Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 feb 2011 - Anul XVI, nr. 27 (4625)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Nemulţumire

Un maior în rezervă cu pensia tăiată şi-a început protestul în faţa Prefecturii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

 

Un maior în rezervă din Suceava, Costel Stejar, a început de ieri un protest în faţa Prefecturii, nemulţumit de faptul că pensia pe care o primea până la sfârşitul anului trecut i-a fost înjumătăţită în prima lună a anului 2011. Costel Stejar va protesta zilnic timp de două ore, perioadă în care va avea asupra lui o pancartă pe care se pot citi mesaje critice la adresa Guvernului condus de liderul PD-L, Emil Boc, precum şi o odă dedicată „iubiţilor conducători”. Tot pe pancarta fostului maior se pot citi mesaje precum „Treziţi-vă, dragi români, din letargia la care v-au supus aceşti conducători despotici” sau „Băsescu, Boc, Oprea – datorie de 85.000 de lei la mine”.

Costel Stejar a precizat că protestul său este unul spontan şi individual şi nu îi implică pe ceilalţi membri ai Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, în Rezervă şi Retragere.

„Am fost pensionar militar, în prezent sunt asistat social pentru că aceşti guvernanţi ne-au redus pensia. Mie mi-au redus-o cu jumătate, de la 2.000 de lei, cât am avut în decembrie 2010, la 1.000 de lei în ianuarie anul acesta”, a spus Costel Stejar.

El a precizat că prin protestul său vrea să dea un exemplu şi celorlalte persoane nemulţumite de reducerea pensiilor. „Prin acest protest sper ca lumea să se trezească şi să abordăm altfel de proteste. Nu vreau să incit la luptă şi la revoltă, dar pot să spun că vorba bună nu mai merge”, a mai spus maiorul în rezervă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un maior în rezervă cu pensia tăiată şi-a început protestul în faţa Prefecturii.
 Vizualizări articol: 1753 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un maior în rezervă cu pensia tăiată şi-a început protestul în faţa Prefecturii5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Maiorul si armata!!! trimis de
( 3 feb 2011, 15:22:59
sa ne spuna d-nul maior, cati ani vechime are(...are cumva 35 ani si a iesit la ...65 ani)..si mai mult...in anii cat a lucrat(...in jur de 20 cred)...cati bani a virat domnia sa la casa de pensii, sanatate, somaj, fond de rist, celibat, etc, etc!!!
daca a virat...si are cotizare completa,....dati-ii domnule ce merita...! daca nu....la pensie anticipata la 60 ani si...35 ani vechime...De nu, sa aduca salariile cpmpensatorii, soldele ...in valoarea lor...reactualizata...si s-o depuna la casa de pensii...! Asteptam dreptul la replica!!!!!
2.   RE Maiorul si armata! trimis de
( 4 feb 2011, 02:37:04
daca esti frustrat ca ai fost clasat din armata(din oarecare motive)ca si cei care au taiat pensiile militarilor nu este cazul sa critici niste oameni care si/au cistigat dreptul la pensie in urma depunerii unor eforturi si suportarii unor privatiuni.ciocul mic pentru
astfel de ..........rebuturi.
3.   Frustrat?????????? trimis de
( 4 feb 2011, 19:16:48
43ani 7luni vechime ca sofer si pensie de 870lei............
cine e frustrat????
numai in romanika pensionarii si bugetarii au cele mai mari retribuiri.
90%din pensionari traiesc cu pensii de sub 1000lei
solutia de iesire din criza este ca salariile bugetarilor sa fie sub minim pe economie,in toata europa bugetarii sunt cei mai slab platiti...
3.1  RE: Frustrat?????????? trimis de
( 5 feb 2011, 00:19:05
POATE IN EUROPA TA..........DIN SPATELE CASEI.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei