Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 iun 2010 - Anul XV, nr. 134 (4425)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Licitaţie

Preţul de vânzare al Star Mod s-a înjumătăţit faţă de începutul anului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Direcţia Generală a Finanţelor Publice încearcă din nou să vândă fabrica de confecţii Star Mod Suceava, preţul de pornire al licitaţiei fiind de data aceasta la jumătate faţă de cel de la începutul anului 2010.

Astfel, dacă la prima licitaţie, din luna ianuarie a.c., preţul de vânzare a fost de 12,26 de milioane de lei, la următoarea licitaţie, care va avea loc la mijlocul lunii iunie 2010, preţul de pornire va fi de 6,13 milioane de lei.

De precizat că la nici o licitaţie organizată de la începutul anului 2010 nu au existat firme care să fie interesate să achiziţioneze activele fabricii de textile de pe strada Universităţii din Suceava.

La licitaţia din luna iunie 2010, Finanţele sucevene încearcă să vândă o clădire birouri, corp fabrică, depozite şi anexe cu o suprafaţă totală de 1.574,52 metri pătraţi, cu preţul de 1,725 milioane de lei, un teren de 4.312 metri pătraţi situat în intravilanul municipiului Suceava, cu valoare de 2,308 milioane de lei, precum şi o clădire P+2, corp fabrică, cu o suprafaţă de 1.902 metri pătraţi, la preţul de 2,104 milioane de lei. Toate acestea vor fi scoase la vânzare pentru suma de 6,13 milioane de lei, echivalentul a 1,45 milioane de euro, la cursul actual. Preţul la care sunt scoase la vânzare activele fabricii de textile nu conţine Taxa pe Valoarea Adăugată.

Pe lângă fabrica de textile Star Mod de pe strada Universităţii, DGFP Suceava mai scoate la vânzare şi două clădiri cu suprafaţa totală de 830 de metri pătraţi, la preţul de 157.409 de lei, şi un teren de aproape 7.300 de metri pătraţi, la preţul de 624.745 de lei. Atât clădirile, cât şi terenul sunt situate în comuna Şcheia, fiind în proprietatea SC Star Mod SA.

Nu în ultimul rând, pentru preţul de 444.500 de lei, DGFP Suceava încearcă să vândă peste 7.000 de perechi de pantaloni pentru femei, peste 10.000 de rochii, peste 10.000 de fuste, câteva mii de cămăşi şi pantaloni bărbăteşti, precum şi alte articole de îmbrăcăminte pentru copii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preţul de vânzare al Star Mod s-a înjumătăţit faţă de începutul anului.
 Vizualizări articol: 1022 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preţul de vânzare al Star Mod s-a înjumătăţit faţă de începutul anului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei