Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 iun 2010 - Anul XV, nr. 134 (4425)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Promovare

Luhan organizează în Parlamentul European o expoziţie cu invenţiile românilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Suceveanul Petru Luhan, europarlamentar PD-L, a anunţat că intenţionează să organizeze în Parlamentul European o expoziţie în cadrul căreia vor fi promovate invenţiile prezentate de români la Salonul de le Geneva. Luhan a arătat că această expoziţie este organizată ca urmare a succesului înregistrat de o altă acţiune organizată la Parlamentul European, în cadrul căreia a fost invitată Raluca Ioana Van Staden, inventatoarea senzorului care detectează cancerul în doar 6 minute.

„Invenţiile româneşti prezentate la Geneva reprezintă valori ce trebuie făcute cunoscute europenilor. Voi promova invenţiile prezentate la salonul de la Geneva din 2010 pentru a schimba percepţia europenilor despre ţara noastră, evidenţiind adevăratele valori romaneşti în contextul în care mulţi europeni asociază România cu elemente negative. Din acest motiv am decis să organizez un nou eveniment, la care să participe inventatorii români”, a declarat europarlamentarul PD-L. Petru Luhan a precizat că la acest eveniment urmează să fie invitaţi europarlamentari, oamenii de afaceri şi  jurnalişti din ţările Uniunii Europene.

Trebuie spus că în anul 2010, cele 46 de invenţii româneşti prezentate la  Salonul Internaţional de Invenţii de la Geneva au obţinut 58 de premii, dintre care 24 medalii de aur, 15 medalii de argint, 8 medalii de bronz şi 11 premii speciale.

„Consider că invenţiile românilor contribuie la îmbunătăţirea calităţii vieţii cetăţenilor şi în acelaşi timp la dezvoltarea economică. Avem cu ce ne mândri în Europa, avem oameni de valoare care ar trebui mai bine apreciaţi şi mai ales mai bine promovaţi. Ca europarlamentar, voi fi în permanenţă alături de cei care reprezintă cu cinste România în Uniunea Europeană”, a mai spus Luhan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Luhan organizează în Parlamentul European o expoziţie cu invenţiile românilor.
 Vizualizări articol: 1029 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Luhan organizează în Parlamentul European o expoziţie cu invenţiile românilor5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fara titlu trimis de
(10 iun 2010, 13:40:51
taticu, nu-ti mai umfla narile-asa, ca strici poza. ce par-stylist ai ? bretonu iti sta beton! calitatea vietii romanilor???? bai paduche cu cas la gura, chiar crezi ca ****sti tu pe cineva, bai ? si te mai doare pe tine-n****de oamenii de valoare, ce tu stii ce-i aia? asa pentru cultura ta generala, omul de valoare nu-i ala cu cravata portocalie!
2.   :)))) trimis de
(10 iun 2010, 14:27:38
nu mai pot de ras...=)))...cand'l vad pe luhan asta...mah ce fata are...nu mai pot...:)))..auzi la el mah...el face promovari, cand??...atunci cand e prin oras cu camasa in patratele si cu blugi pana si trasi pana deasupra buricului...e criminal!!!
3.   Lache barat trimis de
(11 iun 2010, 08:04:07
Un lache barat care chipurile ii pasa de valorile romanesti. Cam asta e definirea unuia dintre tinerii politicieni de astazi care nu s-au sfiit sa-si plateasca posturile cu bani grei. Fara numar...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei