Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 nov 2010 - Anul XV, nr. 266 (4557)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Punct final

Militarii care deserveau podul de pontoane din Dorneşti şi-au încheiat misiunea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Militarii care deserveau podul de pontoane construit în comuna Dorneşti, peste râul Suceava, pentru a asigura legătura rutieră între Rădăuţi şi Siret, şi-au încheiat misiunea în cursul zilei de ieri, odată cu dezasamblarea podului. Înainte de a pleca din Dorneşti, militarii din cadrul Brigăzii 10 Geniu „Dunărea de Jos” au fost vizitaţi de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, de prefectul judeţului, Sorin Popescu, şi de primarul din Dorneşti, Gheorghe Luţa.  De precizat că podul de pontoane a fost amenajat în aval de podul rutier de pe DN 17 A de peste râul Suceava, distrus în urma inundaţiilor din această vară. Lucrările de refacere a podului rutier au fost finalizate în cursul săptămânii trecute, motiv pentru care a fost anulată varianta ocolitoare peste podul de pontoane.

La ceremonialul de încheiere a misiunii militarilor, generalul de brigadă Ariton Ioniţă, comandantul Brigăzii 10 Geniu „Dunărea de Jos”, a spus că în cele patru luni şi jumătate de la deschiderea podului de pontoane, pe acesta au trecut peste 500.000 de autovehicule.

„Eu spun că ne-am făcut datoria şi vreau să subliniez că am beneficiat de tot sprijinul autorităţilor judeţene şi locale. Şi vreau să mulţumesc preşedintelui Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, prefectului Sorin Popescu şi primarului din Dorneşti, Gheorghe Luţa, pentru sprijinul pe care l-am primit”, a spus generalul Ariton Ioniţă.

La rândul său, Gheorghe Flutur le-a mulţumit militarilor pentru sprijinul acordat prin montarea podului de pontoane, care a asigurat legătura rutieră între Rădăuţi şi Siret.

„Vă daţi seama ce ar fi fost dacă acest pod nu exista. Ar fi însemnat blocarea traficului, cheltuieli mai mari pentru şoferi, dar şi pentru agenţii economici din această zonă. Şi vreau să-i mulţumesc şi ministrului Gabriel Oprea, care ne-a sprijinit imediat după inundaţiile din această vară”, a declarat Flutur.

Nu în ultimul rând, prefectul Sorin Popescu a spus că montarea podului de pontoane la Dorneşti a adus beneficii agenţilor economici din această zonă a judeţului.

„Vreau să vă mulţumesc pentru efortul depus, pentru că ştiu foarte bine condiţiile în care aţi muncit. Deşi această localitate a fost grav afectată de inundaţii, prin efortul dumneavoastră, al militarilor, atât agenţii economici, cât şi populaţia, nu au avut atât de mult de suferit după distrugerea podului rutier”, a spus Popescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Militarii care deserveau podul de pontoane din Dorneşti şi-au încheiat misiunea.
 Vizualizări articol: 1568 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Militarii care deserveau podul de pontoane din Dorneşti şi-au încheiat misiunea5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari trimis de
(11 nov 2010, 18:37:31
Am trecut zilnic in acea perioada de cel putin doua ori pe zi pe acel pod.Un sincer,,multumesc'' ,militarilor care au avut grija ca traficul sa se desfasoare normal

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei