Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 nov 2010 - Anul XV, nr. 266 (4557)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Vizită

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, vine la inaugurarea lucrărilor de pe DN 17

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, este invitată să participe la sfârşitul acestei săptămâni la inaugurarea lucrărilor de modernizare a Drumului Naţional 17. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a spus că în cursul zilei de sâmbătă va avea loc o întâlnire în Pasul Tihuţa, la limita judeţelor Suceava şi Bistriţa-Năsăud, la care vor participa şefii de administraţii din cele două judeţe şi din Cluj, precum şi reprezentanţi ai autorităţilor locale.

„Sâmbătă, în pasul Tihuţa, la limita dintre judeţul Suceava şi Bistriţa-Năsăud vom avea o întâlnire prilejuită de finalizarea DN 17. Deşi mai sunt o serie de observaţii în procesul verbal de recepţie, finalizăm DN 17 după aproape zece ani de când s-a gândit cineva la acest drum”, a spus Flutur.

El a adăugat că pe lângă preşedinţii de Consilii Judeţene din Suceava, Bistriţa-Năsăud şi Cluj, la întâlnirea din Pasul Tihuţa vor fi prezenţi şi primarii localităţilor din cele trei judeţe prin care trece DN 17. Gheorghe Flutur a spus că în cadrul întâlnirii vor fi dezbătute mai multe teme, printre care strategia de deszăpezire şi stabilirea unui sistem de comunicare între autorităţile din localităţile de pe DN 17. „Întâlnirea se va numi <Primar la DN 17>. Şi pe lângă cele două teme de discuţie, primarii vor prezenta potenţialul turistic al fiecărei localităţi de pe DN 17. Drum pe care anul viitor vom demara proiectul <Pelerin în Bucovina>. Va fi un drum al pelerinilor şi din acest motiv vrem să discutăm cu toţii primarii pentru a şti exact care este potenţialul fiecărei localităţi”, a mai declarat Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, vine la inaugurarea lucrărilor de pe DN 17.
 Vizualizări articol: 2002 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, vine la inaugurarea lucrărilor de pe DN 173.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tihuta trimis de
(11 nov 2010, 13:41:58
Cine plateste chiolahnul de la Tihuta? CJ Suceava, CJ BIstrita Nasaud in calitate de gazda sau CJ Cluj ??laughing)
2.   Sper sa le stea in gat ! trimis de
(11 nov 2010, 14:12:28
350 km modernizati in 10 ani??? si astia nefinalizati total !!! Am impresia ca in timpul asta in Ungaria s-au facut cateva mii de km de autostrada !!! Pe astia nici macar nu-i deranjeaza ca sunt de un penibil fara limite ! Mai bine se intalneau la Ilisesti si plecau la vale odata cu soseaua "modernizata" !Dupa articolul asta trebuie o feliuta de lamaie (pentru greatza).

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei