca asa-i romanul!
15.2  RE: :) trimis de
( 3 feb 2011, 22:56:10
:) Pai am dat pt ca altfel nu ma lasau sa trec. Am dat pt ca refuz sa cumpar benzina la acelasi pret cu tari care nu sunt producatoare de petrol. Tu daca ai nevoie de ceva...nu incerci sa faci rost de "chestia"cea mai ieftina posibila? Sau poate vrei sa le umpli buzunarele hotilor din Romania. Eu atat timp cat pot..o sa caut sa evit sa contribui la bunastarea unor hoti care nu dau un scuipat pe cetateanul de rand. Refuz sa platesc rovinete cand drumurile sunt pline de gropi. Mai ales ca e singura taxa care se plateste de 2 ori, deoarece ea e inclusa si in pretul benzinei. Scuza-ma ca unii portocalii m-au determinat sa nu fiu un cetatean model...te las pe tine.
16.   ,,SUPTIL" trimis de
( 3 feb 2011, 16:36:32
Ce mici si naivi suntem.la nivelul la care se face contrabanda ar trebui ca jumatate din populatia tarii sa lucreze la DNA SI UN SFERT la trupele de mascati ca sa ii poata tine in friu pe cei care fac trafic nu numai de tigari ci si de influenta,neplata de taxe vamale si alte gainarii ale societati noastre cu o democratie tinara si corupta la nivel innalt.
17.   Un continuu spectacol! trimis de
( 3 feb 2011, 16:38:18
De 6 ani de zile avem un continuu spectacol, numai cu catuse, arestati si coruptie lichidata. Ar fi de comentat in acelasi ton cu OPINIASV, ori cu H2SO4, daca ar fi o chestie serioasa, dar circul continua, toata presa are de lucru si in final nimic-nimic nu se va intampla. Vor ramane dosarele uitate, cei retinuti daca vor fi arestati, vor iesi pe rand si-si vor vedea de treaba si atat! Ce-ar fi sa auzim ca judetul Suceava va fi declarat judet fara criminalitate, fara coruptie de orice fel? Totul e posibil acum la noi daca ai o anumita culoare. Poate si inainte era asa, dar parca nu de asemenea amploare.Activitatea politiei de frontiera, ca si a celorlalte institutii de siguranta nationala, aici in judet este coordonata si de prefect, care este numit la propunerea vicepresedintelui national PDL, Presedintele CJ Suceava, dar nimeni n-are nicio vina, iar contrabanda e in floare. Ca si coruptia (mare sau mica).
17.1  RE: Un continuu spectacol! trimis de
( 3 feb 2011, 16:52:16
Eu sunt deacord cu aceste actiuni, insa sa fie facute ca la carte (sincer, la 77 de arestari ,sigur nu s-a respectat procedura intocmai, vicii peste vicii, audieri in graba, probe doar pe ascultari) iar unii au fost rfetinuti doar sa fie la numar sa dea bine pentru mass-media! Si sigur asta tine si de integrarea in spatiu Schengen, vor sa arate ca se lucreaza impotriva coruptiei! S-a ajuns in aceasta situatie si din cauza poltizari execsive a institutiilor statului, despre care faceai mentiuni si tu, OARECINE...
18.   * trimis de
( 3 feb 2011, 17:20:38
Eşti băsist şi (deci ) te doare când citeşti
Iartă’mă ! voi continua ( şi , deci, te v-a mai durea )
Proaspăt ca o petunie despăduheată creşti
În ochii lui Flutur ( cât s-o mai putea )

Băsistul de azi , în general naiv şi debusolat
Nu poate înţelege ce se’ntâmplă în jur
În orice polemică el PRIMUL piatra a aruncat
Cu scopul exclusiv de’al ,, pupa ’’ pe Flutur

Nu’ţi convine CE scriu şi te legi de CUM scriu
Iartă’mă ! ( din nou ) sunt un om rău , ştiu
18.1  RE: * trimis de
( 3 feb 2011, 17:26:14
foarte tare..:)))))
18.2  RE: * trimis de
( 3 feb 2011, 19:18:05
”te VA mai durea”
mai studiază modul în care se ”îmbină” ȘI cu DECI împreună cu virgulele ejaculate printre ele.
după ce-ți faci temele te așteptăm cu noi ”opere”
18.3  RE: * trimis de
( 3 feb 2011, 20:03:59
,,deci'' se repetă cu premeditare (trebuie să ,,ceteşti'' cu licenţă poetică,iartă'mă dacă-ţi cer prea mult) Am să'i ,,iecsplic'' cum vine asta ANDREASULui atunci când mă voi întâlni cu el (pentru că şi deoarece voieşte) să'mi umfle ochiul
19.   ,,POETELUL" trimis de
( 3 feb 2011, 17:37:06
MAI POET NECUNOSCUT MAMA TA DE INTRECUT CIND MAI MERGI LA TOALET FA [CA...] CEVA NU FI POET.EU DE MULT TE-AM ASTEPTAT SA TE VAD CU OCHIUL UMFLAT SI CU GURA TA LA SPATE SA NU ITI ARDA DE DREPTATE.ITI PLACE CE AM SPUS? SA TE SATUR DE COMPUS SA STIU CA TE-AI SATURAT, DE MINCAT ATIT .....
19.1  RE: ,,POETELUL" trimis de
( 3 feb 2011, 18:06:51
Cu tot respectu,esti bun dar......confused Cautati un psihiatru, cat inca nui tarziu
20.   Scuze andreasul trimis de
( 3 feb 2011, 18:09:06
era pentru poetul nostru indragit
21.   Corect trimis de
( 3 feb 2011, 19:27:21
a spus bin CORUPTU . Pai nu se poate supravegea frontiera externa k nu este combustibil dar jde sute de litru de motorina, sunt ptr.transportul la bucuresti a asa zisilor corupti.
Sa le fie rusine celor de sus,deoarece pun in carca celor de la frontiera neintegrarea in schengen.
22.   SE APROBA trimis de
( 3 feb 2011, 19:48:23
AM SCRIS CHIAR CU RISCUL DE A AVEA DOAR UN SINGUR SIMPATIZANT ADICA PE MINE.
ORICUM NU SUNT SINGURUL CARE NU II ACCEPTA POIEZIILE,LA CITE SUNT DE FACUT IN TARA ASTA,TREBUIE SA NE VEDEM DE LUNGUL NASULUI.
23.   Al 78-ulea trimis de
( 4 feb 2011, 00:15:36
Domnilor de la DNA, DGA, PNA etc.etc. vi-l torn pe-al 78-lea corupt.Este ABCDAR si poate fi acuzat de corupere de nervi si abuz de poezie in vederea senilizarii cititorilor.Recomand camasa de forta si tratament psihiatric intens cu cele mai puternice antedepresive.In plus, confiscarea uneltelor de scris de orice fel.Instanta cititorilor a hotarat:SA NU MAI SCRIE.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei