Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 nov 2010 - Anul XV, nr. 266 (4557)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Teste

Foraj în pilonul podului înclinat de peste apa Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Traficul rutier de peste râul Suceava, în zona Bazarului, a fost întrerupt parţial în noaptea de marţi spre miercuri, timp în care structura de rezistenţă a podului, inclusiv pilonul de susţinere fisurat, au fost perforate cu un utilaj special.

“O parte a sensului de circulaţie spre Centru a fost blocată, pentru că s-a făcut o perforare mecanică prin pod, prin pila avariată, pentru a trage concluzii proiectantul cât de tare este afectat pilonul de susţinere. În această dimineaţă au fost finalizate lucrările, podul fiind redat în totalitate circulaţiei”, a precizat primarul Ion Lungu, care săptămâna aceasta a avut o întrevedere cu directorul general al SC CF Iaşi Grup Colas, căruia i-a solicitat urgentarea lucrărilor la consolidarea podului de peste râul Suceava.

“Au achiziţionat peste 200 de geocontainere care vor fi umplute cu pământ şi vor fi folosite la devierea cursului râului Suceava. De astăzi vor înteţi eforturile de deviere a cursului râului şi am convingerea că până la sfârşitul lunii vor fi finalizate în mare lucrările de consolidare a pilonului fisurat”, a explicat şeful municipalităţii sucevene.

Până acum, pentru consolidarea podului de peste râul Suceava, care face legătura între cartierul Burdujeni şi centrul Sucevei, au fost primiţi 20 de miliarde de lei vechi de la Guvern, în vreme ce alte 10 miliarde de lei vechi au fost alocate din bugetul local al Sucevei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Foraj în pilonul podului înclinat de peste apa Sucevei.
 Vizualizări articol: 910 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Foraj în pilonul podului înclinat de peste apa Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   "In mare" este gata pilonul trimis de
(11 nov 2010, 18:27:36
Citez :"de astăzi vor înteţi eforturile de deviere a cursului râului şi am convingerea că până la sfârşitul lunii vor fi finalizate """în mare""" lucrările de consolidare a pilonului fisurat”, a explicat şeful municipalităţii sucevene".asadar,lasati-l pe Lungu sa cheltuie cca 30 mld lei vechi dragi suceveni,ca d-lui o sa rezolve lucrarile "'In mare'".Ce fel de "in mare",nu stim,in mare parte,in mare graba,in mare tam-tam,in mare bascalie,in mare hotie,etc.Vom vedea pana la urma,probabil ca si acest eveniment o sa-l treaca la capitolul realizari de exceptie.
2.   Sugestie trimis de
(12 nov 2010, 09:52:17
Pt. Monitor. Monitoru ar trebui betonat la baza podului, sper sa devina mai rezistent. Lucrarile la pod vor continua la anul, deocamdata se rezolva numai problema pilonului.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei