Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 iun 2010 - Anul XV, nr. 134 (4425)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Pericol public

Asasinul de la Cornu Luncii este violator în serie şi ieri a mai făcut o victimă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asasinul de la Cornu Luncii, individul care a omorât-o pe Ilenuţa Nuţu (42 de ani), mamă a trei copii minori, al cărei cadavru a fost găsit duminică, într-un tub colector de beton dintr-un şanţ de irigare de pe câmpurile de la marginea satului Boteşti, este un violator în serie, deosebit de periculos, şi se află în continuare în libertate, deşi, ieri, a mai făcut o victimă, iar câteva ore mai târziu a fost cât pe ce să fie prins de armata de poliţişti trimisă pe urmele lui.

Surse judiciare ne-au mărturisit că, ieri, s-a confirmat şi faptul că Ilenuţa Nuţu a fost violată, înainte de a fi sugrumată şi aruncată, dezbrăcată complet, în şanţul colector.

Surse din rândul oamenilor legii ne-au spus că ieri, anchetatorii au fost la un pas să pună mâna pe asasinul dezaxat sexual, însă acesta a reuşit să scape, deşi mai mulţi poliţişti au tras cu armele din dotare după el.

“Carpaţi-urile” poliţiştilor şi distanţa mare dintre ei şi fugar au făcut ca nici un glonte să nu-şi atingă ţinta, violatorul întorcându-se în ascunzătoarea sa.

Poliţiştii se gândesc să aducă un elicopter, fiind convinşi că suspectul lor se ascunde pe câmpurile şi dealurile din zona Cornu Luncii-Horodniceni-Drăgoieşti. Întreg perimetrul este încercuit de poliţişti, oamenii legii sperând să pună cât mai repede mâna pe cel mai căutat infractor al momentului.

 

A încercat să violeze o bătrână de 68 de ani

Ieri dimineaţă, în jurul orei 6:00, poliţiştii comunei Drăgoieşti au fost sesizaţi că o bătrână din satul Măzănăeşti a fost victima unei tentative de viol, agresorul încercând să-i dea şi foc la casă.

Victima, Rodica L., în vârstă de 68 de ani, a povestit că s-a trezit, în noapte, cu un individ peste ea, care a lovit-o şi a început să rupă hainele de pe ea, încercând să o violeze.

Ce s-a întâmplat cu exactitate în acea casă nu am reuşit să aflăm în cursul zilei de ieri, cazul fiind trecut la secret.

Cert e că, din informaţiile primite de la surse de încredere, supărat că nu a reuşit să o siluiască pe bătrână, agresorul i-a dat foc la casă şi a fugit.

Incendiul a fost stins la timp, înainte ca flăcările să facă pagube mari.

Am mai aflat, de asemenea, că agresorul a intrat în casa victimei pe un geam pe care l-a spart.

 

Suspectul, un fost puşcăriaş pentru viol şi lipsire de libertate

Din informaţiile noastre, individul căutat de armata de judiciarişti este consătean cu ultima sa victimă, are în jur de 30 de ani şi a mai făcut puşcărie tot pentru un viol şi lipsire de libertate.

Dat fiind trecutul infracţional al respectivului, a fost pus pe lista de suspecţi, care, la început, cuprindea zeci de nume ale unor indivizi din zonă care mai fuseseră condamnaţi pentru infracţiuni sexuale sau de mare violenţă sau care erau pretabili în a comite astfel de fapte.

Când un echipaj de poliţie s-a dus să-l aducă la audieri, suspectul a luat-o la fugă şi a dispărut de acasă.

Sătenii care îl cunosc şi care l-au văzut în ultimele zile spun că suspectul avea zgârieturi pe faţă şi atunci oamenii legii au făcut legătura cu un alt caz de agresiune sexuală petrecut nu cu mult timp în urmă.

În urmă cu aproape două săptămâni, o femeie în vârstă de 43 de ani, care se afla singură pe câmp şi prăşea (n.r. - ca şi în cazul crimei de la Cornu Luncii) a fost atacată de un individ necunoscut, care a încercat să o violeze.

Femeia a reuşit să riposteze şi l-a lovit pe agresor şi l-a zgâriat pe faţă.

Victima a început să ţipe, iar strigătele ei au fost auzite de câţiva săteni care treceau prin zonă, agresorul fiind pus pe fugă.

 

 

De ce tac Poliţia şi Parchetul?

Curioasă este şi reacţia Poliţiei şi Parchetului, care încearcă parcă să ascundă de ochii presei şi, implicit, ai opiniei publice, gravitatea acestui caz.

Un individ deosebit de periculos se află în libertate, anchetatorii au indicii temeinice că au de-a face cu un violator în serie, violent şi, cel mai important, ştiu numele suspectului lor principal.

Cu toate acestea, în loc să avertizeze cetăţenii, în special persoanele de sex feminin, din zona în care se bănuieşte că s-ar ascunde violatorul în serie (Cornu Luncii-Horodniceni-Drăgoieşti), anchetatorii preferă tăcerea.

Am făcut-o noi în locul lor şi am avertizat, în ediţiile de zilele trecute, că un individ deosebit de periculos se află în libertate.

Din păcate, ieri noapte, respectivul a mai făcut o victimă. Asta, în condiţiile în care e “hăituit” de zeci de poliţişti.
Mediatizarea fotografiei şi a semnalmentelor suspectului ar putea aduce, totodată, şi un ajutor din partea opiniei publice în prinderea fugarului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Asasinul de la Cornu Luncii este violator în serie şi ieri a mai făcut o victimă.
 Vizualizări articol: 7307 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 20 voturi
Asasinul de la Cornu Luncii este violator în serie şi ieri a mai făcut o victimă4.6520

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Multe sunt ascunse... trimis de
(10 iun 2010, 12:27:58
Multe lucruri grave si, in general, mult prea multe lucruri sunt ascunse in judetul Suceava, atat de presa judeteana cat si de angajatii din Suceava ai televiziunilor nationale, ca sa nu ne creeze impresia clara ca In judetul Suceava exista prea putina libertate a presei si prea putina libertate de opinie. Chiar vrea cineva sa arate ca aici totul este perfect? Metodele acestea ne sunt cunoscute dinainte de '89 si ne-am convins ca, pana la urma urmei, tot n-au folosit celor ce le-au sustinut cu inversunare si atunci, cui folosesc acum? Acest stil de-a fi cenzurate stirile, opiniile si de-a prezenta totul numai in lumina dispozitiilor organului de propaganda al puterii, este depasit si absolut ineficient fiindca gura lumii n-o poate inchide nimeni, chiar daca dl prefect trimite jandadrmii.
2.   Ca in filmele cu prosti trimis de
(10 iun 2010, 15:39:18
ca in filmele cu prosti l au vazut au tras in el nu l au putut ajunge ,da ce e campion la maraton criminalul,las ca mai omoara una.
3.   Este rusinos pentru politisti ! trimis de
(10 iun 2010, 16:47:19
Daca este adevarat ca l-au vazut si au tras cu arme dupa el si totusi a scapat inseamna ca putem sa ne mandrim cu politia noastra . Ma gandesc ca la aceste actiuni trebuie sa participe si caiini politisti dar din articol nu reiese ca ar fi fost si caini . Ma gandesc ca daca aveau politisti arcuri poate ar fi nimerit cu o sageata pe individ dar asa cu armele cu care sunt dotati nu s-a putut , distanta a fost probabil prea mare . Dupa acest episod citit ma icearca o profunda dezamagire la adresa oamenilor care sunt platiti sa ne pazeasca de rau facatori . Nu acuz dar ma simt neajutorat in fata unor indivizi certati cu legea . Vad filme in care politisti isi fac datoria , dar aceste filme din pacate nu sunt romanesti . Sper ca pana la urma si politia romana se va adapta cerintelor actuale si va actiona in consecinta . Totusi mai am un dram de speranta in tineri care ies politisti , poate ei vor repara dezamagirea mea . Speranta moare ultima . Sa auzim vesti bune !
4.   ,... trimis de
(10 iun 2010, 17:46:11
uitati-va si voi la copoii aia burtosi...PANA SI O BABUTA II INTRECE LA FUGA...la ce conditie fizica au.....stiu sa se sparga in figuri...pun pariu ca in momentul in care dau de un nebun le tremura si **** in ei
5.   Politia nu e capabila sa rezolve cazul.....RUSINE trimis de
(10 iun 2010, 20:25:37
Criminalul este din satul Mazanaiesti, comuna Dragoiesti si se numeste Musca Niculai al lui Gheorghe si Rodica..."are �n jur de 30 de ani si a mai facut puscarie tot pentru un viol si lipsire de libertate". Consider ca politia si parchetul din sat este mana-n mana cu familia suspectului....au mai fost inca 2 cazuri de viol in Mazanaiesti...si nu au avut nici o rezolvare!
6.   Uau :))) trimis de
(10 iun 2010, 22:10:47
Aici, politia pica exact pe stereotipul lui "Chief Wiggum", politistul obez si semi-retardat din The Simpsonslaughing)) "Oh...aa fugit. La naiba... poate avem noroc si se preda singur"
7.   SIRJERKALOT esti comic trimis de
(10 iun 2010, 23:10:48
"Oh...aa fugit. La naiba... poate avem noroc si se preda singur"
pai daca in politie intra numai feciorul lui `cutare` si al lui `cutare`
8.   Intrebare trimis de
(11 iun 2010, 08:46:34
Cum poate prinde politia un infractor cand ei nu pot alerga 10 metrii din cauza burtilor
ei sunt facuti sa stea la umbra sau in baruri. MA INTREB DAU VREODATA TESTE PENTRU CONDITIA FIZICA? Sau fac ceva antrenamente? Poate in alte tari , nu la noi. Daca pentru cei supraponderali aproape este imposibil sa fie politisti(eventual in birou) tot la fel pare a fi imposibil sa fie politiste si fetele care le vad in uniforma cu o inaltime si greutate mica (le ia vantul) Nu exista criterii de admitere? Sau sunt pilele(nepoatele) sefilor. Nu stiu! Intreb?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei