Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 nov 2010 - Anul XV, nr. 266 (4557)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 11 – 17 noiembrie

Joi, 11 noiembrie

Artistul francez Eric Bleuzé, în concert la Muzeul de Istorie

La Muzeul de Istorie, din cadrul Muzeului Bucovinei, va avea astăzi, la ora 18:00, o seară muzicală cu artistul francez Eric Bleuzé. Concertul se intitulează „À la guerre comme à la guerre….(L’amour et la morte)”. Repertoriul cântăreţului este compus din cântece pe tema războiului, cântece pentru copii şi varietăţi ale muzicii franceze: Serge Gainsbourg, Charles Aznavour, Jo Dassin, Edith Piaf. Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Suceava, Departamentul de Nord Franţa şi Muzeul Bucovinei.

 

"Golden şlagăr",la Fierărie

„Golden şlagăr” cu Cristi Rangu, Relu Calcea, Lucian Andraşcu, Ciprian Bârsă. - La Fierărie, la ora 21:00. Intrarea liberă.

 

In memoriam Aurel Dumitraşcu

Consiliul Judeţean Suceava, Biblioteca Bucovinei şi Uniunea Scriitorilor din România - Filiala Iaşi organizează astăzi, la ora 11:00, la Biblioteca I.G. Sbiera, o manifestare culturală dedicată scriitorului Aurel Dumitraşcu,„In memoriam Aurel Dumitraşcu - Fiara melancolică”. Prezintă scriitoarea Angela Furtună, cu participarea lui Constantin Severin. De recuperarea şi îngrijirea operei semnată de Aurel Dumitraşcu s-a ocupat mai ales scriitorul Adrian Alui Gheorghe, însă şi alţi confraţi scriitori ieşeni şi-au adus contribuţiile: Cassian Maria Spiridon, Lucian Vasiliu, Gellu Dorian şi fratele autorului dispărut prematur.

 

Seară bucovineană, la Padrino

Începând cu ora 22:30, sunteţi aşteptaţi la Padrino, pentru a încinge o horă alături de binecunoscuta formaţie Cetina, la o seara bucovineană autentică. Eşti student? Primeşti o reducere de 15% după ora 24:00. Rezervări 0742365859 sau www.restaurantpadrino.ro
 

Playground Cărtureşti

Playground Cărtureşti– Librăria Cărtureşti îşi reia obiceiul de a transforma ceainăria, în fiecare joi, de la ora 17:30, în spaţiu de joacă pentru… cei mari. Aşa că, în timp ce te relaxezi la ceai sau răsfoieşti ultimele titluri beletristice, poţi juca amuzantele jocuri ale copilăriei: Nu te supăra frate, Şah, Scrabble, Monopoly, Quatro, Mima, Rummy, Table, Uno şi alte boardgames. Aminteşte-ţi cât de liber te simţeai când erai copil şi vino să te joci chiar dacă eşti mare! Poţi să îţi aduci prietenii sau jocurile tale. Hai! E loc pentru oricine vrea să se joace sau să se relaxeze. Cărtureşti oferă 30% reducere la produsele ceainăriei.

 

„Balul Bobocilor” în Bowling Strikers Club

„Balul Bobocilor” în Bowling Strikers Clubdin Iulius Mall. Proaspeţii elevi ai Colegiului Tehnic „Samuil Isopescul” din Suceava îşi dau întâlnire pentru distracţie joi, începând cu ora 22:00.

 

Expoziţie de pictură, la Iulius Mall

„Identităţi” – Expoziţie colectivă de pictură semnată de artiştii Silvia Anton şi Neculai Ciochină, ambii din Iaşi, precum şi de Tudor Meiloiu, din Bucureşti. Lucrările vor sta pe simeze, la etajul centrului comercial, până pe 20 noiembrie.

 

„Petrecerea brăţărilor”, la Hollywood

Hollywood pregăteşte o petrecere specială, „Petrecerea brăţărilor”.

Fiecare client va primi câte o brăţară ce îl va reprezenta pe parcursul serii:roşu – “du-te şi deranjeaza pe altcineva”, albastru – “sunt cu prietenul/prietena”, verde - sunt liber(a) şi fără obligaţii”.

“Hai şi tu să-ţi găseşti persoana potrivită, alături de care să te distrezi toată noaptea, într-o atmosferă unică cu muzică bună, super animatoare şi megadistracţie”, este mesajul organizatorilor.

Rezervări: 0755 571 749.

 

Paleta de culoare, expoziţie de pictură la Galleria

Până pe data de 29 noiembrie, Galleria Suceava vă invită să vizitaţi expoziţia de pictură "Paleta de culoare" a cunoscutului pictor sucevean Anghel - Vasile Siminiuc. Expoziţia de pictură cuprinde 22 de opere şi poate fi vizitată gratuit, zilnic de la ora 10:00, până la ora 22:00, în cadrul spaţiului special amenajat de la parterul complexului Galleria Suceava.
 

 

Învaţă să dansezi la Galleria Suceava!

Galleria Mall Suceava vă invită, în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 18:30, la "Lecţii de dans gratuite" (Quick Step, Rumba, Latino, Slow Fox, Samba, Tango, Vals sau Cha Cha ).

Lecţiile de dans sunt oferite de şcoala de dans Fly Dance Club (Suceava).

 

Ora de poveste, program zilnic dedicat copiilor

Până la sfârşitul acestui an, în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 18:30, Galleria Mall invită copii, bone, părinţi şi bunici la "Ora de poveste". O oră specială, în care un cititor va conduce auditoriul în lumea imaginară a poveştilor nemuritoare. Personaje din lumea de poveste te aşteaptă seară de seară la Galleria Suceava!

 

A.S.U.S. Delicios Party

Program special dedicat studenţilor la Babylon, unde cei mai petrecăreţi şi neconvenţionali studenţi vor fi recompensaţi cu premii din partea casei! Petrecerea incendiară este organizată cu sprijinul A.S.U.S. - Asociaţia Studenţilor din Universitatea Suceava ţi va fi întreţinută de Dj Cioco, rezident Club Babylon Suceava. Petrecere întreţinută de super animatoare! Program nerecomandat minorilor!

 

 

Vineri, 12 noiembrie

Latino Party, la Padrino

Cha cha cha, merengue, rumba sunt stilurile pe care le poţi dansa vineri la Padrino, unde se organizează cel mai tare Latino Party. Veţi primi multe shot-uri din partea casei. Rezervari 0742 365 859 sau www.restaurantpadrino.ro.

 

Seară de lectură, Institutul Blecher

La ora 18:00, seară de lectură „La Fierărie”. Institutul Blecher http://institutulblecher.blogspot.com/ după aproape 30 de ediţii şi-au propus să lase o urmă şi în Fierăria sucevenilor. Institutul Blecher susţine literatura română vie şi contemporană, încercând să o facă din nou sociabilă, deschisă, palpabilă, pentru un public la care ea nu mai ajunge, din diferite motive.

 

AcOUsTiC ShOw, La Fierărie

La ora 21:00, AcOUsTiC ShOw cu Caudia Ciobanu, Ciprian Cotruţă, Florin Monu -  La Fierărie. Intrarea liberă.  

 

Târg de Obiecte Handmade

Târg de Obiecte Handmade– Podoabe, haine, accesorii şi obiecte de decor deosebit de frumoase, toate meşterite în casă şi acum la mare modă, vor fi expuse spre vânzare în Iulius Mall. Între 12 şi 14 noiembrie 2010, parterul centrului comercial va fi împodobit cu standuri pline cu produsele şic, menite să ne facă unici, care aparţin nu doar artizanilor din Bucovina, dar şi din ţară.

 

Clubul de lectură pentru copii

Consiliul Judeţean Suceava şi Biblioteca Bucovinei organizează, la ora 18:00, în Secţia de Arte a Bibliotecii Bucovinei, a şasea sesiunea a Clubului de lectură pentru copii – „Prinţul fermecat”.

 

 

Sâmbătă, 13 noiembrie

Petrecere în Office`s Club

Sâmbătă seara este petrecere în Office`s Club. Rezervări 0735 168 111
 

Atelier de creaţie pentru copii, la Iulius Mall

Atelier de creaţie pentru copii– Dacă vrei să te distrezi, inventezi şi colorezi, ia-ţi prietenii de mână, în fiecare săptămână! Iulius Mall te aşteaptă cu idei, culori şi artă! De la ora 12:00, prichindeii vin la KidsLand să creeze, să se distreze şi să îşi facă noi prieteni.

 

Super petrecerea brăţărilor, la Hollywood

Hollywood pregăteşte o petrecere specială, „Petrecerea brăţărilor”.

 

Expoziţie de pictură şi grafică “Balcic 2010”

Expoziţie de pictură şi grafică “Balcic 2010”, cu Niculai Moroşan, Mihail Voicu, Dumitru Bostan, Mihail Gavril, şi lansare de carte “Vernisaje elective”, autor Valentin Ciucă, la ora 11:00, la City Gallery (Shopping City Suceava).

“Balcic 2010” este o expoziţie de pictură şi grafică care cuprinde lucrări ale artiştilor plastici profesionişti Dumitru Bostan, Mihail Gavril, Niculai Moroşan şi Mihail Voicu, cei patru colegi de liceu care, prin evenimentul pe care îl propun iubitorilor de artă din Suceava, vor să continue proiectul „4+1” început anul trecut în octombrie. Lucrările care vor fi expuse pe simezele din „City Gallery” sunt rodul experimentelor şi trăirilor artistice a celor patru prieteni, din perioada de vară a acestui an, la tabăra de creaţie de la Balcic, Bulgaria. 

Expoziţia va fi vernisată la ora 11:00, iar prezentarea evenimentului va cuprinde impresiile pertinente ale cunoscutului critic de artă Valentin Ciucă, care, cu această ocazie, va lansa la Suceava un alt volum „Vernisaje elective”. Expoziţia va fi deschisă publicului în perioada 13 noiembrie – 15 decembrie.

 

Concert Trooper,  în Vox

La ora 20:00, în Discotheque Vox va concerta trupa Trooper, care lansează albumul „15 (live)”. Intrarea la concert costă 12 lei. Toţi plătitorii vor primi câte un CD cadou. Trooper „15” este un album cu piese înregistrate live, din timpul concertelor.

 

Sport

Volei, Divizia A1, orele 11.00, sala Unirea Suceava

LPSU CSM Suceava – Unirea Dej

 

Addicted to weekend party, la Babylon!

Distracţie fără limite şi nebunie curată în Club Babylon Suceava, în cadrul programului Addicted to weekend party!
Petrecerile vor miza pe un super mix cu muzică de club pregătit special de Dj Cioco, şi o atmosferă incendiară creată de un spectacol special al celor mai sexy animatoare din Suceava.

 

 

Duminică, 14 noiembrie

Teatru de păpuşi “Puppet”

Teatru de păpuşi “Puppet”- Prichindeii sunt aşteptaţi în Iulius Mall, la KidsLand, de la ora 12:00, la întâlnirea săptămânală cu eroii din basme şi poveşti populare.

 

 

Miercuri 17 noiembrie

Pofteşti poveşti? Hai la Cărtureşti!

Pofteşti poveşti? Hai la Cărtureşti!– În fiecare miercuri, de la ora 17.30, orice copil care pofteşte poveşti este aşteptat în ceainăria din Iulius Mall să servească celor mari un meniu complet de copilărie savuroasă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1172 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei