Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 iul 2008 - Anul XIII, nr. 167 (3848)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Poliţia de Frontieră

Focuri de armă în zona Straja

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patru tineri din zona Straja au fost reţinuţi pentru cercetări de către poliţiştii de frontieră suceveni după ce au fost depistaţi, miercuri noapte, în apropierea graniţei româno-ucrainene.

Totul a pornit în jurul orei 20.00, când grănicerii ucraineni i-au anunţat pe poliţiştii de frontieră de la IJPF Suceava că au descoperit 30 de baxuri de ţigări abandonate în apropierea graniţei şi că era foarte posibil ca cei implicaţi în trafic să fie deja pe teritoriul României.

Potrivit celor afirmate de către purtătorul de cuvânt de la Poliţia de Frontieră Rădăuţi, subcomisar Ilie Poroch-Seriţan, în aceste condiţii s-a constituit un dispozitiv de verificare a zonei şi la scurt timp au fost depistaţi, în vecinătatea comunei Straja, patru bărbaţi care intenţionau să dispară în noapte. În această situaţie poliţiştii de frontieră au făcut uz de armă şi după ce au executat câteva focuri, grupul format din Ioan D., 37 de ani, din Vicovu de Sus, Gheorghe B., de 35 de ani, Gheorghe J., de 22 de ani, Gheorghe P., de 23 de ani, toţi trei din Straja, a fost oprit. Poliţiştii de frontieră continuă cercetările.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Focuri de armă în zona Straja.
 Vizualizări articol: 732 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Focuri de armă în zona Straja0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :)) ce pacat:( trimis de
(18 iul 2008, 11:41:27
na ca si-au pierdut cota pe o zi politistii de frontiera:(...prosti si ucraienienii astiasad...nu puteau sa lase politistii romani sa castige o paine? de parca ar fi prima oara cand cineva trece ilegal granita aia cu tigari:))))))))))
2.   Da, de unde? trimis de
(18 iul 2008, 12:07:25
noroc de ucraineni. ca daca nu erau ei...le-a tulburat apele...data viitoare cand ii mai anunta, sa se faca ca nu inteleg lb rusa...dupa ce trec baxurile, isi amintesc brusc lb. rusa...

3.   Politist mana in mana cu smecheri trimis de
(18 iul 2008, 13:01:10
Domnilor politisti(de care o fi),la Vicov de sus la politia de frontiera este unul mai gras asa,care este sofer pe gip si este mana in mana cu traficanti de tigari de la falcau si brodina,Biru sau asa ceva il cheama,nu stiu exact,care este bun prieten cu traficanti de la fabrica de cherestea din falcau,aia furau scandurele si el le cumpara ,acum aia trec tigari si el le pazeste spatele ,le spune cand nu sunt politisti pe frontiera cand stau politisti in drum la oprit masini si are si el partea lui,dar se pare ca contribuie si el cu bani la cumpararea lor din ucraina si impart intre ei,are vreo 2 cartele de telefon cu care vorbeste numai cu traficantii in rest sint scoasa din telefonn cartelele.
4.   Politist mana in mana cu smecheri trimis de
(18 iul 2008, 21:03:29
Domnule politist de ce nu scri nimic doar ai internel ca sa stUdiezi frontiera pe GOOGLE EARTH
5.   Adevar trimis de
(18 iul 2008, 21:07:17
o sa scape si astia cum au scapat si alti cum ar fi terminatu de ursulean florin(buchi)din falcau care a furat tot ce sa putut din acea zona,a distrus o femeie el cu maicasa adica pe nevastasa,la distrus pe fratesu ,a fost in israel si a furat si de acolo banii unui consatean de al lui a facut violuri a fost prins in flagrant cu tigari si arme de foc si e liber.dar o sa sfirseasca cat de curad.
6.   Banii si puterea trimis de
(18 iul 2008, 21:28:30
ce aveti ,pica pe mine ca stiu sa fac bani? da veniti la vicov sa invatati acest lucru.banii se fac din orice si cu oricine are bani.muriti de oftica,fraierilor. in tura viitoare imi voi scoate pierderea,nu va faceti probleme
7.   AI NOSTRI CA BRAZII trimis de
(18 iul 2008, 21:53:31
SE PARE CA P.F. ACTIONEAZA CAM CA IN FILMULETUL URMATOR:

http://www.academiaderas.ro/fi

FITI VESELI: MAMA SMECHERILOR E IAR GRAVIDA!
8.   Mafie trimis de
(19 iul 2008, 14:24:09
DA OAMENI BUNI CE ZIARISTII nu tot mafioti sint? de ce nu puneti problema si alt fel sa traiti si sa va faceti vile si masini si conturi groase din vinzarea acelor ziare nu din aceei bani tot sint nemunciti si sint bani publici ia ginditiva nu e asa .asa ca vama politie ziaristi toti sug de unde pot

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei