Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 iun 2010 - Anul XV, nr. 134 (4425)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Eveniment

Cursul festiv al absolvenţilor Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

În aula Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava a avut loc ieri cursul festiv al absolvenţilor Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava. La eveniment au participat sute de elevi, profesori, dar şi părinţi, care au dorit să-şi exprime, după cum a declarat la debutul cursului festiv directorul Colegiului „Ştefan cel Mare”, profesorul Dan Popescu, „bucuria şi onoarea de a fi elevi şi profesori la o şcoală care performează de un veac şi jumătate”.

Cursul festiv a debutat cu cântecul „Gaudeamus igitur,/ Juvenes dum sumus/”(Să ne bucurăm, aşadar,/ Cât încă suntem tineri”), moment în care atât profesorii din prezidiu, cât şi elevii, profesorii, părinţii din sală s-au ridicat în picioare, în semn de respect.

 

„...la altitudinea ştefaniştilor din toate timpurile”

În discursul său, directorul Dan Popescu a amintit că, „chiar dacă contextul actual socio – economic nu ne este favorabil, satisfacţia de a forma un ethos şcolar veritabil este mult mai mult decât o consolare”.

„Dragi absolvenţi”, a mai spus Dan Popescu, „răspunsul la întrebarea cât de reuşit este demersul nostru educativ în dimensiunile sale kantiene îl puteţi aproxima şi astăzi. Dar un răspuns complet vom avea în momentul în care toţi veţi fi studenţi la facultăţile pentru care optaţi. Suntem convinşi că cei mai mulţi dintre voi vor aborda cu succes devenirea profesională. Aveţi onoarea şi obligaţia să vă realizaţi în viaţă la altitudinea ştefaniştilor din toate timpurile”.

 

Diplome pentru merite deosebite

Şefa promoţiei 2010 a Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare” a fost desemnată eleva Camelia Acatrinei. Ea a primit din partea directorului Dan Popescu diploma de onoare a liceului, titlu care se acordă doar pentru rezultate deosebite. Camelia Acatrinei a înmânat cheia succesului colegilor din clasa a XI-a, pentru a duce mai departe reuşitele ştefaniştilor. Tânăra le-a mulţumit profesorilor „care au dorit să facă din noi oameni de seamă, să ne formeze. Şi aşa cum au făcut şi alte generaţii: am venit cu toţii, am văzut, am învins”.

Directorul Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava a înmânat diplome de excelenţă şi unor elevi care au performat atât la nivel naţional, cât şi internaţional. „Suntem convinşi că sunteţi deja capabili de succes în drumul devenirii voastre, dar nu ne lipsim de voi. Reuşitele voastre vor fi bucuriile noastre. Vă aşteptăm cu drag mereu în familia noastră, cea a ştefaniştilor”, a mai completat Dan Popescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cursul festiv al absolvenţilor Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare”.
 Vizualizări articol: 2782 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.14/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 14 voturi
Cursul festiv al absolvenţilor Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare”4.1514

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei