Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 iul 2008 - Anul XIII, nr. 167 (3848)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Titlu

Vasile Ilie este doctor în electrotehnică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Vasile Ilie, a obţinut titlul de doctor în măsurarea şi monitorizarea parametrilor tehnologici într-o centrală termoelectrică. Ilie, fost prefect al judeţului în perioada 1996-2000, a susţinut în data de 16 iulie a.c. ultimul examen, în cadrul căruia a prezentat teza de doctorat, intitulată „Cercetări privind măsurarea şi monitorizarea parametrilor tehnologici într-o centrală termoelectrică”.

Concluziile comisiei de examinare, din care au făcut parte mai mulţi rectori ai unor universităţi tehnice din ţară, au fost că „autorul tezei a adus îmbunătăţiri interesante, în special, în cazul a două direcţii de cercetare, prin realizarea unui sistem de măsură integrat cu posibilitatea transmiterii datelor prin reţeaua Ethernet, şi a unui sistem de monitorizare inteligentă a centralelor termoelectrice ce implică o viziune managerială integrată a centralelor termoelectrice”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vasile Ilie este doctor în electrotehnică.
 Vizualizări articol: 1364 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Vasile Ilie este doctor în electrotehnică3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ,,fabrica,, de doctori trimis de
(18 iul 2008, 11:03:58
poate doctor in prostie...
1.1  RE: ,,fabrica,, de doctori trimis de
(18 iul 2008, 12:56:34
in sfarsit ....s-a facut dreptate:))))))))))
2.   Oltean doctor? trimis de
(18 iul 2008, 11:53:35
OMUL ASTA NU STIE NICI SA SCRIE ROMANESTE ...CE DOCTOR?CAT VA COSTAT STIMABILE?????CA SA NU MAI SPUNEM CA reteaua se foloseste la calculator ....a nu ala de buzunar domnule ILIE, ca PC va este total strain..

3.   Contor trimis de
(18 iul 2008, 15:23:32
La cum este invatamintul in ziua de azi, nu e de mirare, parca prin 90 era subinginer...
4.   ALARMA !!!! Serpii !!!! trimis de
(18 iul 2008, 16:33:09
Oameni buni , n-o sa va vina sa credeti ! Cei de la Monitorul ar trebui sa se sesizeze si nu numai ei , ci toata presa suceveana ! In zona Statiei de oxigen sunt SERPI ! Mergeti si discutati cu angajatii de la statie si cu soferii care erau sa calce pe serpi ! In laterala dispre Lic Sanitar , unde este improvizat un WC , misuna de serpi de casa , de lungimea unui brat ! Intrebati paznicii ! Nu va mai duceti la rahatii din conducere ! Nu mai asteptati pomana - cafele , un pahar cu apa si sticks-uri ! Cind faceti o ancheta discutati cu oamenii care muncesc ! Da , sunt serpi in zona dinspre liceu ! I-au vazut si muncitorii care lucrea za la Morga pt medicina legala si care se tem sa mai lucreze ! Buncarele de gunoi sunt la 15 m de spital ! Iarba n-a fost cosita deloc ! Au fost semnalata prezenta serpilor o data la 2 zile ! Cei de la oxigen nu pot sa mai lucreze ! Este groaznic ! Serpii sunt din zona Spital vechi unde esTE O ADEVARATA SERPARIE !!! Asta mai lipsea la Aushwitz-ul Sucevei !
5.   Intrebare trimis de
(18 iul 2008, 17:09:26
daac este specialist in.. termocentrale ce dracu cauta la consiliul judetean sa aiba grija de cultura ? cum are el tupeul sa se ocupe de directia copilului, de ansamblul folcloric, de muzeu de istorie sau biblioteca judedteana??? bai pedelistilor, chiar sunteti dusi cu sorcova..... alooooooo
6.   Taylan doctor trimis de
(18 iul 2008, 17:40:52
In ce este doctor?In electrotehnica?Am curajul oricand sa dau test cu acest "doctor".Un test cinstit.
7.   Interesant trimis de
(18 iul 2008, 20:26:23
Ce mare lucru ? Ieri subinginer, dupa 1990 " INGINER DIPLOMAT" , azi "DOCTOR INGINER" si maine "DOCTOR DOCENT" ! Cum este posibil ? Simplu ! Contactezi un profesor universitar pensionar care are nevoie de bani si-i comanzi o lucrare de doctorat ! Cum candidatii la "DOCTORAT" au "obraz subtire" , cu cateva cadouri si o "masa" la restaurant se rezolva si cu comisia ! Unii au nevoie de bani ca sa traiasca , altii au nevoie de diplome pentru justificarea pozitiei si averii ilicite iar altii ca sa arate cat de capabili sunt ! Cum stati cu vilele, limuzinele, casele de vacanta, bijuteriile si toaletele "doamnelor" ? Cred ca mai lipseste ceva ! DIPLOMA DE LA DREPT ! Nu-i timpul pierdut ! "Succesurile" nu vor intarzia sa apara !
8.   L-a ajutat monsieur neculai barba trimis de
(18 iul 2008, 21:19:40
barba neculai marele politician

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei