Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 iul 2008 - Anul XIII, nr. 167 (3848)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Catalin MIHULEAC

Cătălin MIHULEAC


Ce riscă Nicoleta Luciu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Departe a mai ajuns ugerul fenomenal al Nicoletei Luciu, uger purtător al laptelui notorietăţii! Cei doi sâni ai acestei femele, expuşi de nenumărate ori în galantarul variantei româneşti a revistei „Playboy” şi intraţi până la plăsele în folclorul nostru oral şi scris, tocmai s-au bronzat– „topless”, cojiţi adică de textile - tocmai în Croaţia.

Să faci plajă fără ţâţar e un lucru absolut normal pentru o despuiată de vocaţie ca Nicoleta, dar mă gândesc la sentimentul de invidie care pune stăpânire pe vreo bivoliţă croată, fruntaşă la producţia de lapte, dacă-şi vede din întâmplare concurenta venită din România.

Nicoleta a păţit ca Mark Twain, în 1867, cu povestirea sa „Broasca săltăreaţă din ţinutul Calaveras”, apărută pentru prima dată în „The Saturday Press” şi reprodusă imediat de numeroase alte gazete britanice şi americane. Cu cât umor mărturisea Twain că doar broasca sa ajunsese vedetă, nu şi el, care rămăsese un autor obscur. La fel şi domnişoara Luciu: doar gemenii ei de deasupra buricului sunt celebri, nu însă şi stăpâna lor. Nicoleta ar putea să se dezintegreze, să dispară fără urmă în eter, fără ca cineva să aibă ceva de pierdut, nici măcar ea. Nicoleta Luciu e tăcută, poate chiar mută, dar megalăptăria ei vorbeşte lumii întregi, cu o dicţie nemaipomenită, actoricească, despre cele mai pitoreşti trasee turistice ale patriei noastre.

Lăsând gluma deoparte, o invit pe Nicoleta să fie prudentă, fiindcă tinde să devină o ţintă tot mai apetisantă pentru atacurile teroriste arabe. Gemenii ei devin, pe zi ce trece, la fel de faimoşi ca răposaţii gemeni din New York, puşi la sol, acum câţiva ani, de o echipa de pirotehnişti condusă de inginerul Osama. Şi cum Osama e destul de imprevizibil în interpretările sale, mă gândesc să nu vadă vreun simbol capitalist şi-n gemenii Nicoletei şi să plănuiască vreun atac devastator, pentru a-i demola fără milă şi pe ăştia, la fel ca pe fârtaţii lor new-yorkezi. Mai ştii de unde sare bomba?

Nicoleta, pentru numele lui Dumnezeu, fii prudentă!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ce riscă Nicoleta Luciu.
 Vizualizări articol: 1136 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Ce riscă Nicoleta Luciu5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nesimtire trimis de
(18 iul 2008, 11:35:48
Nu sunt fan Nicoleta Luciu dar tu esti cam prea nesimtit d-le Catalin Mihuleac .Te-ai uitat putin in oglinda sa te studiezi putin ar cam fi cazul
1.1  RE: Nesimtire trimis de
(18 iul 2008, 16:21:06
Aici e vorba de "fenomen", doamna Zuzu. E vorba de fatada care fura spectacolul, de zero-ul absolut care umple cutia craniana si cu care ne hranesc televiziunea, revistele de doi bani, filmele comerciale. Citi oameni de valoare (savanti, literati, ingineri, academicieni, sefi de proiecte etc) cunoasteti? Dar Nicoletei ii sunteti da sau nu, fan! in functie de anatomia comparata. Comparata, sa admitem, cu I.Q.-ul respectivei... (sper ca stiti ce-i aia).
2.   Pamflet trimis de
(18 iul 2008, 19:19:00
...scris cu maiestrie,nejignitor,fara vulgaritate,debordand de un umor spumos prin asocierea cu turnurile gemene.Felicitari,dl Mihuleac.
3.   Si totusi trimis de
(20 iul 2008, 01:28:24
Vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca-s acri....

Nu va luati dupa aparentele lasate de "TEO SHOW", acolo asa ii era rolul.

A scos bani si din alte proiecte/activitati nu numai din "nuduri goale".

Aparentele inseala.

Prietenii stiu de ce....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Cătălin MIHULEAC
Cătălin MIHULEAC
Mircea Radu IACOBAN
Mircea Radu IACOBAN

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei