Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 iul 2008 - Anul XIII, nr. 167 (3848)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fără surprize

PSD Suceava se aşteaptă şi la alte racolări, din partea PDL

Vineri, 18 Iulie 2008 (15:54:50)
Liderii Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD nu exclud ca, în perioada următoare, să se confrunte şi cu alte plecări din partid, spre PDL. Preşedintele Organizaţiei Judeţene, Gavril Mîrza, a declarat, vineri, în conferinţă de presă, că este posibil ca persoane din PSD, care nu se vor regăsi pe listele de candidaţi pentru Parlament, să se orienteze spre un alt partid care să le faciliteze drumul spre un mandat de deputat sau senator. „Probabil, dacă mai există oportunişti care nu se vor găsi pe liste, aceştia vor pleca. Nu ne bucură, dar nu o să fie nici o nenorocire. Pe listele noastre vor fi cei mai buni, cei care au avut muncă de partid”, a declarat Gavril Mîrza.La rândul său, deputatul PSD de Suceava, Eugen Bejinariu, a afirmat că politica de racolare a membrilor PSD cu notorietate, dusă de PDL, arată că democrat-liberalii au probleme de resurse umane. „Faptul că sunt colegi de-ai noştri care părăsesc PSD şi se duc la PDL demonstrează că PDL duce lipsă de oameni, de personalităţi şi încearcă să racoleze din altă zonă asemenea figuri”, a arătat Bejinariu. În opinia sa, alegerile parlamentare vor aduce PSD reîntoarcerea la guvernare deoarece „după 4 ani de haos, de guvernare PD-PNL, electoratul aşteaptă reîntoarcerea PSD la guvernare. PSD a avut o guvernare coerentă, cu realizări, de care PNL-PDL a încercat să profite, dar nici asta nu a reuşit să facă”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD Suceava se aşteaptă şi la alte racolări, din partea PDL.
 Vizualizări articol: 712 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD Suceava se aşteaptă şi la alte racolări, din partea PDL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Penibilii trimis de
(18 iul 2008, 19:34:23
Noroc ca ai mai ramas tu Bejenariu ,tatuca Mirza,adormita Adomnicai,penibilul Dontu,Verginel,mos Frunza ca altfel nu aveati cu cine sa umpleti lista asia penibila.Mai Bejenariu tu du-te drakului la Bombonel in Bucuresti si cere votul caci aici in judetul asta nici dracu nu te stie,de unde ai aparut acum?Unde ai fost imreuna cu adormita Adomnicai timp de 4 ani??? Cu ce va laudati ca ati facut pentru fraierii care v-au dat votul? Hai veteza !!!!!!!!!!!!!!!!!Mirza spera ca fiind parlamentar scapa de DNA??? Ce mizerabili!

2.   Bej e ...narui(t) trimis de
(18 iul 2008, 19:58:40
domnul Marza are loc pregatit la DNA
3.   Clanta mare...degeaba trimis de
(18 iul 2008, 20:05:20
ce gasca de natarai...bejenariu care statea pe drogurile de la guvern..marza care va fi slatat de DNA,virginel,care nu il voteaza nici sotia(era pana nu demult membra PNL,Adomnicai,distrugatoarea taberei de la Bucsoaia...cu astia vre PSD sa ajunga l guvernare.Dar ne crede chiar atat de fraieri sa punem botul?Mai tarani hoti,noi ne-am trezit.Nu mai votam gunoaie penale ca astia.Votam o echipa performanta,care sa ridice putin acest judet!
4.   Psd-pcr trimis de
(18 iul 2008, 20:08:52
pt mine totdeauan psd a fost acelsi lucur cu pcr.Bine e un pcr vopsit dar tot acolo e.Ei s-au imbogatit saracind neamul.Penalul de Ilici se retrage..dar astioa,soriceii,Marza,Bej,Verg si tot neamul lor mai vor ciolan.Ia mancati baieit Chappi la conserva ca ciolan pt voi nu mai e:))S-a gatat.Mergeti si bucrati-va de jafurile produse,mergeti in vacante in Dubai si lasati oameni capabili sa redreseze acest judet jecmanit de voi!Hai mars!
5.   VOX POPULI trimis de
(18 iul 2008, 22:37:58
MERGETI VOI CA VIN ALTI

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei