Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 iun 2010 - Anul XV, nr. 134 (4425)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În zona Metro

Bătrână accidentată pe trecerea de pietoni de un poliţist

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O bătrână a fost accidentată pe trecerea de pietoni chiar de către un agent de la „Circulaţie”, aflat la volanul maşinii de serviciu din dotarea Poliţiei Rutiere. Evenimentul rutier s-a petrecut ieri, în jurul orei 13.20, pe Bulevardul 1 Mai din municipiul Suceava, în zona Metro.

Agentul de poliţie Ioan Vieriu, de 51 de ani, aflat la volanul maşinii de serviciu, cobora bulevardul dinspre Fălticeni şi, ajuns în dreptul trecerii de pietoni din zona amintită, a acroşat-o pe Maria D., bătrâna în vârstă de 73 de ani, din Frasin, care trecea strada pentru a lăsa un pachet la un autocar aflat în zonă.

Printr-un comunicat oficial, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava confirmă că accidentul s-a produs pe trecerea de pietoni, însă se pare că şi victima are culpă.  

„Din declaraţiile martorilor oculari rezultă că victima nu s-a asigurat la efectuarea traversării, angajându-se în traversare când autoturismul se afla la aproximativ doi metri de trecerea pentru pietoni, întrucât se grăbea să dea un pachet la un autocar pe care tocmai îl văzuse că se apropia”, a declarat inspectorul principal Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Transportată la Spitalul Judeţean Suceava, bătrâna a fost diagnosticată cu leziuni uşoare, care nu-i pun viaţa în pericol. Medicii au apreciat că aceasta are nevoie de şapte-opt zile de îngrijiri medicale pentru a se vindeca, dacă nu apar complicaţii.

Poliţistul a fost verificat cu etilotestul, constatându-se că nu era băut.

Conform procedurilor, colegii de la „Circulaţie” i-au întocmit dosar penal agentului, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătrână accidentată pe trecerea de pietoni de un poliţist.
 Vizualizări articol: 3585 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 10 voturi
Bătrână accidentată pe trecerea de pietoni de un poliţist3.2510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Marlaneala... trimis de
(10 iun 2010, 11:36:09
In accidentul de fata, domnul militian nu se face vinovat. Dar ei, marlanii cand stau la panda , iar pietonii se angajeaza in traversarea strazii la 1-2 metri in fata masinii, atunci repede sar militienii si suspenda permisele pt neacordare de prioritate.... HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU HHHHHHUUUUUU HHHHHHHUUUUUUUU
2.   :))))) trimis de
(10 iun 2010, 16:04:23
saracu politist..sad
3.   Ioan Vieriu???? :-O trimis de
(10 iun 2010, 17:30:02
am impresia ca e agentul care a filmat clipulcu hangitza...laughing))))) fai de capu meu...la o parte ca'i raliu!!!!! vini vieriu Ion uaaaaaa!!!!!
4.   Doamne fereste! trimis de
(10 iun 2010, 21:55:07
Iata un mod stupid de a-si incheia cariera dupa 29 de ani de munca in Politia Rutiere , un om care a vazut de toate in aceasta munca . Pacat Nea Ioane ,sper ca totul sa fie bine , batranica sa fie sanatoasa si sa apuci sa te bucuri multi ani sanatosi de pensie!
5.   Era si timpul trimis de
(11 iun 2010, 00:00:28
desi nu cred ca are emotii cu dosaru penal...is curios cine ia suflat in etilotest...bine ca nu a omorat baba..elegant ar fi sa se pensioneze odata, el si cu restu babalacilor de la circulatie....spagari nenorociti

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei