Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 feb 2011 - Anul XVI, nr. 27 (4625)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mutare

Evidenţa Populaţiei va funcţiona de luni la Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Serviciul de Evidenţă a Populaţiei Suceava va funcţiona de luni, 7 februarie, într-un nou sediu, deschis în incinta centrului comercial Iulius Mall Suceava.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat că decizia de mutare a acestui serviciu la Iulius Mall a fost luată din cauză că, până acum, Evidenţa Populaţiei a funcţionat într-un sediu insalubru, care nu aparţine municipalităţii, încât nici nu putea fi modernizat.

“Începând de luni, 7 februarie, Serviciul de Evidenţă a Populaţiei se va muta la Iulius Mall Suceava, într-un spaţiu pus la dispoziţie gratuit. Astăzi, Evidenţa Populaţiei funcţionează într-un spaţiu insalubru, care nu este al Primăriei municipiului Suceava, pe care am intenţionat să-l transferăm la primărie, dar, din păcate, nu am reuşit. Acolo sunt necesare reparaţii şi investiţii de aproape zece miliarde de lei vechi, pe care nu le putem face, pentru că nu suntem proprietarii clădirii”, a declarat Ion Lungu.

Mutarea efectivă a celor de la Evidenţa Populaţiei, cu birouri, arhivă şi aparatură se va face astăzi şi mâine, timp în care populaţia nu va putea apela la serviciile de obţinere a actelor de identitate.

Depunerea actelor necesare obţinerii cărţilor de identitate va fi posibilă de luni, la noul lor sediu, de la etajul Iulius Mall, în zona terenului de sport artificial.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Evidenţa Populaţiei va funcţiona de luni la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 737 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Evidenţa Populaţiei va funcţiona de luni la Iulius Mall Suceava3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pregatiti-va ... trimis de
( 3 feb 2011, 14:04:10
Pregatiti-va sufleteste ,cei ce urmeaza sa va reanoiti sau sa va faceti buletin!Va trebuie o caruta de acte-copie si original si pe deasupra vi se va vorbi si in doi peri!Rusine,celor care au dat legea asta idioata!!!Ce faceti domnilor cu atatea hartoage!???
2.   Comentariu trimis de
( 3 feb 2011, 20:49:11
bai eumi nu asta-i problema,prostia e ca bani de doua parcari subterane sunt,dar pt o cladire cu birouri pt pasapoarte,buletin,permise,tot pe la case nationalizate de comunisti trebuie sa mergi,noroc ca au mai construit ceva austriecii si armenii prin satul asta.Bravo mallului ,ca mai vinde o cafea la prostii de la cozi...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei