Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 iun 2010 - Anul XV, nr. 134 (4425)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Verificări

Peste 300 de gatere din judeţul Suceava au fost controlate de Garda Financiară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 300 de gatere din judeţul Suceava au fost verificate, de la începutul acestui an, de comisarii Gărzii Financiare. Potrivit unui comunicat al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, în cursul săptămânii trecute s-a desfăşurat o acţiune amplă de control a gaterelor din zona Dornelor, împreună cu Poliţia. Verificările au vizat respectarea de către aceste firme a normelor legale în domeniu privind exploatarea buştenilor, prelucrarea acestora şi comercializarea produselor obţinute.

Potrivit ANAF, în judeţul Suceava au fost verificate 305 firme care au ca obiect de activitate exploatarea şi prelucrarea lemnului, fiind aplicate 263 de amenzi, cu o valoare de aproape 580.000 de lei (5,8 miliarde de lei).

Potrivit ANAF, 40% dintre sancţiuni au fost aplicate la proprietarii gaterelor din bazinul Dornelor. În acelaşi timp, în urma controalelor comisarii financiari au întocmit nouă plângeri penale. Aceasta după ce în urma verificărilor s-a constatat că nouă firme care exploatează şi prelucrează material lemnos au adus un prejudiciu bugetului de stat în valoare de peste 400.000 de lei (4 miliarde de lei vechi).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 300 de gatere din judeţul Suceava au fost controlate de Garda Financiară.
 Vizualizări articol: 914 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 300 de gatere din judeţul Suceava au fost controlate de Garda Financiară0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Aveti grija sa nu va imbolnaviti de atata munca ! trimis de
(10 iun 2010, 17:53:04
Am mai scris comentarii la articole anterioare din acela-si domeniu si vreau si de data asta sa spun ca sumele pe care le vehiculati ca ati adus la bugetul statului sant derizorii . Un patron de societate in domeniul lemnului se simte jenat cand este publicat in presa cuantumul amenzi pe care o primeste . Va rog sa nu mai publicati amenzile ci mai bine sa spuneti ca ati atras atentia ca alta data sa nu mai faca si sa stiti ca nu o sa mai faca . De ce va spun toate astea pentru ca majoritatea patronilor in domeniul lemnului au studii ,,indoielnice'' si se simt jigniti de amenzi derizorii . Cu cat amenda este mai mare cu atat se simte si patronul mai important , asa ca va rog sa nu luati din importanta patronilor . Ca sa revenim la seriozitate as vrea sa va rog sa incercati macar in ceasul al 12-lea sa stopati ilegalitatile in domeniul lemnului ca populatia e destul de iritata de ceia ce se petrece in domeniul forestier.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei