Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 iun 2010 - Anul XV, nr. 134 (4425)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Firma ginerelui lui Blaga renunţă la contractul cu CNADNR, pentru care ministrul a fost criticat

Joi, 10 Iunie 2010 (20:12:46)

Firma Axis Corporate Security SRL, al cărei administrator şi acţionar e ginerele ministrului de Interne Vasile Blaga, a anunţat, joi, că a renunţat la contractul încheiat cu Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara, subiect de presă şi motiv de critici pentru ministru din partea colegilor.

"Compania Axis Corporate Security SRL Deva a renunţat la contractul de prestări servicii de pază, protecţie şi securitate încheiat cu Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România - Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara. Miercuri, 9 iunie 2010, conducerea Axis Corporate Security SRL Deva a depus la sediul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara notificarea de renunţare la contract. Vă informăm că notificarea a fost acceptată de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara", se arată într-un comunicat de joi al companiei, semnat chiar de ginerele lui Blaga, Ioan Andrei Rudeanu, în calitate de administrator.

Reprezentanţii firmei adaugă, în documentul citat, că, prin lege, sunt obligaţi să asigure în continuare paza "obiectivelor care au făcut obiectul contractului", până la găsirea unui nou prestator de servicii, dar nu mai mult de 15 zile.

"Vă mai precizăm că între Axis Corporate Security şi Compania Naţională a Huilei (CNH) nu este în vigoare nici un contract de prestări servicii de pază, protecţie şi securitate", se mai arată în comunicat.

Presa a relatat, recent, despre existenţa unui contract între Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România - Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara şi firma Axis Corporate Security, în baza căruia firma primea bani pentru paza unor poduri aflate în patrimoniul regiei. Preluând afirmaţiile din presă, fostul ministru al Justiţiei şi actualul europarlamentar PDL Monica Macovei l-a criticat pe ministrul Blaga pe această temă, spunând că ar trebui să plece din Guvern. Macovei a mai declarat că nu crede că Blaga nu ştia despre afacerea ginerelui său.

Întrebat cum comentează afirmaţiile Monicăi Macovei despre el, Blaga a răspuns: "Nu iau lecţii de la Monica Macovei".

"Fiecare a avut parcursul său profesional înainte de '89 şi după '89. Am spus-o şi o mai spun: nu voi interzice nimănui, nici măcar ginerelui meu, să lucreze în zona privată", a continuat Blaga.

Ministrul de Interne s-a declarat deranjat de faptul că presa a relatat, în urmă cu câteva luni, despre existenţa unui alt contract încheiat de firma ginerelui său cu o altă instituţie de stat, de această dată fiind vorba despre Compania Naţională a Hiulei (CNH).

"Ce m-a deranjat a fost că a încheiat un contract, nu două, cum s-a spus, dar problemele cu acela se vor rezolva în trei zile", declara, marţi, Vasile Blaga.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Firma ginerelui lui Blaga renunţă la contractul cu CNADNR, pentru care ministrul a fost criticat.
 Vizualizări articol: 773 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Firma ginerelui lui Blaga renunţă la contractul cu CNADNR, pentru care ministrul a fost criticat1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei